Vanlige problemer med Audi Q7

Audi Q7 problemer

Den Audi Q7 er en stor familie SUV i stand til å transportere opptil syv personer. Dette betyr at Q7 er den beste Audi SUV, i det minste før Audi Q9 ser dagens lys.  Den første Q7 ble utgitt på 2000-tallet, men andre generasjon Q7 kom i 2017 og ble ansiktsløftet for et år eller to siden.

Q7 deler mange av sine deler med andre VW SUVer som Porsche Cayenne, VW Touareg, og til og med Bentley Benteyga.  Dette bør bety at alle disse delene er pålitelige, men det er ikke alltid tilfelle med luksuriøse SUVer som pleier å være noen av de mest problematiske bilene på markedet, i det minste når det gjelder kostnader.

Den Audi Q7 lider av problemer med tenning spoler, utslitte CV støvler, timing kjede problemer, drivstoff tank trykkproblemers, og problemer med for tidlig dekk slitasje. Noen av disse problemene som de som er knyttet til motorens timingsystem, er i stand til å koste titusenvis av dollar, mens andre som for tidlig dekkslitasje enkelt kan løses.

Alt i alt er Q7 en anstendig pålitelig SUV, men den trenger rettidig og grundig vedlikehold. Uten det har ikke luksuriøse SUV-er sjansen til å vare så mye de kan. Som sådan, hvis du er interessert i å kjøpe en av disse, må du sørge for å sette litt penger til side for vedlikehold.

Audi Q7 – Tenning spole problemer

Audi, VW og resten av Volkswagen Auto Group er kjent for å oppleve problemer med tennspoler og tennplugger. Disse spolene har til oppgave å overføre spenning fra batteriet for å forårsake en gnist som tenner forbrenningsprosessen.  Hvis en spole begynner å svikte, kommer motorfeil snartverre og verre.

  Vanlige problemer med Kia EV6

Uansett om en eller to spoler mislykkes, bør du erstatte dem alle samtidig for å unngå at dette problemet skjer igjen i neste måned eller to.  Det burde koste deg rundt $ 500 å erstatte dem alle en gang, men du bør være god i rundt 60,000 MILES.

Audi Q7 – Utslitte CV støvler

Den konstante hastigheten (CV) boot er fylt med fett som trengs for å smøre leddene. Hvis leddene ikke er ordentlig smurt, kan det forårsake ganske mye skade på drivverket. Problemet er for det meste ned til disse CV-støvlene som sprekker og lar smuss og rusk komme inn i akselleddet som kan gjøre en drivlinje ubrukelig.

Når dette skjer, er det eneste du kan gjøre å erstatte støvlene. Den gode nyheten er at dette problemeter ganske enkelt å diagnostisere mens en erfaren VW / Audi-mekaniker skal kunne erstatte det på kort tid.  Kostnadene for å fikse dette er også et sted rundt $ 500, men det avhenger av hva annet som må erstattes også.

Audi Q7 – Problemer med tidskjeden

Tyske luksusbiler og tidskjedeproblemer ser på en eller annen måte ut til å alltid være forbundet.  Problemet her er akkurat som med alle andre VW / Audi-produkter der timingkjede strammeren ikke klarer å gi nok spenning til kjeden som kan få kjedet til å hoppe rundt. Dette fører til slutt til alvorlig motorskade, så mye at det kan gjøre en hel motor ubrukelig.

Problemet her er at noen kunder måtte betale $ 2,000 – $ 3,000 for denne løsningen fordi hele motoren må fjernes for å fikse dette.  Hvis du ser på et eksempel som ikke har fått kjeden erstattet etter å ha krysset 100 000-milsmerket, må du være oppmerksom på det, da det kan forårsake mye skade.

  Vanlige problemer med Mercedes A-klasse?

Audi Q7 – Drivstoff tank trykksanifisering problem

Hvis du hører en smellende lyd fra drivstofftankområdet, er sjansen stor for at du opplever problemer med drivstofftanktrykket. Problemet er ned til et problem med en ventil plassert på toppen av inntaksmanifolden, også kjent som N80 eller Evap renseventil.

Hvis ventilen svikter, blir den ikke i stand til å lukke helt, noe som betyr at det blir vanskelig for trykket å bygge seg opp inne i drivstofftanken.  Den eneste måten man kan fikse dette på er å bare erstatte ventilen helt, og du bør være god i lang tid.

Audi Q7 – For tidlig dekk slitasje

Den Audi Q7 er en tung SUV som betyr at den går gjennom dekk som nobody virksomhet. Problemet her er at dekk for Q7 kan koste $ 2,000 i noen tilfeller, så du vil definitivt at de skal vare så long som de burde. Pass på at du utfører dekkrotasjoner, hjuljustering og dekkbalansering hvis du vil forlenge levetiden til dekkene så mye som mulig.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi Q7 en god bil?

Den Audi Q7 er den største og mest romslige Audi luksus SUV som betyr at det er faktisk en god bil. Imidlertid er biler som disse ikke bare dyre, men er også høyt vedlikehold, noe som betyr at du må bruke mye penger på å vedlikeholde en bil som Q7. Hvis du gjør det, vil du nyte en klasseledende premiumopplevelse for deg selv og hele familien.

  Vanlige problemer med Jeep Cherokee

Q7 får alle de nyeste og største valgfrie funksjonene, noe som betyr at den er avansert, trygg, luksuriøs, romslig, praktisk og til og med kan gå off-roading.

Hvilken Audi Q7 er best?

Det er ingen vei rundt det faktum at Q7 er dyrt, spesielt den nyeste Q7-modellen. Vær det som mulig, den nyeste Q7-modellen er den desidert beste av dem alle fordi den er den nyeste, den mest pålitelige og fullpakket med alle de toppmoderne funksjonene.

Pre-facelift 2andre generasjon Q7 er lik, men det lider av  pålitelighetsproblemer mye oftere.  1m gen Q7 er verst når det gjelder pålitelighet og vedlikehold, mens 1m gen post-facelift er litt bedre.

Er Audi Q7 en god off-roader?

4x4s er ikke hva de pleide å være, noe som betyr at ikke alle er laget for å gå off-road. Jada, Q7 kan holde sin egen i semi-utfordrende off-road miljøer, men knapt noen kommer noen gang til å ta en luksus SUV off-roading.

Realiteten er at disse bilene er altfor dyre til å bli kjørt på kurs som har stor sjanse til å skade dem.  Alt i alt er Q7 ingen Jeep Wrangler, men den kan takle opptil middels off-roading med riktig utstyr og dekk.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter