Vanlige BMW V8-motorproblemer

BMW V8-motor gir bedre kraft og akselerasjon. Derfor monteres de vanligvis i noen av de kraftigste BMW-modellene på markedet. Men som alle BMW-motorer, BMW V8 kommer med flere problemer som interesserte brukere bør være klar til å håndtere. Likevel, hva er de vanlige BMW V8-motorproblemene?

Vanlige BMW V8-motorproblemer er timingkjedefeil, rask batteridrenering, lekkende ventilspindeltetninger, overflødig oljebruk, drivstoffinjektorfeil og dårlige tennplugger og tennspoler. Å være kjent med disse BMW V8-problemene kan hjelpe brukeren med å oppdage dem på forhånd og ta vare på dem før de kommer ut av kontroll.

Hva er de vanligste problemene med BMW V8-motor?

Overflødig oljebruk

Dette er et vanlig problem blant BMW-modeller. Dette problemet kan for det meste tilskrives utformingen av motoren med turboene som er midt i «V» eller motorens dal. Dessuten er dette området veldig varmt, noe som gjør at motoren brenner mer olje og til og med tørker ut pakninger, noe som forårsaker lekkasjer.

De fleste BMW V8-motorbrukere har rapportert å bytte olje tidligere enn anbefalt periode. Mens BMW anbefaler sine brukere å bytte olje etter hver 15.000 miles eller 2 år, har de fleste brukere rapportert å bytte olje mellom 1.500 og 2.000 miles. Noen brukere har til og med rapportert å skifte olje så tidlig som 1000 miles.

Dette er et problem som brukere av BMW V8-motoren bør være klar til å håndtere. Men med riktig pleie og vedlikehold kan de forbedre bilens ytelse. Brukerne bør også være villige til å bytte olje hver 4k miles.

  Vanlige problemer med Kia Niro

Feil i timingkjeden

Et annet vanlig problem i BMW-motorer er timing kjedefeil. Dette problemet er mer vanlig i 2008 til 2014 N63s V8-motor. Timingkjeden svikter på grunn av slitasje på ventiltoget og kan påvirke bilens ytelse. I de fleste tilfeller kan beltet strekke seg i en slik grad at de hopper en tann og bøyer sylinderventiler.

Noen av tegnene på et sviktende timingkjede er bilens grove tomgangs- og kontrollmotorlys som tennes. Hvis dette problemet ikke løses i tide, kan det føre til bøyde ventiler, eller til og med føre til at motoren svikter.

Rask batteridrenering

Selv om batteriet ikke er en del av BMW V8-motor, er det en viktig del av motoren, da det hjelper på effektivitetsdynamikken. For eksempel er N63 V8-motorens system avhengig av at bilen kjører for å lade batteriene i stedet for å lade fra beltene.

Denne metoden har imidlertid ikke vært veldig effektiv. Dessuten forblir de fleste elektronikksystemer på etter at bilen er slått av for å holde kjølesystemet i gang for å avkjøle turboene som ble installert midt i «V» i motoren. For å sikre at bilen din går jevnt, kan det hende du må bytte batteri hver gang du bytter olje.

Dårlige tennplugger og tennspoler

Dette er et svært vanlig problem i BMW-modeller. BMW V8-motoren vil også oppleve det samme problemet som disse er vanligvis de første delene til å utvikle problemer eller mislykkes. BMW anbefaler å bytte tennplugger hver 30.000 miles og tennspoler hver 40.000 miles.

Feil på drivstoffinjektoren

Hovedårsaken til drivstoffinjektorsvikt er slitasje. Derfor er dette problemet vanlig i BMW V8-motor med mange miles. Tegn på en dårlig eller sviktende drivstoffinjektor er sjekk motorlys som kommer på, grov tomgang, motorfeil, dårlig akselerasjon og svarte rester fra eksosen.

  Vanlige Ford 1.6 EcoBoost-motorproblemer

Før du bytter drivstoffinjektoren, bør du starte med å inspisere tennpluggene og tennspolene, da de har de samme symptomene. Bytte drivstoff injektorer er ganske kostbart som de er dyre å anskaffe.

Lekkende ventilspindeltetninger

Lekkasje av ventilspindeltetninger på BMW V8-motoren skyldes vanligvis høy varme produsert av eksosen og turboene i motordalen. Noen av tegnene på lekkende ventilspindeltetninger er hvit røyk som kommer fra eksosrørene og overflødig oljebruk.

Du må løse dette problemet ved å bytte ut de lekkende ventilspindeltetningene. Til tross for at ventilspindeltetningene er billigere, er det ganske tungvint å bytte dem ut, da du må fjerne motoren.

Faq

Er BMW V8-motorer pålitelige?

Ja, BMW V8-motorer er mer pålitelige enn motparten. De første BMW V8-motorene hadde mange problemer, men de ble utbedret og de er veldig pålitelige. De mest pålitelige BMW V8-motorene er til stede i M-bilene. Uansett er kostnadene for vedlikehold og reparasjon fortsatt ganske kostbare.

Hvilken BMW V8-motor er best?

Den fineste BMW V8-motoren er S65-motoren med en 4,4-liters twin turboladermotor. Denne motoren ble bygget inn i BMW M5, men den finnes også i M3. Bortsett fra å være kraftig og effektiv, er denne motoren også pålitelig.

Hvor lenge varer V8-motorer?

Levetiden til bilens motor avhenger av hvor godt eieren tar vare på den. Hvis BMW V8-motoren er godt vedlikeholdt og vedlikeholdt, kan den vare over 200.000 miles. Likevel starter alvorlige BMW V8-motorproblemer når bilen klokker over 150k miles.

  Hvorfor avskrives BMWs så raskt?

For å forlenge levetiden til din BMW V8-motor, bør du følge BMWs anbefalte vedlikeholdstjeneste.

Hva er det vanlige BMW-motorproblemet?

Til tross for at BMW-motorer er kraftige og eksepsjonelle i ytelse, har de også flere problemer som brukerne bør være klare til å håndtere. Det vanligste BMW-motorproblemet er imidlertid timingkjedefeilen. Andre vanlige problemer er termostatfeil, feil kjølesystem, vannpumpefeil, sviktende ventildekselpakning og drivstoffpumpefeil.

Gjør BMW en god V8?

Ja, BMW lager noen av de beste V8-motorene på markedet. Siden introduksjonen av BMW V8-motorer i 1954, har disse motorene utført overveldende og er omtalt hovedsakelig i de kraftigste BMW-modellene. BMW V8-motorer tilbyr også en bedre balanse mellom kraft og effektivitet.

Sammendrag

Nå som du kjenner noen av de vanlige problemene som BMW V8-motorer gjennomgår, kan du ta godt vare på bilen din og unngå de fleste av dem. I tillegg bør du følge BMWs planlagte vedlikeholdstjeneste for å sikre at bilen går knirkefritt.

Med riktig pleie og vedlikehold kan din BMW V8-motor vare i svært lang tid. Men du bør også være klar til å pådra deg høye vedlikeholdskostnader.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter