Beste Jaguar sedan for pengene

Jaguars tilbyr førsteklasses ytelse og teknologi med vakker stil. Selvfølgelig kommer denne stilen og ytelsen med en ganske høy prislapp. Noen Jaguar sedans vil gi deg mye mer smell for pengene dine, så som er Jaguar sedan er den beste avtalen for pengene?

Den 2020 Jaguar XE fører som den beste Jaguar sedan for sin pris. Den kommer med alle nye vibber og har forbedret interiørdesign, en ny motor og mye teknologi. I tillegg er det veldig pålitelig.  En annen Sedan verdt pengene er 2021 Jaguar XF. Den kommer med mange oppgraderte funksjoner, men prisene er lavere enn de forrige modellene.

Når du lister opp noen av de vakreste bilene som noen gang er produsert, kan du ikke la være å nevne Jaguar. Folk refererer ofte til Jaguar-modeller som dyr – en perfekt beskrivelse av hastighet og smidighet. Nyere modeller er enda mer sofistikerte og bedre utstyrt. Dette er det samme med Sedan-oppstillingen. Mens sedans fortsatt er dyre, er noen av dem verdt pengene.

Jaguar XE 2020

Slank og rask er ordene som best beskriver Jaguar XE. Eldre modeller var kjent for å være pålitelige, men ikke helt problemfrie. Sammenlignet med andre Jaguar-modeller er påliteligheten imidlertid anstendig. Jaguar XE i 2020 hadde en ansiktsløftning, noe som ga den en perfekt transformasjon. Dessverre er dette den siste, da XE-linjen ble avviklet etter 2020-modellen.

XE-motoren

Den kompakte premium sports sedan har et vakkert eksteriør og et stilig interiør. Den kombinerte diesel- og superladede motoren ble faset ut, og XE bruker nå en enkelt motor. 2020 XE kjører på en 2.0-liters fire-sylinder turbo-motor som produserer enten 247 eller 296hp via en åtte-speed automatisk kraftoverføring.

  Polestar vs Jaguar pålitelighet - som er bedre?

2020 XE er tilgjengelig i to modeller – S- og R-Dynamic-modellen. S-modellen kjører enten på en RWD eller AWD med en motor som leverer opptil 247hp. I motsetning til dette kjører S-Dynamic utelukkende på AWD, med motoren som sender ut 296hp. Begge modellene har en toppfart på 155 mph og traff 60 mph på henholdsvis 6.2 og 5.4 sekunder.

Vakre eksteriør og interiør

Snakker om det fornyede eksteriøret. 2020 XE ser sportier og mer aggressiv ut med et bredere grille og slankere LED-frontlykter. For å forbedre det ytre utseendet ytterligere, er XE også utstyrt med en feiende D-søyle og XE coupes taklinje, og legger vekt på bakhjulene.

Interiøret er utstyrt med myke materialer som gir en mer komfortabel tur. XE bruker nå rattet til Jaguar I-pace. Dashbord- og midtkonsollen er dekket av førsteklasses materialer og trebelegg som strekker seg bakover. De sydde skinnsetene med preget puter inspirerer til mer komfort.

Det er en valgfri 12,3-tommers skjerm som gir hytta et mer moderne utseende. Også nytt er sportsskiftgirvelgeren, som erstatter 2019 roterende girvelger. Hytta er stor nok til å passe fem personer; Det er imidlertid begrenset benplass, spesielt for høye mennesker.

Sikkerhetsfunksjoner

Standard sikkerhetsfunksjoner inkluderer en førermonitor, ABS og kjørefeltsassistanse. Mange andre funksjoner er valgfrie. For eksempel tiltrekker en 360 parkeringsassistent, blind flekkhjelp og klimakontrollpakke ekstra kostnader. De høyere modellene er også utstyrt med funksjoner som ikke finnes i basismodellene. Eksempler er bredere hastighetsbremser, sportsseter og skift padler.

Jaguar XE prislapp

2020 XE koster mellom $ 39,000 til $ 60,000, avhengig av modellen. Igjen, etter å ha valgt modellen, har det ekstra fabrikkalternativet du velger en betydelig innflytelse på prisen. Mens brukerne var imponert over design, hastighet og kostnader, klaget mange på et klumpete og ikke-responsivt infotainmentsystem.

  Bør jeg kjøpe eller lease en Jaguar?

Jaguar XF 2021

Jaguar XF 2021 ble revidert. Med nye endringer i interiør og utvendig styling, inkludert et nytt infotainmentsystem. Overraskende nok, med alle disse forbedringene, eksploderte ikke prisen. I stedet var den lavere enn de forrige modellene. 2021 XF er tilgjengelig i tre modeller: S, SE og Dynamic SE.

Komfortabelt interiør og imponerende eksteriør

Det sofistikerte interiøret har skinnseter av myk kvalitet for komfort. Forsetene er bredere, mens baksetene forblir de samme. Hytta er stor nok til å få plass til fem eller flere personer med nok takhøyde og benplass. Den nye 11,4-tommers infotainmentskjermen gir mer moro mens du er på farten.

Det er en stasjonsmodusvelger i nærheten av det nye roterende utstyret som forblir i midtkonsollen når den ikke er i bruk. Den har også en telefonsignalforsterker og trådløs lading som er vert i midtkonsollen. XF leveres også med en USB-port, en satellittradio, CarPlay og 12 høyttalere av høy kvalitet.

Utsiden har en aluminiumsintensiv konstruksjon med et pent utseende. Den leveres utstyrt med nye LED-lys for klaring, 18-tommers legering hjul for hastighet, og sammenleggbare sidespeil for bedre sidevisninger. Grillen har et nytt design som projiserer bedre luftstrøm.

Sikkerhetsfunksjoner

Standard sikkerhetsfunksjoner inkluderer frontkollisjonsadvarsel med automatisk nødbrems, kjørefeltsassistanse, 360° kamera og parkeringssensorer foran og bak. Den forrige superladede V6-motoren ble fjernet, og den kjører nå på en 2,0-liters firesylindret motor med totalt 246 eller 297 hk.

Hvor mye koster en Jaguar XF?

2021 XF selger for mellom $ 44,000 og $ 65,000, avhengig av modellen og tilleggsalternativene du velger. For eksempel vil den valgfrie aktivitetsnøkkelen som hjelper til med å låse, låse opp eller starte bilen skyte opp prisen.

  Jaguar mot Mercedes: Pålitelighet

Mens prisen ble kuttet på den nye XF, var noen forbrukere ikke fornøyd med noen av de mange funksjonene som ble tatt ut. For eksempel er kjøreassistanse verre enn det var på tidligere modeller. Det virker til og med som om interiøret mistet noe av glansen.

Vanlige spørsmål

Hva er den dyreste Jaguar sedan?

Den dyreste Jaguar Sedan er Jaguar XJL, med en startpris på $ 81,000 XNUMX. Luksus sedan er drevet av en 3.0-liters V6 turbo-motor som kan gjøre 60mph i 5.7 sekunder. Den har et kvalitetslydsystem, parkeringsassistent bak / foran og en rekke andre funksjoner.

Hvilken Jaguar sedan er den største?

Jaguar XJL er den største Jaguar sedan. Bilen har en lang akselavstand, og den er fem tommer lengre enn en vanlig modell, med totalt 206,6 tommer større. Den ekstra fem inches av plass lagt til kommer i form av bakre benplass.

Hvilken Jaguar sedan er den mest pålitelige?

Den mest pålitelige Jaguar sedan er Jaguar XE. Er det problemfritt? Definitivt ikke. Faktisk hadde modeller laget før juni 2016 et drivstofflekkasjeproblem. Men dette er ikke en stor sak sammenlignet med påliteligheten til andre modeller. Hvis du imidlertid vil ha det mest pålitelige alternativet, sjekk ut 2017 til 2020-modellene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter