Kan du bruke en hundekasse i bilen?

Å reise med hunden din virker som en god idé, men før du bestemmer deg for å ta fatt på en slik reise, må du huske på at bare det å la hunden streife løs inne i bilen er  ekstremt farlig For å unngå at slike ting skjer, må du sørge for at du sikrer hunden din ordentlig og følger noen nyttige tips underveis.

Du bør alltid prioritere sikkerhet for deg selv,passasjerene  og hunden din. Som sådan er det viktig å finne en passende hundekasse. Selv om du  kan velge en haug med forskjellige seler og bagasjeromsbeskyttere, er en hundekasse sannsynligvis den beste ideen hvis hunden din ikke er for stor.

Når det er sagt, hvis du eier en større hund, er du bedreåkjøpe en hatchback og bruke en dedikert trunk divider eller et hundespesifikt selebelte. I begynnelsen  kan det være litt utfordrende for hunden, spesielt hvis du setter offpå en lengre tur.

Men etter enstund  bør hunden din bli litt mer komfortabel inne i kassen. Før du kjøper en hundekasse, må du sørge for at kassen er stor nok slik at hunden kan sitte og snu seg komfortabelt, noe mindre enn det er et nei-gå.

Hvordan reise med en hund

Før du begynner å sikre kassen inne i bilen, må du sørge for at hunden din er komfortabel og at den har nok plass inne i kassen. Du bør plassere kassen i bestemte områder slik at kassen ikke er i stand til å rulle rundt interiøret.

En hundekasse kan plasseres enten på baksetet eller i bagasjerommet. Alt avhenger av hvor komfortabel hunden er og hvilken type  bil du kjører. Hvis du for eksempel kjører en sedan, legg aldri kassen din inne i bagasjerommet, hvis du eier en hatchback / eiendom, kan du sette kassen i bagasjerommet.

  Er selvladende hybrider noe bra?

Den enkleste og mest praktiske måten å sikre hunden din på er å sette opp en dedikert skillevegg mellom bagasjerommet og baksetet. Hvis hunden din er for stor, kan du til og med la den streife litt rundt bagasjerommet, men sørg for at skillelinjen er solid og riktig tilkoblet.

Som nevnt tidligere er sedans ikke designet for å følge en hund inne i bagasjerommet, og den beste måten å transportere hunden inne i en sedan er å bruke en hundekasse. Prøv å velge en kasse av høyere kvalitet, plasser den på baksetene og spenne den ned ved hjelp av sikkerhetsbeltet.

Få hunden til å føle seg komfortabel

Et viktig aspekt ved stressfri reise er en avslappet hund. Og hvis du vil at hunden din skal være avslappet under en lang tur, er det et par tips som kan hjelpe deg underveis. Hvis du trener hundendin  til å bruke en kasse mens de er unge, bør det være til nytte for deg når de blir eldre.

Hunder liker ikke å føle seg fanget, og somsådan  skal kassen være stor nok. Videre bør kassen også være luftig og full av lys. Du kan også trene med hunden ved regelmessig å ta korte turer rundt i nabolaget med hunden i kassen.

Hvis du gjør dette i noen uker, vil hunden din til slutt bli mer avslappet. Det er viktig at hunden din tror at kassen er litt av et ly, så prøv å gjøre det mer behagelig ved å bruke hundevennlige stoffer og leker som ikke kan kvele eller skade hunden mens du reiser.

  Hvilken hatchback bil har den beste bakkeklaringen?

Sikring av kassen

Du kan  sikre kassen i bagasjerommet eller på baksetet avhengig av hundens størrelse og kassen. Hvis du eier en større hund, prøv å ikke kose kassen inn i baksetet, da deter viktig for hunden å ha nok plass til å snu seg og stå opp innei kassen.

Å plassere en stor kasse på baksetet kan også være farlig, og det kan blokkere synligheten din, som begge alltid bør unngås. Hvis du sikrer en mindre hund, bør baksetebelter være nok. Alt du trenger å gjøre er å tre sikkerhetsbeltet gjennom de dedikerte sikkerhetsstroppene på kassen og koble spennen.

Hvis du legger kassen inne i bagasjerommet, må du sørge for at bagasjeromsfôret ikke er for glatt. Sørg også   for at du binder kassen ned ved hjelp av tethering kroker som vanligvis finnes i trunk områder i alle nyere biler i disse dager. Inspiser sikkerhetsbeltene og alle festestroppene før du drar på reise, hver gang du drar på enreise.

Beste biler for hundeeiere

Beste Mercedes-Benz for deg med hund

Beste Tesla for deg med hund

Delen Vanlige spørsmål

Hvordan reise med en katt?

Hvis du reiser i  en bil, er bruk av en dedikert kattekasse det beste alternativet for 99% av situasjonene. Pass på at du pakker alle nødvendige forsyninger på forhånd, og at katten blir matet minst noen timer før du reiser.

Hvis du skal på et fly, er det to måter katten din kan reise på. Enten med deg inne i hytta som vanligvis er mye dyrere sammenlignet med å plassere katten i lasteområdet. Det er også verdt å nevne at mange flyselskaper ikke tillater kjæledyr inne i kabinen bortsett fra noen få medical unntak.

  Hva er de enkleste bilene å jobbe med?

Er det ulovlig å reise med en uhemmet hund?

I noen land har du ikke lovlig lov til å reise med en hund som streifer fritt inne i bilen, og logikken for dette er enkel. Mange ulykker har vist at uhemmede hunder kan gjøre mye skade, spesielt hvis hunden er større.

Foruten dette kan hunder distrahere deg fra å kjøre, og dette er en vanlig grunn til at mange hunderelaterte bilulykker fant sted. Som sådan erdetsterkt tilrådelig at du sikrer hunden din mens du reiser, og det er mange forskjellige måter man kan gjøre det på.

Hva skal jeg aldri gjøre mens jeg reiser med en hund?

Først og fremst, ikke la hunden være inne i bilen på en varm sommerdag. Temperaturen inne i en bil kan bli utrolig høy veldig raskt, så selv om du forlater hunden inne i bilen, må du sørge for at du lar A / C være på.

Videre bør du heller aldri mate hunden mens du reiser, da dette i stor grad kan øke sjansene for kvelning. Du bør heller ikke slippe hunden din gjennom et åpnet vindu fordi rusk kan fly inn i hundensøyne og forårsake betydelig skade.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter