Er Porsche 718 Cayman GTS 4.0 en god bil?

Porsche 718 Cayman GTS 4.0

Porsche 718 Cayman GTS 4.0 er en 2-seters sportsbil med en ikonisk Porsche flat 6-sylindret 4.0L motor. GTS 4.0 skiller seg fra lavere 718-modeller fordi de er avhengige av en relativt grunnleggende 4-sylindret som ikkefungerer så bra som den 6-sylindrede motoren gjør, og de gjør det heller ikke på en spennende måte. Så, er Porsche 718 Cayman GTS 4.0 en god bil?

Porsche 718 Cayman GTS 4.0 er en veldig god bil, og det kan like gjerne være det sanne søte stedet i 718-serien. Årsaken er enkel, det er den billigste, men likevel anstendig utstyrte 718-modellen med en flat 6-sylindret motor som mer eller mindre er en nødvendighet hvis du vil oppleve hva en ekte Cayman kan gjøre.

GTS 4.0 skiller seg fra vanlige 718 Caymans ved å bli litt senket med noen få sporty designinnslag innvendig og ut. Foruten motoren er de største forskjellene mellom inngangsnivå 718s og Cayman GTS i kjøreavdelingen fordi GTS 4.0 er en mye bedre håndteringsbil.

Pålitelighet er anstendig, men det er noen problemer som er verdt å snakke om. Verdiene til disse er ganske statiske, noe som betyr at avskrivningen ikke er så overdrevet som med andre biler fra dette segmentet. Praktisk er så bra som det kan være for en bil av denne størrelsen.

Porsche 718 Cayman GTS 4.0 – Drivverket

GTS 4.0 får en 4.0L flat 6-sylinder Boxer motor som setter ut 400hp og 309lb-ft av dreiemoment. Denne motoren er naturlig aspirert, noe som betyr at den ikke kommer med noen form for tvungen induksjon. Dette resulterer i et lineært kraftbånd, en motor med høy revving og en strålende flat 6-sylindret lyd som er ikonisk for 911- og Cayman/Boxster-serien.

  Bør jeg rustsikre min Porsche

GTS er tilgjengelig enten som en kortkastet Porsche-håndbok med tre pedaler eller en PDK dual-clutch syv-trinns overføring.  Alle 718 modeller inkludert GTS 4.0 er bakhjulsdrevne og motoren er plassert midt i bilen bak setene som girs 718-serien en virkelig balansert vektfordeling.

GTS 4.0 returnerer rundt 22MPG kombinert med er nesten 10MPG mindre enn de mest effektive 718-modellene, men GTS 4.0-drivverket er sannsynligvis den beste du kan kjøpe i hele 718-serien fordi du får mest mulig ut av pengene dine.

Porsche 718 Cayman GTS 4.0 – Design og chassis

GTS 4.0 skiller seg fra en vanlig 718 Cayman med noen mer fokuserte designinnslag som større inntak, en lavere ride height, bedre hjul, større bremser og noen få GTS-merker her og der. Det er vanskelig å skille en velutstyrt vanlig 718 fra en GTS, men hvis du er en Porsche-vifte, vil du enkelt kunne se forskjellen.

4.0 GTS kjører mye mer fokusert enn inngangsnivå Cayman og Cayman T-modellene fordi det blir stivere chassis og bilen forblir utrolig flat under cornering. Suspensjonen er stiv, men det er ikke straffende. Alt i alt kjører GTS utrolig, både på sporet og på veien.

Porsche 718 Cayman GTS 4.0 – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, er GTS 4.0 i tråd med andre 6-sylindrede 718-modeller. Disse er dyrere å vedlikeholde enn inngangsnivå 718s, men du får mer for pengene dine. De vanligste GTS 4.0-problemene er relatert til motoren som hadde mange problemer med tilkoblingsstenger og høye nivåer av oljeforbruk.

  Er Porsche 718 Boxster T en god bil?

Andre GTS 4.0-problemer er relatert til klimaanlegget, overføringen og utstyret. Hvis du opprettholder bilen tilstrekkelig, vil den sannsynligvis vare lenge, da alle vitale komponenter er kjent for å kunne tåle stress veldig bra.

Porsche 718 Cayman GTS 4.0 – Verdi og praktisk

718 GTS 4.0 koster $ 88,150 uten alternativer som er mye mer enn $ 60,500 inngangsnivå Cayman eller $ 70,000 eller så Cayman T-modellen.  Cayman S koster rundt $ 72,500 XNUMX, som også er langt fra GTS. GTS beholder imidlertid verdien bedre enn noen av disse takket være den 4,0 L flate 6-sylindrede motoren.

Praktisk er kompromittert, men det er tilfelle med alle 718 modeller. Du får bare 2 seter som er begrenset i rommet , og det er virkelig ikke så mye interiørrom å leke med. GTS får også to lagringsplasser som hjelper det litt.

Delen Vanlige spørsmål

Er Porsche 718 Cayman GTS 4.0 verdt det?

Hvis du er den typen fyr som verdsetter driverinvolvering over luksus, plass og praktisk, vil du like GTS 4.0. Imidlertid, hvis du er en fyr som elsker Porsches, spesielt de med flate 6-sylindrede motorer, vil du sannsynligvis elske GTS 4.0 Cayman.

Grunnen til det er enkelt. Den får 4.0L-motoren , og den totale størrelsen og vekten på 718-serien er perfekt. En mellommotor layout betyr også at bilens balanse og vektfordeling er på punkt som ytterligere gjør bilen til en ekstremt hyggelig opplevelse.

  Beste året for brukt Porsche Boxster

Er Porsche Cayman bra for høye mennesker?

Hvis du er av gjennomsnittlig størrelse, vil du ikke ha noen problemer med å bli komfortabel i 718. Men hvis du er høy og har lange ben, kan du slite i 718. Det er mer et spørsmål om mangel på benplass enn det er mangel på takhøyde. Hvis du gjør de riktige justeringene, kan det hende du bare kan presse drivere høyere enn 6’2» tommer.

Boxster 718 er enda mer kompromittert på grunn av en litt lavere taklinje. Selvfølgelig kan du løse det ved å ta av taket som gir deg uendelig takhøyde, men benplassen er det presserende problemet her også.

Er Porsche 718 Cayman GTS 4.0 en rask bil?

718 Cayman GTS 4.0 kan gjøre 0-60 mph på bare 4.3 sekunder, noe som er veldig raskt.  Topphastigheten er vurdert til 182 mph, noe som er veldig  raskt.  En 11,8-sekunders kvartmil er ingenting å skamme seg over så mange superbiler med mer enn 500-600hp fall i samme kategori som GTS 4.0.

Som sådan kan vi helhjertet si at 718 Cayman GTS 4.0 er en veldig rask bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter