Beste året for Audi Q5

Beste året for Audi Q5

Den Audi Q5 ble først utgitt i 2008 og er i produksjon siden den gang. Gjennom to generasjoner og to midtsyklusoppdateringer klarte Q5 å bli en av, om ikke de mest ønskelige Audi SUV-ene ennå. Noen generasjoner av Q5 gikk imidlertid ikke så bra som andre, og vi kommer til å rangere de beste Audi Q5-modellårene i denne artikkelen.

Det beste Q5-modellåret ser ut til å være 2017-modellen i henhold til de fleste online diagrammer og eiertilfredshetsundersøkelser. 2017 Q5 er det første modellåret i andre generasjon av Q5, og det tjener dette første stedet både fordi det tilbyr en virkelig pålitelig opplevelse samtidig som den tilbyr stor verdi.

Den nest beste modellår av Audi Q5 er 2021-modellen fordi det er den beste andregenerasjons post-facelift Q5-modellen. Årsaken til at det tar andreplassen er at det totalt sett er den mest avanserte Audi Q5 og den billigste nåværende generasjonen Q5.

Hvis du liker 1m generasjon av Q5, den beste å gå for er utvilsomt post-facelift 2016 Audi SQ5 med 3.0L supercharged V6. Årsaken til at denne spesifikke 1st gen Q5 tar tredje plass er at det er en av de aller nyeste modellene med sannsynligvis den beste Q5-motoren noensinne.

2017 Audi Q5

Den 2017 Audi Q5 er den aller første andre generasjon Q5-modellen som brakte Q5 til moderne tid. Da det først kom ut, ble mange ikke solgt på måten det ser ut, men ingen kritiserte Q5 i 2017 når det gjelder interiørkvalitet og interiørdesign.

Grunnen til at 2017-modellen tar 1st plass som det beste året for en Audi Q5 er at den tilbyr den beste verdien for en moderne Q5 samtidig som den er like pålitelig som alle Q5 pre-faceliftandre generasjons modeller som succeeded den.  2017-modellen er nå en av de mest populære Q5-modellene på  2.-markedet av disse grunnene.

  Vanlige problemer med Audi RS6 Avant

Den 2017 Q5 er også en bil som tjente høye roser fra sine kunder og den generelle kundetilfredshet diagram for 2017 Q5 er en av de beste som er for Q5.  Alt i alt gir Q5 2017 stor verdi ettersom den balanserer mellom den nyeste Q5 og den litt daterte 1m gen post-facelift Q5. Det er priset perfekt som det tilbyr alt du trenger fra en moderne SUV.

2021 Audi Q5

Når det gjelder å stryke ut små ufullkommenheter, representerer 2021 Q5 en stor utvikling av 2017 Q5 som ikke gikk så bra i designavdelingen. Mange mennesker (meg selv inkludert) skjøntt at pre-facelift andre generasjon Q5 aldri fanget fantasien fullt ut, og jeg tror fortsatt at 1st gen post-facelift Q5 ser bedre ut på utsiden.

Heldigvis, den 2021 Q5 ser mye bedre fra utsiden selv om interiørdesign ikke endret så mye. Videre introduserte 2021 Q5 først Sportback-modellen som tilbyr en smule litt ekstra flair til den allerede iøynefallende standarden Q5.

En annen grunn til at Q5 fra 2021 er denne høyt rangerte er at det er en virkelig pålitelig SUV. Audi har denne vanen med å kontinuerlig forbedre sine modeller og deres post-facelift modeller har en tendens til å være mye mer pålitelig som de stryke ut de fleste ufullkommenheter i løpet av bilens levetid.

  Vanlige problemer med Audi RS5

2016 Audi SQ5

Grunnen til at vi valgte 2016-modellen for å fullføre denne listen, er at den klarte å perfeksjonere den velmodne post-facelift Q5 ved å gjøre den mye mer pålitelig og bedre skrudd sammen.  2016 er det aller siste modellåret for post-facelift 1m generasjon av Q5, noe som betyr at det er den mest avanserte 1m gen Q5 generelt.

Grunnen til at vi valgte SQ5 er at det er en ekte full pakkebil. Gitt, det er mer effektive og billigere motorer å kjøre enn 3.0L supercharged V6, men ingen annen motor er så morsom å kjøre som denne.  Audi gjorde også en diesel SQ5 i denne tiden, men en ekte S bil bør drives av en gassmotor.

Den 2016 Audi er også bedre utstyrt enn tidligere generasjoner, og det er også en av de flotteste Q5 modeller gjennom tidene.  Audi virkelig levert med post-facelift Audi A5 og post-facelift Audi Q5 som disse to fortsatt ser frisk selv noen tiår etter at de først ble utgitt.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er de verste årene for en Audi Q5?

Når det gjelder å velge de verste årene for Q5, må vi nevne 2014 Q5 som ser ut til å være den mest problematiske Q5 til dags dato.   Eiertilfredshetsdiagrammer sier at 2014 Q5 rett og slett harmange problemer for bilen å være så hyggelig som den burde være.  Det var bare de aller verste tidene i Audis overdreven oljeforbruk epoke som økte bilens driftskostnader ganske betydelig.

  Audi Q8 pålitelighet

Bilen led også av 5 forskjellige tilbakekallinger. Den 2012 Audi Q5 er ikke så mye bedre fordi det var en del av 6 forskjellige tilbakekallinger som påvirket mer enn 150,000 modeller.  Imidlertid eide jeg en 2014 Audi Q5 for en bedre del av fire år, og jeg hadde aldri et eneste problem med bilen.  Dette betyr at riktig vedlikehold og fullservicehistorikk ofte er viktigere enn hva det står på internett.

Er Audi Q5 verdt det?

Den Audi Q5 er definitivt verdt det som det er den perfekte størrelsen for en SUV fordi det tilbyr deg den hevede kjøreposisjonen vi alle elsker mens du ikke ofrer bilen når det gjelder parkering og navigering gjennom strammere hull.

Q7 er rett og slett for stor for de fleste, mens Q3 aldri var så luksuriøs som Q5 og sannsynligvis aldri kommer til å bli.

Er Audi Q5 en god familiebil?

Den Audi Q5 er en av de beste familiebiler penger kan kjøpe i disse dager fordi det tilbyr massevis av familievennlige funksjoner mens du er komfortabel, luksuriøs og romslig. Q5 tilbyr en veldig konsistent og polstret kjørekvalitet mens sikkerhetsinformasjonen er fantastisk.

Det er lett å komme inn og ut av, det har store cubby mellomrom, er lastet med kollisjonsputer, og det tilbyr en stor bagasjerom.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter