Beste hybridbiler for unge sjåfører

Hvis du kjøper din første bil, bør en slik bil være rimelig, effektiv, lett å kjøre, lett å se ut av,  og lett å manøvrereer. Videre er en mindre bil den å gå for når du nettopp har begynt, og først senere bør du oppgradere til en større om nødvendig.

Idagenstidsalder  er bilindustrien på et skiftende punkt mot elbiler og hybrider. Når det er sagt, er det en god ide å velge en hybrid allerede, spesielt hvis du bruker mye av tiden din på å kjøre i byen der en hybrid har en tendens til å være det beste alternativet.

Biler som Toyota Yaris Hybrid, Suzuki Swift Hybrid, Toyota Prius, ToyotaCorolla  eller Lexus CT er gode alternativer for yngre sjåfører. Hvis du vil ha en mer dyktig plattform, er en Mini Countryman en fin måte å gå på. Hvis du vil ha en relativt eksklusiv opplevelse for din første bil, kan du gå til VW Golf GTE.

Hvis du vil ha en SUV, Toyota RAV4 Hybrid eller Nissan Rogue Hybrid er begge gode alternativer som en første hybrid SUV. Uansett hvilken hybridbil du velger, må du sørge for å utnytte den elektriske motoren fullt ut hvis du vil høste prisene en hybrid har en tendens til å tilby.

Toyota Yaris Hybrid

Å kjøpe en Toyota av noe slag som din første bil har alltid vært en god idé fordi Toyota vet hvordan man bygger pålitelige og effektive biler, og den lille Yaris Hybrid er ikke annerledes. Det mest fristende motoralternativet er 1,5 L bensinmotor støttet av en selvladende elektrisk motor som returnerer god drivstofføkonomi.

  Beste hybridbiler for høye sjåfører

Foruten selve motoren, er Yaris også en veldig velutstyrt hatchback med nesten alle funksjonene du noen gang vil ha i en liten hatchback. Yaris Hybrid er et flott alternativ for yngre sjåfører, da det kombinerer alt en ung sjåfør trenger, til en relativt rimelig pris.

Toyota Prius

Hvis du vil ha en rimelig bil, men du ikke vil ha en bil med begrensede mengder plass, toyota Prius har deg dekket. Denne bilen startet enkelthånd hele Hybrid-revolusjonen helt tilbake på 90-tallet, og den er fortsatt en av de mest berømte hybridbilene som eksisterer.

Foruten skryterettighetene er Prius ekstremt romslig, så mye at bilen noen ganger virker større enn den faktisk er. Hvis du parer det med stor pålitelighet, en velutstyrt hytte med masse teknologi og sikkerhetsfunksjoner, er Prius en flott bil for å starte kjørekarrieren din.

Lexus CT

Men selv om det ikke akkurat er en god idé å kjøpe en »luksus» bil som din første bil, gir noen biler som Lexus CT bare mening fra et funksjons- og kjørbarhetsperspektiv.  Det beste med Hybrid Lexus CT er at den holder verdien veldig bra, noe som betyr at du ikke vil miste en ublu sum penger.

Vær det som mulig, deter vanskelig å utsette CT sterke drakter. Det er en flott alt-rundt bil med et eksklusivt eksteriør og interiørdesign, mange funksjoner som dekker hele sikkerhetsspekteret, god plass og et flott stereolydsystem, som alle er en ny førers drøm.

Mini Countryman

Hvis du er en yngre sjåfør som elsker SUVer, men du vil starte med noe mindre, kan en Mini Countryman være den perfekte bilen for deg. Countryman sitter et sted mellom en vanlig Mini og en fullblåst kompakt SUV. Countryman Hybrid koster ganske mye, men det leverer definitivt.

  Hva slags bil kjørte Columbo

Det er ingen måte å benekte at Countryman ser ikonisk ut inne og ute, men det er også vanskelig å benekte at Mini ikke føler rollen også. Pålitelighet er sterk, effektiviteten er utmerket, det er ingenting annet du noen gang vil ha fra Mini, foruten en lavere pris selvfølgelig.

Nissan Rogue

I ganske mange år nå, Nissan Rogue klarer å tilby en av de beste prisen-til-verdiforhold i hele kompakt SUV segmentet. Årsaken er at Rogue er pålitelig, pen inne og ute, og det tilbyr et utall moderne sikkerhets- og bekvemmelighetsteknologi.

Hele plattformen er relativt raffinert, Rogue returnerer også stor gass kjørelengde, og påliteligheten er også en klar sterk dress. Med en startpris på mindre enn $ 30k, er detveldig vanskelig å utsette Rogue, og det kan bare være den beste hybrid SUV på markedet akkurat nå.

Delen Vanlige spørsmål

Hva vil unge sjåfører i en bil?

Hvis du tenker på å gi sønnen / datteren din en bil, bør du sørge for at du vet hva du skal se etter. Utvendig design er avgjørende, prøv å finne en bil som passer en yngrepersonslivsstil, ikke gå ut og kjøp en seniorvennlig bil, selv om det kan virke som en god idé sikkerhetsmessig.

Ikke kjøp en bil med for mye kraft eller for lite vekt. Forsikre deg om at bilen tilbyr et godt lydsystem og mange sikkerhetsfunksjoner. Hvis du er litt fortapt, er det lurt å spørre sønnen / datteren din hva de liker, bare prøv å gjøre det litt upretensiøst.

  Beste hybrid for tauing

Hvilke biler bør unngås av yngre sjåfører?

Hvis du spør meg, en perfekt første bil for meg ville være Dodge Challenger Demon, men åpenbart,  det er en veldig dårlig idé av flere grunner. Unge sjåfører bør ikke kjøre biler som er altfor kraftige, og heller ikke altforstore.

Du bør hoppe over lavslung superbiler også, da disse noen ganger kan være en håndfull å kontrollere. Flaggskip sedans eller 7-seters SUVer er også et nei-gå på grunn av økt størrelse.

Er forsikring dyrere for en yngre sjåfør?

Ja, det er det. Dette er mest fordi statistikk viser at unge og ganske gamle sjåfører er de med størst sjanse for å skade en bil, og på grunn av det er premiene disse aldersgruppene må betale de høyeste.

Når det er sagt, er det måter man kan redusere forsikringspremiene på, men deter ekstremt vanskelig å gjøre det hvis du vil kjøre en sportsbil eller en superbil. Hvis du starter mednoe lite, pålitelig og trygt, vilpremiene  dine sannsynligvis  falle.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter