Beste BMW Hybrid biler

Det er mange gode BMW hybrider som BMW 330e eller BMW i8.

BMW har produsert hybridbiler siden 2014. De har lykkes i sin elektrifiseringsprosess og laget flere hybrider for forskjellige markeder. Disse hybridbilene avgir svært lave nivåer av karbon, noe som er et stort bidrag til å redde miljøet.

BMW Hybrid biler

BMW har laget plug-in hybrider siden lanseringen av BMW i8. Vanligvis er BMWs fokus på høytytende raske biler, men her har de laget en superrask motor med en elektrisk motor ved siden av. denne elektriske motoren gir bilen enda bedre akselerasjon. BMW har også lansert sin helelektriske bil.

Beste BMW hybrider

BMW introduserte først i8 konseptbilen i 2011. I8 har vært en svært vellykket bil av BMW og den ble avviklet i 2020. De har fokusert på andre hybrider også. Dette er de beste BMW hybrider tilgjengelig i markedet:

BMW i8

Konseptet med i8 ble lansert i 2011. Produksjonen av bilen begynte imidlertid i 2014. I8 er en plug-in hybrid sportsbil som har en 1,5 L turboladet BMW B38-motor. Denne kraftige motoren er parkoblet med en 98 kW  elektrisk motor, som har et 7,1 kWh litium-ion-batteri.

Den hadde to kroppsformer, den ene er en to-dørs kupé  og en annen er en 2-dørs roadster. Du kan enkelt kjøpe denne bilen som brukt i dag. Bilen hadde en  veldig god  helelektrisk estimert rekkevidde på 23 miles, ifølge NEDC. Bilen har forskjellige moduser, noe som kan gi deg en anstendig drivstofføkonomi på 76  MPGe. Bilen er også elsket av  mennesker,  og den led ingen store problemer.

  Hvilken firehjulsdrift er bedre - BMW eller Mercedes-Benz?

BMW 330e brukt traktor

Dette er en 3-serie BMW plug-in hybrid, introdusert i 2015. 3-serien inkluderer et kompakt executive utvalg av biler. 330e har en firesylindret BMW B48-motor, som produserer 248 hestekrefter. Plug-hybrid-systemet inkluderer en 66kW elektrisk motor med et 7,6 kWh batteri.

Bilen har en helelektrisk rekkevidde på rundt 23 miles, med en fantastisk drivstofføkonomi på 75 MPGe. Bilen tilbys også i en all-hjulet-stasjonen alternativet, som er kjent som 330e  xDrive  sedan. Den kan kjøre så fort som 0 til 60 mph på bare 5,6 sekunder. Denne bilen kan spare penger på drivstoff så vel som avgifter.

BMW 530e brukt traktor

BMW 530e er en del av BMW 5-serien. Det er to modeller av denne bilen tilgjengelig i USA, den ene er 530e sedan, og den andre er firehjulsdrift modellen kjent som 530e xDrive  sedan. Bilen har mange fordeler fra sin stabile og raske tur til å spare penger til mange andre føderale og statlige insentiver.

Du kan enkelt endre modusene og kan kjøre i en helelektrisk modus. Bilen har et 9,2 kWh litium-ion-batteri, som gir en helelektrisk rekkevidde på rundt 33 km. Bilen har en kraftig 2.0 L twin-turbo 4 sylinder  motor, som produserer en maksimal hestekrefter på 288.

BMW 745e brukt traktor

Hybridmodellen i 7-serien er kjent som BMW 745e. Den ble lansert i 2019. Den 745e har en 3.0 L BMW B58 motor med 6-sylindere. Denne kraftige motoren produserer maksimalt hestekrefter på 389. Hybridsystemet inkluderer en elektrisk motor med en 12 kWh  batteripakke. 745e kan gi en elektrisk rekkevidde på rundt 26 miles.

  Er BMW E46 pålitelig?

745e er en av de raskeste BMW hybrider med sin 3.0 L motor. 7-serien er kjent for sin høye ytelse og glatte tur. Hybridmodellen gir videre bedre drivstofføkonomi og reduserer KARBON-utslippene. Det gir en drivstofføkonomi på 22 MPGe.

BMW X5 xDrive45e

X-serien er BMWs SUV-serie. X5 er en mellomstor crossover SUV introdusert i 1999, men hybridmodellen, X5 xDrive45e, ble introdusert i 2020. Dette er en plug-in hybrid SUV, med en BMW B58 motor. Motoren er en 3,0 L twin-turbo, akkurat som 745e hybrid.

Den har en 24 kWh  litium-ion batteripakke med en 82 kW elektrisk motor. Det elektriske systemet gir et høyt dreiemoment til  bilen, og det kan akselerere fra 0 til 60 på bare 5,3 sekunder. Batteripakken tilbyr 50 miles elektrisk rekkevidde.

Sammendrag

BMW produserer ekstremt kraftige plug-in hybrider, med en god batteri rekkevidde. De er en del av BMWs elektrifiseringsvisjon. De prøver å selge flere elbiler, og det er derfor de også lanserte sine helelektriske biler. Hybrid teknologi er en av de beste tingene i å redusere bilutslipp, så å kjøpe dem er alltid en fantastisk idé.

FAQ

Er elbiler bra for miljøet?

Karbonutslipp fra kjøretøy bidrar til en tredjedel av de totale karbonutslippene i verden. Hvis vi vil ha en god fremtid og et sunt miljø, er det absolutt nødvendigå kutte karbonet fra kjøretøy. Ved å gjøre dette er hybridbiler og elbiler veldig viktige.

Elbiler jobber med batterier,  og de slipper ut null karbongasser. Hybridbiler avgir karbongasser, men de er fortsatt mindre enn konvensjonelle biler. Hybridbiler kutter CO2-utslippene med 50 prosent, noe som er betydelig nok for miljøet.

  Polestar vs BMW pålitelighet - som er bedre?

Hvordan fungerer hybridbiler?

Hybridbiler er de som har en ICE-motor sammen med en elektrisk motor. Den elektriske motoren kjører på en batteripakke installert i bilen. Etter hvert kjører bilen både på en forbrenningsmotor og en elektrisk motor. Batteriet er oppladbart, og det lades gjennom et regenerativt bremsesystem.

Det finnes forskjellige typer hybridbiler som plug-in hybrider, fulle hybrider og milde hybrider. Plug-in hybrider har en stor batteripakke, som også kan lades fra en ekstern kilde, og bilen kan kjøre utelukkende på batteriet eller begge deler.

I fulle hybrider kan bilen kjøre helt på en forbrenningsmotor, eller elektrisk motor for lav hastighet, eller begge deler, men batteriet kan ikke lades utenfra. I milde hybrider, både forbrenningsmotorer og elektrisk arbeid side om side alltid og kan aldri kjøre full-on batteri.

Hvorfor er hybridbiler dyre?

De er dyre enn konvensjonelle ICE-motorbiler, men billigere enn helelektriske biler. Dette er grunnen, de har komplekse systemer som regenerative bremser og elektriske motorer med batteripakker, noe som er dyrt. Alt dette er bare dyrt å lage enn vanlige biler. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter