Hvilke Mercedes-modeller er hybride?

Mercedes har tilbudt mange hybridversjoner en stund nå, og med den smarte bruken av EQ Boost mild-hybridteknologi, nesten alle Mercedes-modeller er delvis hybrider. Hybrid teknologi fungerer som et perfekt midtpunkt mellom en forbrenningsmotor og en full-på EV.

Mercedes tradisjonelle plug-in  hybrid powertrains er utpekt med en »e» modellbetegnelse etter  modellnavnet.  For eksempel er en A250e A-klasse hybrid, eller C 300e  deter C-klasse hybrid sedan. De fleste hybridmodellene er bensin/elektriske, men Mercedes tilbyr »de» som diesel/elektrisk in  spesifikke ikke-amerikanske markeder.

Per nå er infrastrukturen til EV-eierskap ikke helt klar til å tilby samme eiernivå enkelt sammenlignet med forbrenningsmotorer, og på grunn avdet  er Mercedes hybrid og milde hybridmodeller absolutt verdt å se nærmere på.

Mercedes Hybrid Sedans

Sedans har vært brød og smør av Mercedes håndverk, fra den minste C-klasse sedan til Mercedes S-klasse flaggskip, Mercedes har kontinuerlig oppdatert hele sedan utvalg for å holde tritt med moderne tid, og på grunn av dette, alle Mercedes sedans kan kjøpes med noen form for hybrid powertrains.

Den minste Mercedes sedan er C-klassen, og Mercedes har nettopp avduket  den nye C-klassen slik at prisene ennå ikke er avslørt. Men alle de nyere Mercedes C-klassene vil bli drevet av en 4-sylindret motor, og alle vil tilby enten en full-on plug-in hybrid drivlinje eller en Mercedes EQ Boost mild-hybrid assistert forbrenningsmotor.

Den neste i køen er Mercedes Benz E-klasse, og per nå, Mercedes USA tilbyr ikke 350 e for 2021 modellår, men E450 4MATIC sedan som handler for $ 62k tilbyr  en  EQ Boost mild-hybrid teknologi-assistert 3.0L inline 6 turbomotor.

  Er Mercedes bedre enn Rolls-Royce?

Mercedes S-klassen er flaggskipet Mercedes sedan og S560e tilbyr  en  plug-in hybrid powertrain  som  består av en elektrisk motor parret med en 3.0L inline 6-sylinder  BiTurbo. Denne konfigurasjonen av S-klasse detaljhandel for $ 110k, og den tilbyr imponerende 470hp og en like imponerende 58-73  MPGe  US.

Mercedes hybrid SUV-er

Per nå  tilbyr ikke Mercedes en plug-in hybridversjon av den minste Mercedes SUV GLA, men GLA 250e forventes å bli med i Mercedes USA-serien i 2021. For øyeblikket er den eneste  GLA-modellen  som tilbys 250 med eller uten 4MATIC-systemet til rundt $ 36-38k. Plug-in GLB vil også snart følge.

Den neste i køen er GLC som Mercedes SUV bestselger. GLC 350e 4MATIC som handler for omtrent $ 52k tilbyr en 2.0L inline-4 turbomotor pluss en 90kW elektrisk motor, noe som gjør den til en full-på plug-in hybrid med 315hp og 67-70  MPGe  US drivstoffeffektivitetsvurdering.

Den mellomstore GLE tilbys for øyeblikket ikke med en full-on plug-in hybrid, men den 6-sylindrede GLE450 og den 8-sylindrede GLE580 tilbys begge med EQ Boost mildhybridteknologi. GLE450 handler for omtrent $ 62k og GLE580-butikkene for omtrent $ 79k.

GLS er mercedes SUV-flaggskipet i full størrelse som deler mange av delene sine med GLE, inkludert drivverket. Så  GLS450 som handler for omtrent $ 76k tilbyr samme motorkombinasjon  som  GLE450, og GLS580 som handler for omtrent $ 99k tilbyr samme drivlinje som den som finnes i GLE580.

Forskjellen mellom EQ Boost og plug-in hybrid teknologi

Mercedes EQ Boost mildhybridteknologi er et integrert elektrisk motorsystem som  tar sikte på å hjelpe hovedstrømverket med å levere bedre drivstoff- og utslippsvurderinger. Denne teknologien bruker en spesifikk integrasjon av en startr  kilt mellom motoren og transmission og gjør det mulig for bilen å kyst  med motoren av ved visse hastigheter.

  Beste Mercedes GLA-modell

Denne teknologien skiller seg fra tradisjonelle plug-in hybrid powertrains fordi en tradisjonell plug-in kan være som navnet antyder- plugget inn. Den elektriske motoren i en hybrid er mye kraftigere og tjener et flottr  formål, mer lik forbrenningsmotoren.

EQ Boost-teknologien fortsetter å forbedre seg etter hvert som tiden går, og de fleste, om ikke alle fremtidige Mercedes-modeller, vil sannsynligvis bruke denne teknologien. Audi og mange andre bilprodusenter bruker mild-hybrid teknologi også, dadenne teknologien forbedrerbilens effektivitet og også offers  en power-boost i kort tid.

Delen Vanlige spørsmål

Kommer Mercedes til å lage plug-in hybrider for alle fremtidige modeller?

Med utgivelsen av den nye Mercedes C-klassen erdetganske åpenbart i hvilken retning Mercedes er på vei. Den retningen er effektivitet,  færre  utslipp, mer kraft, men mindre motorer. Det forventes at Mercedes etter hvert vil tilby alle modellene  med  en plug-in hybrid teknologi drivlinje.

EQ Boost-teknologien finner veien inn i flere og flere Mercedes-biler, selv om plug-in hybridisering av hele serien ikke er så rask. Jeger ganske åpenbar at Mercedes vil begynne å innlemme plug-in hybrider i større skala snart.

Kommer Mercedes til å tilby noen AMG plug-in hybrider?

En definerende egenskap ved en ekte Mercedes AMG er motoren. Motoren fungerer som et bankende hjerte av en AMG, og det er det mest tiltalende aspektet ved å eie en Mercedes AMG-modell. Mercedes har nylig uttalt at den forestående C63 AMG kommer til å bruke en 2.0L 4-sylindret EQ Boost-motor.

  Hva er den beste Mercedes Sprinter-motoren?

Selv om dette absolutt er gunstig for miljøet, må en C63 uten V8 eller til og med en V6 virkelig tilby noe spesielt for å få  oppmerksomhet  fra bilentusiastsamfunnet. Mercedes er også snart å slippe AMG GT73, enn  800hp + AMG monster med en 4.0L  BiTurbo  hybridmotor.

Hva er fordelen med å eie en hybridbil?

Det er mange fordeler med å eie en hybrid, fra skattefradrag, lengre garantier, bedre drivstoffeffektivitet, mindre CO2-utslipp, og noen ganger til og med en anstendig mengde rabatter i visse markeder. Hybridbiler forventes å tilby så mye som 50% eller til og med 70% bedre gass kjørelengde sammenlignet med vanlig forbrenning-motord  bils.

Men det er noen ulemper med å eie en hybridbil også. Hybrider koster vanligvis mer sammenlignet med vanlig forbrenning-motord  biler. Hvis du ikke skal koble hybriden din til, gir det heller ikke mye mening å kjøpe en hybrid. Videre, hvis du kjører mest på motorveiene, vil drivstoffeffektivitetsvurderingene falle betydelig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter