Beste år for Porsche Cayenne

Porsche Cayenne er en mellomstor luksus familie SUV som først ble introdusert for 20 år siden. Dette betyr at det er  mange Cayenne-modellår der ute akkurat nå, og det er trygt å si at de ikke er gjort like.  Noen av dem ser ut til å være av   bedre verdi enn andre, noen er mer pålitelige enn andre, og noen gir rett og slett ingen  mening i det hele tatt.

For det første er det beste Porsche Cayenne-modellåret 2017-modellen, da den balanserer begge disse faktorene veldig bra. Den samlede kundetilfredshetsindeksen med 2017-modellen er veldig positiv.  2022-modellen er sannsynligvis den mest ønskelige modellen av dem alle, samtidig som den er veldig pålitelig, avansert og med enormpositiv tilbakemelding.

Til slutt kommer vi til 2014 Porsche Cayenne-modellen som nå er litt av et røverkjøp på 2. håndsmarkedet. 2. generasjon av Porsche Cayenne er veldig lik den som kom etter den. Dette betyr at uinnvidde tilskuere ikke vil kunne se forskjellen mellom de to.

Uansett er en Porsche Cayenne ikke en billig bil på noen måte, da den krever at du kaster ganske mye penger på vedlikeholdskostnader. Det følger imidlertid med territoriet, da det ikke er noen måte at man kan eie en Porsche uten å bære betydelige vedlikeholdskostnader.

1# 2017 Porsche Cayenne

2017 Porsche Cayenne ser ut til å være den som folk flest er interessert i å kjøpe, da den oser litt av en privilegert status blant Cayenne modellår. Mange pålitelighetskart sier at 2017 Cayenne  er mye mer pålitelig enn alle Cayenne-modeller som kom før den, noe som til slutt fører til en konklusjon om at 2017 Cayenne kan være en flott bruktbil.

  Er Porsche 718 Cayman GTS 4.0 en god bil?

Den generelle kundetilfredshetsindeksen for 2017 Cayenne er også ganske positiv fordi den gjenspeiler alle positive. Verdimessig har 2017 Cayenne faktisk mistet ganske mye verdi, noe som gjør bilen virkelig ønskelig.  5 år gamle luksusbiler mister vanligvis rundt 50% av sin opprinnelige verdi etter 5 år, noe som betyr at en 2017 Cayenne nå skal være god verdi.

Det er spesielt tilfelle ettersom Porsche Cayenne-modeller ikke eldes så raskt som noen andre luksus-SUVer gjør, noe som betyr at du får en luksus-SUV som ser mer eller mindre identisk ut med den nyeste.

2# 2022 Porsche Cayenne

Vi kan rett og slett ikke snakke om de beste Porsche Cayenne-modellårene uten å nevne 2022-modellen fordi den er overlegen alle tidligere Cayenne-modeller i stort sett alt. Hvis du vil ha en toppmoderne sports-SUV som ikke ofrer noe, må du vurdere 2022 Cayenne, hvis du har råd til en som er.

Pris er åpenbart en stor faktor i å kjøpe noe, spesielt noe som starter på $ 69.000. Men for den slags penger kan du virkelig ikke kjøpe en mer ønskelig SUV uansett. Porsche designer biler på en måte som er forskjellig fra alle andre produsenter, da Porsche-biler bruker noen av de høyeste kvalitetsmaterialene bilindustrien kan tilby.

Mange mener Porsche er den beste bilprodusenten i verden, og 2022 Cayenne er den beste SUV-en fra den beste bilprodusenten i verden.  Vi må også nevne at den splitter nye Cayenne-modellen sjelden oppleverproblemer,  og hvis de gjør det, vil garantien din sannsynligvis dekke alt.

  Beste Porsche Boxster vinddeflektor

#3 2014 Porsche Cayenne

Hvis du vil ha en ekte Porsche-opplevelse, men du ikke er villig til å bruke ublu mengder penger, bør du faktisk sjekke ut 2014 Porsche Cayenne. Denne luksuriøse lekteren har mistet det meste av sin verdi de siste åtte årene, noe som betyr at den nå kan fås for bare en brøkdel av den opprinnelige prisen.

Som sådan er 2. generasjon av Cayenne  generelt den mest verdiorienterte generasjonen av Cayenne. Det gode er at Porsche bare gjør inkrementelle endringer i deres Cayenne design som betyr at 2nd generasjon Cayenne  ser veldig lik selv de aller nyeste Cayenne-modeller.

Det er også verdt å nevne at 2014 Cayenne også har positive tilbakemeldinger fra kunder, og at påliteligheten til 2014-modellen også ser ut til å være veldig bra.  Hvis du ønsker å få  mest mulig for pengene, er det bokstavelig talt ikke noe annet valg enn å vurdere å kjøpe en velholdt, relativt lav kjørelengde 2nd generasjon Porsche Cayenne.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe en Porsche Cayenne?

Hvis du er interessert i luksus SUVer, bør du fokusere oppmerksomheten på Porsche Cayenne som denne mellomstore luksus SUV er en av verdens mest ønskelige SUVer generelt. Å kjøpe en Porsche er en opplevelse som er forskjellig fra å kjøpe noen andre kjente tyske merker. Porsche er et merke  som konstruerer sine biler som ingen andre merker ut there.

Det kan koste litt mer å vedlikeholde en Cayenne sammenlignet med biler som VW Touareg for eksempel, men kvalitet kommer med en premie. Alle high-end luksus SUVer er biler med høyt vedlikehold , det kommer med territoriet.

  Er Porsche verdt pengene

Hvilken Porsche Cayenne-modell er best?

Porsche tilbyr et veldig stort utvalg av forskjellige Cayenne-modeller, inkludert vanlige SUV-modeller og coupe-ish Cayenne-modeller.  Motorvalgene er enorme ettersom Cayenne kommer med bensindrevne motorer, dieselmotorer og til og med hybridmotorer.  Den beste Cayenne å gå for er sannsynligvis 3.0L diesel en som det ermer enn nok for alt du trenger med stor effektivitet.

Cayenne GTS er den perfekte balansen mellom en ekte sports-SUV og en luksus-SUV, mens  Cayenne Turbo E-Hybrid er den beste Cayenne-modellen generelt, da den er utrolig rask, effektiv og veldig jevn.

Er Porsche Macan bedre enn Porsche Cayenne?

Porsche Macan er en kompakt luksus SUV som deler noen av sine deler med 718-serien. Macan er absolutt en veldig kul kompakt SUV, men Cayenne er rett og slett på et annet nivå.  Porsche Cayenne tilbyr mer plass, kraftigere motorer, er mer ønskelig,  mer dyktig og mer ikonisk.

Macan er også en virkelig flott SUV, men det er åpenbart den nedre enden av Porsche-katalogen mens Cayenne er der oppe med de beste luksus Porscher penger kan kjøpe.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter