Beste sykkelstativ for Porsche 911

Porsche 911 er den mest berømte Porsche-modellen gjennom tidene. 911 har ikke endret seg dramatisk gjennom årene, og den essensielle plattformen den er basert på er mer eller mindre den samme.

Ettersom Porsche fortsatte å forbedre 911-linjen, har alle de forskjellige aspektene ved 911, for eksempel plassering av takstativ, også holdt seg uendret i årevis. På grunn avdette er det mange ekte Porsche sykkelstativalternativer og like mange ettermarked.

Valg av det beste sykkelstativet for 911 avhenger av mange forskjellige faktorer som pris, generell sikkerhet, synlighetshindringer, mulige malingsskraper og riper,nummerskilt  og parkeringssensorer. Av disse og mange andre grunner er det beste sykkelstativet for  en  911 et ekte Porsche-sykkelstativ.

I tillegg til ekte Porsche-sykkelstativer, kan du også velge mellom mange ettermarkedsprodusenter som Saris Bones, Thule, Rino, Curt, Yakima og mange andre. Ekte Porsche-stativer er vanligvis de mer  pålitelige,   og de er bygget spesielt for Porsche-modeller.

Porsche Tequipment-stativer 

Oppføringen-nivå ekte Porsche sykkelstativ er 95B 044 800 06 Sykkelstativ som handler for en ganske anstendig $ 210 unntatt skatter. Dette sykkelstativet  kan passe opptil 3  forskjellige sykler, noe som er ganske uvanlig for en så lav pris, noe som ytterligere gjentar den konkurransedyktige produktplasseringen til dette ekte Porsche-stativet.

Dette stativet har  plass til alle sykler opp til 100 mm rammediameter, og det kommer også med vippebeskyttelse for en sikker og sikker montering. Dette stativet er tilgjengelig for stort sett hver 911-modell i tillegg til 911 GT-serien.

Men hvis du vil ha et stativ som er spesielt designet for enracersykkel, tilbyr Porsche også 95B 044 800 08 Racing sykkelstativ for $ 286 unntatt skatter som også kommer med enforhjulsveske, eller $ 328 hvis du også vil ha en utpekt forhjulsholder.

  Porsche vs. Audi pålitelighet - Hvilken er bedre?

Dette stativet er spesielt laget for racersykler, og den maksimale lastekapasiteten til dette stativet er 10 kg. Men hvis du vil utnytte disse utpekte sykkelstativene fullt ut, må du også kjøpe hovedstøtten på $ 638  taktransportsystem  med en maksimal lastekapasitet på 75 kg  

Ettermarked 911 sykkelstativer

Hvis du vil ha et komplett ekte Porsche-oppsett, må du betale en betydelig premie sammenlignet med de fleste ettermarkedsalternativer. Hvis du foretrekker å transportere syklene dine med et bakmontert stativ, blir du tvunget til å ta ettermarkedsruten fordi Porsche ikke tilbyr et utpekt bakmontert stativ for de fleste 911-modeller.

Thule er et svensk selskap som spesialiserer seg på smarte biltransportløsninger. De tilbyr en  haug med forskjellige sykkelstativer som passer til 911. Men et av de høyestrangerte Thule-produktene er  Thule Raceway Trunk Bike Rack. MSRP for dette racket er et sted i $ 700-serien, men du kan ofte finne disse i salg for $ 450-500.

Verdi-klok en av de beste Porsche 911 MTB rack-løsningene er Rhino-Rack  MountainTrail  Bike Carrier med en MSRP på $ 265, men konstant salg letter prisen ned til $ 180-200. Det er verdt å nevne at dette stativet ikke bare kan  romme terrengsykler, selv om intensjonen var å tilby et utpekt MTB-rack.

Men hvis du vil ta med deg hele familien, kan et Curt Premium Bike Rack bære opptil 4 eller til og med 5 sykler til en nedsatt pris på $ 207-234. Det kan virke for godt til å være sant for et stativ som bærer opptil 5 sykler, men du får også en 1-årsgaranti inkludert bare i tilfelle.

God å vite om sykkelstativer på en 911

Etter at du har bestemt deg for hvilket sykkelstativ som passer til alle dine sykkel livsstilskrav, bør det være din høyeste prioritet å sørge for at du får en riktig passform uten potensielle skader på din elskede 911. 911s erikke  billig, spesielt de nyere 992-modellene, og det er viktig å beskytte 911 mot mulige scuffs og riper.

  Er en brukt Porsche Boxster et godt kjøp?

Først av altbør  du bruke malingsbeskyttelse for alle sårbare områder i 911. Hvis du bruker etbakmontertstativ, må du sørge for at alle overflatene rundt ryggen er beskyttet av et ganske tykt lag med malingsbeskyttelsesfilm.

Det er verdt å nevne at de fleste moderne sykkelstativer er trygge, men du kan aldri være for sikker, og de fleste skader oppstår vanligvis fra feil bruk av sykkelstativ. I tillegg til malingsbeskyttelsesfilm, bør du også få et ekstra nummerskilt hvis     sykkelstativet hindrer  bakplaten.

Du bør også være ekstra forsiktig hvis du har et panoramatak, da noen ettermarked 911 sykkelstativer ikke er laget for 911s med panoramatak. Dette er grunnen til at du først og fremst bør fokusere på utpekte ekte Porsche-tequipmentstativer  fordi Porsche tester disse stativene kraftig og de er laget med 911 i tankene.

Delen Vanlige spørsmål

Er sykkelstativer trygge for høyhastighetskjøring?

Dette er også et område der ekte Porsche sykkelstativer vanligvis utmerker seg fordi Porschetester  alle sine sykkelbærere på  Weissach  testanlegg. Selv om du teknisk sett ikke bør kjøre for fort med et sykkelstativ på taket, men hvis du gjør det, er et ekte Porsche-sykkelstativ ditt sikreste spill.

De fleste sykkelstativer er vurdert for hastigheter opp til 60 mph, dette betyr at hvis du går over denne hastigheten og noe skjer, vil produsenten ikke få skylden. Forsikringskostnadene dine kan også føre til hodepine, så sørg for at du er godt informert om grensene for hver eneste transportør du bruker.

  Porsche vs. Ferrari Pålitelighet - Hvilken er bedre?

Skader et sykkelstativ bilen min?

Hvis du følger alle instruksjonene og bruker malingsbeskyttelsesfilm på bilen din, vil du sannsynligvis ikke oppleve noen skader i det hele tatt. Men gitt det faktum at de fleste har en tendens til å bruke sykkelstativer ganske ofte, må du alltid sørge for at du trygt har montert sykkelen på stativet.

Hvis du ikke monterer den riktig, kan det oppstå skader, og noen skader kan til og med kreve en  malingsberøring-opp. Sørg alltid for at du følger alle retningslinjene fra produsenten, spesielt de som er knyttet til de bevegelige delene av sykkelen.

 Er 911 bedre suited for tak-monterteller bagasjerom-monterte stativer?

911 er sannsynligvis bedre egnet fortakmontertestativer på grunn av den spesifikke motoroppsettet til 911. Men  dette kan variere avhengig av det aktuelle sykkelstativet. En 911 er en bakmotormontert bil, og alle de små kjølekanalene  kan ikke  blokkeres fordi de kan forårsake overopphetingsproblemer.

Hvis du bruker ettakmontertstativ, er vektfordelingen mye bedre, og bakre synlighet, nummerskilt, parkeringssensorer og kameraer er heller ikke blokkert av et sykkelstativ.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter