Beste Porsche 911 takstativ transportsystem

Porsche 911s er ganske sjenerøse når det gjelder lasterom vurderer konkurrentene som Audi R8. En 911 tilbyr brukbare bakseter som også kan tjene som ekstra lasteplass. Men hvis du vil ha en 911 som også er i stand til å transportere sykkelen din eller enda mer last, er det nødvendig med et takstativ.

Og å velge det perfekte takstativet for en 911 er viktig fordi du vil holde 911 ripefritt. Du vil også ha et takstativ som ikke er for tungt eller fiddly å bruke, og et som ikke vil hindre visjonen din  eller  din  aerodynamiske profil for mye.

Det første alternativet vil sannsynligvis være å vurdere et Porsche Tequipment  hovedtaktransportsystem fordi disse stativene er laget spesielt av Porsche for Porsche. Du kan også sjekke ut noen forskjellige ettermarkedsalternativer som Thule, Yakima  eller Pilot, men disse er ikke laget for 911-modeller spesielt.

Og du bør definitivt plukke ut et system som er spesielt designet for en 911, fordi mange av disse systemene kommer i direkte kontakt med malingen, og malingsskader bør være din største bekymring når du kjøper et taktransportsystem.

Porsche OEM taktransportsystemer

Hvis du liker din 911 Porsche OEM, bør du definitivt sjekke ut standard Porsche Taktransportsystem hovedstøtte. Dette systemet handler for $ 638, og det passer til alle moderne 911-modeller. Hvis du er bekymret for at 911 kanskje ikke kan bruke dette systemet, bør du sjekke om det faktisk er mulig på Porsche  Tequipment-nettstedet. 

Dette systemet er laget for å festes til spesifikke boltpunkter som ikke er i direkte kontakt med malingen, noe som alltid er en betryggende metode. Dette systemet tilbyr 2 låsbare aluminiumsstenger med  en maksimal lastekapasitet på 75 kg, noe som er mer enn nok for de fleste situasjoner.

  Er Porsche Boxster rask?

Dette systemet er også laget for å passe til et bredt utvalg av Porsche Tequipment  transportmoduler som Porsche sykkelstativer eller takbokser. Hvis du valgte en skyvetakmekanisme på 911,er detverdt å nevne at dette systemet bare er tilgjengelig som et fabrikkalternativ, og du  kan ikke  ettermontere det senere.

Informasjon som disse finnes vanligvis i dybden av Porsche Driver manualer, men hvis du har problemer med å lese flere hundre sider, bør du kontakte forhandleren din for ytterligere instruksjoner.

 Thules taktransportsystemer

Som nevnt tidligere er en 911 alltid en verdsatt besittelse, en som skal holdes og vedlikeholdes riktig for å sikre at alle de fantastiske aspektene  et  911-tilbud  ikke blir svertet av substandard ettermarkedsutstyr og tilbehør.

Men i et land med tvilsomme produsenter av taktransportløsninger etter markedet, er Thule noe av en legende. Dette er fordi denne svenske produsenten har eksistert en god stund nå, og de har alltid levert en tilstrekkelig løsning for en rekke transportproblemer.

Så deter ganske trygt å si at Thule er en produsent som kan stoles på i dette tilfellet. Noen Thule-løsninger som $256  Thule steel SquareBars-pakken  passer til en haug med 911-modeller, men ikke alle. Så sørg definitivt for at du velger ut den rette mens du surfer i butikkene.

Dette Thule-systemet er ganske populært blant en rekke forskjellige modeller, det er laget av stål, noe som betyr at dette systemet er betydelig tyngreenn  Porsche OEM, men det tilbyr en høyere maksimal lastekapasitet på 100 kg for de fleste modeller. Sørg  for å informere deg selv om den maksimale lastekapasiteten til din spesifikke 911.

  Er en brukt Porsche Boxster et godt kjøp?

Fordeler med Porsche OEM-systemer

Uten å gå lenger inn i de enorme rikene til ettermarkedstakbaneprodusenter, bør Porsche eller noen ganger Thule være dine primære alternativer. Men  et OEM Porsche-system er alltid mye bedre, selv sammenlignet med Thule.

Dette er fordi disse systemene bokstavelig talt er spesialbygget for en 911, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for problemer med maksimal lastekapasitet eller oppnå en perfekt passform  eller  potensielle  malingsskader, riperog scuffs.

Porsches taktransportsystem er litt dyrere sammenlignet med de fleste andre alternativer der ute. Men dette er ikke et aspekt man bør være ute etter å spare et par dollar på grunn av mange potensielle problemer som kan oppstå ved å transportere 200 kg last over hodet ditt.

Porsche-systemer er som gen-z ville kalle dem – bygget annerledesly. Dette betyr at disse systemene tilbyr de samme holdbarhets- og pålitelighetsegenskapene    akkurat som bilene selv. Selv om de koster mer sammenlignet med ettermarkedssystemer, er prisforskjellen berettiget av tryggheten om at du bruker et pålitelig Porsche-produkt.

Delen Vanlige spørsmål

Kan jeg montere en lasteboks på taket av min 911 uten et hovedtransportsystem?

Rundt 911 eiere bruker spesifikke sugekopper montert direkte på malings-/glasstakflaten på sine 911-modeller for å montere en takboks. Denne metoden kan vise seg billigere og mer praktisk i motsetning til å kjøpe en bestemt monteringsskinne bare for å montere takboksen på den.

Men denne metoden har mange ulemper også fordi det er svært usannsynlig at dette  oppsettet kan vare    lenge, og heller ikke at det noen gang kunne oppnå lastekapasiteten til et utpekt transportsystem. Malingsskraper og riper er også en ting å bekymre seg for.

  Porsche mot BMW: Pålitelighet

Hvor mye koster Porsche-transportmodulene?

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe  Porsche  Taktransportsystem hovedstøtte, bør du også sjekke ut alle de forskjellige Porsche transportation modulene som monteres på  transportsystemet. Avhengig av størrelsen kan en utpekt Porsche-takboks koste deg oppover på $ 1000.

Et sykkel / racing sykkel takstativ koster rundt $ 250-300 og et ski / snowboard oppsett koster rundt $ 311. Takboksprisene er ganske oppblåste, og du kan kanskje spare noen få dollar ved å velge en Thule-takboks hvis den faktisk passer til Porsche-transportsystemet.

 Kan jeg ettermontere hovedstøtten til Porsche Roof-transportsystemet?

Hvis du eier en eldre 911-modell, kan du også prøve å ettermontere Porsche Roof transportsystem hovedstøtte  på din 911. Dette er mulig for de fleste 911-modeller, men du bør alltid konsultere en profesjonell bare for å sikre at du ikke bruker pengene dine på noe som ikke passer til din spesielle 911-modell.

Du kan også sjekke ut en brukt Porsche Roof transportsystem hovedstøtte  på nettet, da det noen ganger gjør at du kan spare noen få dollar. Men du bør også sørge for at systemet er nøye sjekket av en Porsche-mekaniker  før installasjon.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter