Hvilken hybridbil har lengst rekkevidde?

Hybrid markedsmetning begynner sakte å ta form, som sådan er det mange hybrider der ute, og noen av dem er bedre enn andre. Så mye som for nesten 12 år siden nå, ble Chevy Volt den aller første produksjonen Plug-i hybridi USA, og frem til 2019 er så mye som 5,4 millioner hybrider solgt.

For tiden anses 400 miles på en singel som imponerende for en EV, men en hybrid kan gå langt forbi det. Når det er sagt, er Kia Optima Hybrid rated  for 713 miles mens Hyundai  Ioniq  Blue Edition som kan gå så langt som 700 miles.

Bak den 700 kilometer lange  klubben følger Toyota Camry Hybrid LE med maksimalt 1089 miles mens Prius Eco-broren er rangert for 1055 miles.  Chevy Malibu Hybrid er rated  for 637 miles og SUV med lengst rekkevidde tittelen går til Kia Niro FE som kan gjøre 618.8 miles.

Deter verdt å nevne at disse rekkeviddeestimatene for det meste er forbundet med bykjøring fordi hybridbiler har en tendens til å lide på motorveien. Hvis du lurer på hvilken hybrid som har lengre elektrisk rekkevidde, er det BMW i3 med en rekkevidde på 153-mil mens det andre-stedet Honda Clarity kan gjørebare 77 miles.

Kia Optima Hybrid

Kia Optima Hybrid har bare gjennomsnittlige hybrid EPA-rangeringer med 39MPG i byen, 45MPG på motorveien,  og 41mpg kombinert, men hvorOptima tar det er 16-gallondrivstofftank. I tillegg til effektivitet tilbyr Optima  flere  ønskelige komfort-  og luksusfunksjoner til en overkommelig pris.

  Beste superbiler for høye sjåfører

Android Auto, Apple Car Play, etryggekamera  og en 7-tommers berøringsskjerm er tilgjengelig som standard mens du kan velge masse ekstra utstyr. Rommet er nådig både passasjermessig og last-klokt, og Optima ser også ut som delen.

Honda Ioniq  blå utgave

Hyundai Ioniq  Blue er en av de rimeligste hybrider på markedet. Mens du bare tilbyr en 12-gallon tank, tilbyr Ioniq  57MPG i byen, 59MPG på motorveien,  og 58MPG kombinert som gjør at  Ioniq  blir den mest effektive hybrid hatchback ut av hele IONIQ-familien.

Ioniq  Blue koster rundt $ 23k, og den kommer som standard med to-sone klimakontroll, en 7-tommers berøringsskjerm, Android Auto, Apple CarPlay, Bluetooth, keyless go og High Def  radio.  Ioniq  er en perfekt hybrid for noen som ønsker en flott by runaround for ikke så mye penger.

Toyota Camry Hybrid LE

Honda Camry Hybrid LE er en avde beste hybridbilene forlangdistansekjøring. Med en 51MPG byvurdering, 53MPG motorvei vurdering,  og 52MPG kombinert, Camry LE er bra for rundt 1089 miles som gjør det til den beste langdistansebil Toyota gjørfor tiden.

Hvis du parer det med standard sikkerhetspakker som bunter funksjoner som adaptiv cruisekontroll, automatiske fjernlystråler, kjørefelt-holder,  fotgjengerdeteksjon  og mye mer, er Camry en flott familiesedan med  en  like imponerendelangdistansestamtavle.

Toyota Prius ECO

Deter umulig å snakke om effektivitet uten å nevne Toyota Prius. Selv om Prius ikke lenger er den mest effektive bilen i USA, tjener den fortsatt en topp-5-plass i nesten alle efficiency-kategorier. Med maksimalt 58MPG og en 11.3-gallon bensintank, er Prius ECO bra i 1055 miles.

  Beste kupéer for høye sjåfører

Toyota Prius er en bil kjent for alle for sin pålitelighet, effektivitet,  og kjedelighet. Så  hvis det  er noe du er interessert i, må du huske å sjekke ut Prius Eco.

Chevrolet Malibu Hybrid

Chevrolet Malibu Hybrid er en av de beste amerikanske-lagetbils  for langdistansekjøring fordi Malibu Hybrid erestimated på1037 miles av rekkevidde. EPA-vurderingene  er 49MPG by, 43MPG motorveiog  46MPG kombinert som gjør Malibu til en anstendig utfordrer. Du må også vurdere 13-gallon drivstofftank skjønt.

Foruten effektivitet i massevis, er Malibu akkurat som alle andre Chevy Malibu der ute. Det betyr at den leveres som standard med mye nyttig utstyr som Android Auto, Apple Car Play, Wifi-Hotspot og en nydesignet 8-tommers infotainment widescreen. Når det gjelder utseende, ser Malibu bedre ut enn stort sett alle andre biler på denne listen.

Delen Vanlige spørsmål

Er hybrider bra for langdistansekjøring?

Hybrider er ikkebra forlangdistansekjøring fordi de tilbyr mindre elektriske motorer som i teorien skal ta belastningen på forbrenningsmotoren. Imidlertid er en mindre elektrisk motor ikke i stand til å drive en anstendig størrelse bil i noen tid med konstant motorveikjøring.

Dette betyr at mesteparten av lasten kommer til å være på forbrenningsmotoren som vil ofre effektivitet. Videre er regenbremsing praktisk talt ubrukelig på motorveikjøring, så er den elektriske-bare modusen  også.

Hvordan øke rekkevidden til en hybridbil?

For å maksimere rekkevidden til et hybridkjøretøy, må du kjøre jevnt med konstante hastigheter uten å treffe hastigheter over 60 mph. Du bør maksimere regen bremsing som betyr at du bør engasjere den mest aggressive regen bremsing modus og prøve å unngå å bruke friksjon bremser hvis du er trygg på å gjøre det.

  Er en BMW hybrid verdt det?

Videre bør du bruke A / C konservativt og prøve å holde vinduene lukket. Pass på at du ikke overpakker bilen, da økt vekt er vanskelig for effektiviteten. Skift ut dekkene med de anbefalte intervallene for å oppnå best  mulig friksjon. Viktigst av alt, vær snill mot batteriet ditt, da batteriforringelse over tid er ekstremt relevant.

Kan du stille inn en hybridbil?

En hybridbil kan faktisk justeres for å tilby mer kraft, men denne prosessen krever litt mer delikatesse og engasjement. Hvis du vil øke kraften til en brønn-brukt, høyere-kjørelengdehybrid, ville det beste å gjøre være å bytte batteriene fordi batteriene har en tendens til å forringes over tid.

Selve den elektriske motoren kan også justeres, men dette er ikke tilrådelig, da det kan ødelegge hybridsystemet hvis det ikke gjøres riktig. Den enkleste og minst skadelige måten å justere en hybrid på er å stille inn motoren eller installere et annet kart på ECU, men dette vil hindre effektiviteten.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter