Beste bil for golfere

Å finne en bil for en golfspiller er ikke en lett jobb. Sjansen er stor for at de foretrekker mer eksklusive biler og biler som tilbyr overlegen lasteplass, men ikke ofrer stil eller design i prosessen.

Folk som bruker mye tid på greenene har en tendens til å bære noen golfbager, golfbuggyer, ekstra batterier,sko  og hva ikke. Og å kjøpe en mer kompakt bil er egentlig ikke et alternativ. Dessuten bør du trekke opp i noe som ser bra ut fordi konkurransen på de fleste klubbhus er ganske stiv.

Og som sådan, en Audi A6 Avant eller en BMW 5-serie Touring ville føle seg hjemme på en golfklubb parkeringsplass. Hvis du foretrekker SUVer, er en Volvo XC90, Lexus RX 450h eller en Range Rover også et ganske vanlig syn i mange klubbhus.

Men hvis du vil hevde fullstendig dominans over klubbhusets parkeringsplass, vil en Bentley Continental GT eller en McLaren GT sannsynligvis være de beste alternativene. Bentley er rett og slett god på alt, og ingen kjøper McLaren uansett, slik at du kan finne en til en god pris.

Audi A6 Avant

Tyskere elsker virkelig sine eiendommer / stasjonsvogner, og Audi A6 Avant er sannsynligvis den mest berømte tyske eiendommen på markedet. A6 ser ikke mindre ønskelig ut i eiendomsform, og det gir også god plass til alt golfutstyret ditt.

Hvis duo pt  for toppen-of-the-line600hp Audi RS6, du sannsynligvis ser på en av de beste bilene noensinne å pryde jordens overflate.     RS6 ser fantastisk ut,  tilbyr superbilnivåer av ytelse, men det praktiske er fortsatt der oppe med vanlige eiendommer.

BMW 5-serien Touring

Noen vil kanskje hevde at BMW 5-serien Touring er et bedre alternativ fordi en BMW er født til å bo på et golfklubbhus. BMW er litt mer voksen følelse som det tilbyr en mer konservativ design som henvender seg mer til eldre medlemmer.

  Hva er de beste sedans for sikkerhet og pålitelighet?

Praktiskmessig er 5-serien Touring sammenlignbar med A6, men du kan ikke få en M5-eiendom  siden  BMW avviklet disse fordi de aldri var så populære som  RS6. Likevel  er merkevarelojalitet sannsynligvis grunnen til at du velger en av disse to.

Volvo XC90

Hvis du ikke er tilhenger av eiendommer, vil en SUV sannsynligvis være din beste. Og Volvo XC90 er en av de beste mellomstore SUV-ene på markedet, og sannsynligvis den beste Volvo-modellen de siste årene. XC90 er en luksuriøs, stilig SUV som er i stand til å passe til alt  golfutstyret ditt uten problemer.

Hvis du parer det med legendarisk Volvo-sikkerhet, moderneteknologi  og gode komfortløsninger, vil XC90 føle seg hjemme på mange golfklubbhus. Prismessig tilbyr XC90 mye, spesielt i bruktmarkedet.

Land Rover-funnet

Hvis du spør noen fra Storbritannia som er den beste allsidige SUV-en du kan kjøpe, er sjansen stor for at de vil peke deg mot en Land Rover Discovery. The Discovery er en  flott SUV som det tilbyr stil, sitteplasser for 7, og flotte off-roading evner.

Men hvis du senker den siste raden med sitteplasser, ser du på et stort lasteområde som er i stand til å montere alt golfutstyret ditt uten engang å svette. Påliteligheten til Disco er mye bedre sammenlignet med andre Land Rover-produkter, men fortsatt ikke på nivå med en Lexus.

Lexus RX 450h

Lenge borte er dagene med Lexus er ingenting annet enn en posh Toyota, i dag Lexus anses som det  eneste sanne alternativet til den tyske utøvende trioen, og RX 450h er en skinnende stjerne i hele Lexus-oppstillingen på grunn av oppskalere styling, byggekvalitetog  klasseledende pålitelighet.

  Bør jeg kjøpe en elbil nå eller vente

I tillegg er RX 450h en hybrid som betyr at effektiviteten er overlegen sammenlignet med de fleste andre større SUV-er. Og som sådan er RX 450h en perfekt klubbhusboer.

Bentley Kontinental GT

Når det gjelder eksklusivitet, er Bentley Continental GT de beste grand tourer-pengene kan kjøpe, og det er knapt noe annet på markedet som  til og med kan komme nær Bentley når du trekker opp til inngangen til   et  klubbhus.

Bagasjerommet er rikelig, og det samme er luksusen og ytelsen. Du kan velge enten en W12 twin-turbo-motor med opptil 600hp eller en mer »plebians» twin-turboV8 med en measly 540hp. Bentley Continental GT er en av de beste allroundbilene på markedet akkurat nå, og det er åpenbart hvorfor.

McLaren GT

McLaren GT er en ekte McLaren, men etosen til GT er å tilby overlegen praktisk,kvalitet  og komfort sammenlignet med resten av McLaren-serien. Men ikke misforstå å tro at GT ikke er en ekte superbil, fordi det er det.

Og McLaren er veldig stolt av  det faktum at GT er i stand til å montere flere golfbager uten    problemer, da den tilbyr to trunkrom. Men hvis du kommer over en svingete vei på vei mot en golfbane, er GT nødt til å få deg til å smile  som en ekte superbil gjør.

Delen Vanlige spørsmål

Er en superbil en god bil for golfere?

Foruten McLaren GT og kanskje den nye generasjonen Corvette, er de fleste superbiler ikke laget for golfere, selv om merkene har en tendens til å markedsføre dem som sådan.

  Beste kabrioleter for høye mennesker

De fleste superbiler kanikke passenok  golfutstyr, og når de markedsfører dem som sådan, gjør de dette fordi målgruppen vanligvis er interessert i golf eller andre »velstående menn» sport. Som sådan er superbiler for kjøring, stil  og ytelse, og ikke for å bære golfklubber.

Bør en golfspiller velge en eiendom eller en SUV?

Mellom de to er eiendommer sannsynligvis de perfekte kandidatene for de flestegolfere  der ute, da de kombinerer sedannivåer av luksus med økte nivåer av praktisk.

SUVer derimot tilbyr egentlig ikke mer lasteplass sammenlignet med en eiendom uansett, og grunnen til at man villevelge en SUV skyldes for det meste forskjellige ikke-golfrelaterteårsaker.

Er elbiler et godt valg for en golfentusiast?

Elbiler blir stadig mer populære, og som sådanhar man en tendens til å reise spørsmålet om elbiler passer perfekt til mange forskjellige aktiviteter og situasjoner. Tatt i betraktning at en vanlig EV i disse dager tilbyr mye cargo  plass, virker det som en EV virkelig er et godt valg for golfentusiaster.

Tross alt hargolfentusiaster  en tendens til å bry seg om miljøet, da de bruker mye av tiden sin på greenene. Og å vite at du bidrar til den generelle forbedrelsen av degr planeten er alltid en motiverende faktor for å kjøpe en EV.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter