Beste hybrid for tauing

Tauing med ev eller plug-in hybrid er ikke så lett som det er med vanlig diesel eller gass-drevet bils. De fleste produsenter etablerer i disse dager en lovlig slepekapasitet for en bestemt bil gjennom en prosess som kalles homologering, men  bare  for noen få verdige modeller.

Hvis den spesifikke bilen ikke har noen slepekapasitetsgrenser oppført, er sjansen stor foratdenikke er egnet for en slik oppgave, og mange slike biler er hybrider eller elbiler. Men selv om du ikke kan taue en 23-fotsbobil med en Nissan Leaf, er det et par hybridalternativer der ute som lett kan taue ekstremt tunge belastninger.

Noen SUV-er som Ford Explorer Hybrid, Audi Q7 TFSIe, Volvo XC90 Twin  Hybrid eller Lincoln Aviator Grand Touring kan slepe oppover på 5000 lbs. De beste slepehybrid-SUV-ene der ute er Porsche Cayenne S E-Hybrid og Land Rover Defender P400e, som begge kan slepe opp til nesten 8000 lbs.

Hvis du ønsker å taue med hybrid, men du ikke vil ha en SUV, Volvo V60 Twin Engine er i stand til å slepe opp til 4000 lbs, og VW Passat GTE og Mercedes c350e er begge i stand til å slepe opp til 2300  lbs  i flott stil og komfort.

Ford Explorer Hybrid

Ford Explorer Hybrid er en flott familieferiebil takket være den subtile turen, ganske eksklusivtinteriør  og mye plass. Hvis du parer det med en slepekapasitet på maksimalt 5000  pund,  er Explorer mer enn i stand til å ta campingvognen din hvor du vil.

Explorer koster mellom $ 35k  og  $53k, og for en slik pris får du faktisk mye  bil  for pengene. Vurder å kjøpe Explorer hvis du ikke vil ha den høyesteluksus-SUV-en i full størrelse på markedet, men du vil fortsatt  ha alt en moderne SUV i full størrelse  tilbyr.

  Luksusbiler med lave vedlikeholdskostnader

Lincoln Aviator Grand Touring

For noen år siden har Lincoln-merket gått under en ganske omfattende makeover, og i dag er Lincoln-merket i stand til å stå alene sammenlignet med Audi,Mercedes  eller BMW. Alt i betraktning er Lincoln Navigator den mest imponerende modellen ut av hele oppstillingen, men Aviator er absolutt ikke langt bak.

Det kan virke latterlig ved første øyekast  å betale så mye som $ 70k for en mellomstor Lincoln SUV  som er basert på samme platfellerm som den nestenhalvprisede Ford Explorer. Imidlertid kan Aviator slepe opp til 6700  lbs, og det tilbyr et fantastisk interiør med mangeluksus-og komfortfunksjoner av høy kvalitet.

Volvo XC90 Hybrid

Volvo XC90 passer sterkt inn i den ganske nylige Volvo-serien som er preget av  fantastisk designet, men likevel høy-kvalitetskjøretøy. Interiørdesignspråket er sterkt påvirket av den svenske betydningen av minimalistisk luksus og eleganse, og utvendig design deler også slik  designfilosofi.

Tauingsmessig kan XC90 enkelt taue 5000 lbs i god komfort. Uansett at XC90 ikke er SUV med absolutt høyeste slepekapasitet, er du godt klar over at knapt noen kan gjøre det tryggere enn Volvo.

Land Rover P400e

Porsche Cayenne S E-Hybrid og Land Rover Defender P400e er de nåværende høyeste slepehybridene på markedet, men mellom de to virker Defender et mer interessant alternativ takket være en nydelig sofistikert, men likevel like robust og holdbar design, og en mer tilgjengelig prislapp.

  Hvordan får de biler i kjøpesentre

Selv om Cayenne absolutt tilbyr bedre kjøremåter når det gjelder både  smidighet og komfort,    er P400e Defender den sanne betydningen av eventyr. I alle fall kan begge disse enkelt slepe opp til nesten 8000  lbs  som for alle formål er det aller høyeste beløpet en hybridbil kan tilby i disse dager.

Volvo V60 Twin Motor

Kanskje du vil taue ganske mye heft, men du vil ikke ha en SUV av flere grunner, det er noen få alternativer der ute som faktisk kan tilfredsstille dine behov. Den ene er Volvo V60 Twin Engine fordi denne relativt dyktige Volvo stasjonsvognen kan  slepe opp til 4000 lbs.

På baksiden tilbyr V60 Twin Engine fortsatt høy kvalitet, godttenkt -etter designog byggemateriale mengde bestående av utsøkt skinn og minimalistiske aksenttrimmer som ser ut, føles og til og med lukter fantastisk.

Delen Vanlige spørsmål

Er det godt å slepe med elbil?

Absolutt, men med en tydelig advarsel. Elbiler drar nytte av øyeblikkelig dreiemoment i det øyeblikket du planter foten på gasspedalen, dette fungerer vantrously når du trenger å gjøre plutselige endringer i et urbant miljø og når du manøvrerer en 23-fot bobil.

Til tross for det lider elbileiere regelmessig av en anomali kalt »rekkeviddeangst». Rekkeviddeangst er en frykt alle ELBIL-eiere    opplever når han føler at den estimerte elektriske rekkevidden ikke er nok til å nå destinasjonen din. Dette er ekstremt viktig, da en 5000  lbs  trailer er bundet til å knuse rekkevidden din.

Er hybridbiler verdt det?

Hybridbiler blir definitivt litt av et søtt sted når det gjelder bildrevne løsninger. De er nesten identiske med stasjonen sammenlignet med en vanlig gass- ellerdieseldrevetbil, men  samtidig er de i stand til  å nå overlegen effektivitet.

  Beste bil for golfere

Som sådan er hybrider absolutt verdt det, men bare hvis du virkelig bruker dem til det de er. Ikke kjøp en hybrid og bare kjør den med en vanlig forbrenningsmotor fordi dette gjør den elektriske motoren ubrukelig og helt undervurderthele poenget med å eie en hybrid.

Hva er den beste rimelige hybrid slepebilen der ute?

Som du kanskje har lagt merke til, er nesten alle biler som er oppført i denne artikkelen dyre og ganske luksuriøse. Vær det som mulig, det er ikke nødvendig å bruke et så ublu beløp of  penger hvis du vil taue med et mer tilnærmet hybridkjøretøy.

Når det er sagt, Kia Sorento Hybrid er i stand til å slepe opp til 3300 lbs, mens en Toyota Prius er bare bra for en measly 1600  lbs, den samme historien går for den ganske overveldende Honda CR-V hybrid. Sannsynligvis er det beste slepeverdiforslaget Kia Niro Hybrid fordi denne lille helten kan slepe opp til nesten 3000 lbs.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter