Beste bil for gartnere

Å investere i en bil som eier av en liten bedrift kan være ekstremt stressende, og spesielt hvis du er gartner. En perfekt bil for en gartner vil sannsynligvis være en varebil eller en pick-up lastebil, da begge disse tilbyr overlegen last og slepekapasitet.

Gartnere har en tendens til å transportere mye utstyr som små maskiner, busker,gjødsel  og mye mer. Hvis du hagearbeid i større skala, er sjansen stor for at du også vil taue noe tyngre utstyr.

Hvis du for det meste er interessert i pickuper, bør du velge enten en Ford F150 eller noen av de mest dristige rivalene som Chevy Silverado, Dodge Ram 1500, ToyotaTacoma  eller Nissan Frontier. Alle disse er store nok for 99% av mennesker, men hvis ikke, kan du alltid  velge  en Ford F450.

Hvis du ikke er tilhenger av pickuper, eller du rett og slett ikke bor i USA, vil en varebil sannsynligvis være det beste alternativet. En Ford Transit er en av de mest populære varebilene på markedet for forskjellige formål, men du bør også vurdere VW Transporter eller Citroen Nemo hvis du har lyst på noe litt mer kompakt.

Ford F150

Ford F150 er den mest populære, bestsolgtebilen i USA i en årrekke nå på grunn av stor allsidig brukervennlighet, mange motorer, størrelseog trimalternativer, og en anstendig mengde luksus- og komfortfunksjoner.

F150 slår ut konkurransen mest fordi den tilbyr en mer eksklusiv opplevelse sammenlignet med en Chevy Silverado for eksempel. Når det er sagt, tilbyr F150 og Silverado begge rundt 10k pund verdt slepekapasitet.

Chevy Silverado

Akkurat som når det gjelder F150, er Silverado en lastebil som er perfekt for gjør-det-selv-folk og eiere av små bedrifter. En Silverado er pålitelig, relativt behagelig, og den tilbyr alle nødvendige fasiliteter du forventer av en moderne-dag pickup.

  Hvor pålitelige er selvparkeringsbiler?

Både Silverado og F150-detaljhandelen for omtrent $ 28k uten alternativer. Hvis du vil ha de aller beste -sluttmodellene, ser du på en prislapp på $ 65k + , V6- eller V8-motorerog mye luksusutstyr. Men i de fleste tilfeller tilbyr brukte tre år gamle Silverados  og  F150s den beste verdien for pengene.

Dodge Ram 1500

Hvis du elsker Dodge pickup trucks, vil RAM 1500 sannsynligvis være ditt viktigste valg av alle pickupene på inngangsnivå. Men sammenlignet med F150 virker Dodge litt mer teknologipakket og mer behagelig, men ikke med mye.

Når det er sagt, koster Dodge litt mer MSRP. Men sjansen er stor for at du kommer til å se på brukte alternativer, og som sådan er begge disse jevnt matchet pris-klok. Hvis du velger en RAM,vil detfor det meste skyldes    merkevarelojalitet.

Toyota Tacoma

Men de fleste gartnere trenger ikke en stor pickup, de vil heller velge et pålitelig,kompakt  og enkeltåkjøre alternativ. Og Toyota Tacoma er nettopp det, en pålitelig kompakt pickup som tilbyr deg alt du forventer av en Toyota.

Tacoma koster rundt $ 26k, men prisene kan gå godt over$ 40k for den aller bestesluttmodellen. Brukte markedsalternativer er rikelig, og prisene er også ganske rimelige.

Ford transitt

Men hvis du vil ha en varebil, er Ford Transit definitivt en du bør se nærmere på. Transit er noe en definitiv varebil de fleste steder rundt om i verden, og med en god grunn. The Transit tilbyr et  stort lasteområde, en anstendig pålitelig plattform,  og relativt rimelige nye og bruktemarkedspriser.

  Hvilken bil vil vare i 20 år?

Den mindre Transit-modellen tilbyr opptil 339 fot³  lasteområde som er mer enn mye for de fleste gartnere der ute. Hvis du trenger enda mer enn det, tilbyr en Jumbo Transit opptil  533ft³  som er nok til å frakte større og utstyr.

VW-transportør

En av hovedårsakene til at mange velger Transportøren er fordi det er mange av dem rundt og påliteligheten er bedre enn de fleste andre VW-produkter. Som sådan tilbyr Transporter en  2.0L dieselmotor med klasseledende drivstoffeffektivitet.

I tillegg til drivstoffeffektiviteten, tilbyr Transportøren sammenlignbart lasteområde med Ford Transit, og en bedre, mer eksklusiv kjøreopplevelse sammenlignet med en lignende Transit-modell.

Citroen Nemo

Det minste alternativet ut av alle bilene som er oppført her, Nemo er for det meste rettet mot personer med en mer beskjeden utstyrsliste. Nemo kommer utstyrt  med Bluetooth, ESC,  og et sett med skyvedører, som alle er nyttige i bykjøringsscenarier.

Nemo er et perfekt valg for noen som driver en mindre operasjon og ikke vil bruke store mengder penger. Som sådan er en brukt Citroen Nemo et flott alternativ.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er forskjellen mellom en Ford F150 og en Ford F450?

Hovedforskjellenmellom  disse to er slepe- og nyttelastkapasiteten. F150 er i stand til å slepe opp til 10k pounds verdt å frakte utstyr mens F450 hever baren til 24k pounds.

Nyttelastkapasiteten til F150 er vurdert til opptil 3.3k pund, mens 450 er i stand til nesten dobbelt så mye. Disse to er kjernen forskjelligmellom deto modellene, men mellom 450 og F150 står F250 og F350.

  Hvilke biler er minst sannsynlig å ruste?

Bør jeg velge henting eller varebil for hagearbeid?

Å velge mellom disse to er for det meste knyttet til det du liker bedre. Sjansen er stor for at hvis du bor i USA,  vil du nesten alltid velge en pickup. Og i virkeligheten er en pickup en bedre option,  da den tilbyr mer av en billignende kjøreopplevelse.

Men en varebil tilbyr vanligvis en høyere lastekapasitet, så mye at F450 ikke er i nærheten av en mindre Ford Transit. For slepeformål er imidlertid en henting et bedre alternativ.

Bør jeg kjøpe brukt eller ny?

Å kjøpe nytt er en bedre ide hvis du planlegger å tilbringe mye tid inne i bilen din,  og enda viktigere, hvis du klarer å finne en avtale verdt å vurdere. Det er mange forhandlere der ute som prøver å imøtekomme små  business eiere, og du bør sjekke dissetilbudene ut.

Men hvis du bare starter og ikke er opptatt av å bruke for mye penger på en bil, kommer du bare til å bruke til hagearbeid, så fortsett og kjøp en brukt bil. Hvis virksomheten begynner å blomstre, kan du alltid oppgradere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter