Hva er den beste Mercedes for street racing?

Street racing kan være ulovlig i mange land, men denne sporten går ingen steder med det første. Med det i tankene tilbyr Mercedes også noen fremragende gateløpsbiler.

Den beste Mercedes-Benz for street racing er 2016 Mercedes-AMG GT3. Bilen er ekstremt morsom å kjøre og ofrer ikke luksus for ytelse. Den kan akselerere fra 0 til 60 på 3,4 sekunder, noe som er eksepsjonelt. Denne bilen erstattet Mercedes’s GT3 racer.

Mercedes-AMG GT3 2016

Gateløp kan være farlig og ulovlig, men elektrifisere samtidig. Derfor er det viktig å ha en av de beste racerbilene hvis du vil slå motstanderen i et løp. Den 2016 Mercedes-Benz AMG GT3 er en av de beste alternativene på markedet.

Funksjoner av 2016 Mercedes-AMG GT3

Mercedes-AMG GT3 er en bakhjulsdrevet bil med to seter. Den har en twin-turbo premium blyfri V8-motor. I tillegg har den en kapasitet på 4,0 liter med en maksimal hestekrefter på 503 ved 6250 RPM. Den har et maksimalt dreiemoment på 479 ved 1750 RPM.

Med en syv-speed twin-clutch automatgir, er denne bilen perfekt for street racing. Det som er overraskende er at bilen er drivstoffeffektiv, noe som ikke er normalt for en bil av sitt kaliber. For øyeblikket koster det rundt $ 130,000 XNUMX.

Utenfor

Som mange Mercedes-biler er AMG GT3 påfallende tiltalende fra utsiden. Bilen kommer med en strømlinjeformet design som gjør racing feilfri. Den har bredere fendere, en stor hette, en truende bakdiffusor, lett farget glass, aluminiumspaneler, kromstenger og en massiv bakvinge.

Som forventet, Mercedes-Benz-merket kommandoer oppmerksomhet, som kan skremme din drivende motstander når han ser på bilen din i bakspeilet. Andre eksepsjonelle utvendige funksjoner inkluderer lykter, et frontgitter, en karbonfibervinge, høystyrkepaneler, regndetekterende variable periodiske vindusviskere og liftgate bakre lasttilgang.

  Hva er den beste fargen for en Mercedes Benz?

Interiør

Interiøret i Mercedes AMG GT3 er designet for å gjøre sjåføren komfortabel under racing og er mer komfortabel enn andre racerbiler. En av funksjonene som skiller seg ut er den digitale visningsenheten. Dette gjør at føreren kan kjenne hastigheten, driftstemperaturen, motorens TURTALL, gjeldende girvalg og til og med rundetider.

AMG GT3 er også førervennlig, da alle de viktigste kjørefunksjonene er ergonomisk plassert. Disse inkluderer funksjonstasthjulet, rattet og kontrollene. Andre viktige funksjoner som denne bilen har er en hodelykt flasher, toveis radio, analog skjerm, smart enhet integrasjon, teppe gulv trim, og front kart lys.

Sikkerhet

Sikkerhet er noe av det Mercedes ikke tar lett på. For eksempel er rulleburet laget av høyfast stål som er boltet til bilens aluminiumsramme. På toppen av det har den et karbonfiberbøttesete, som er montert i det sikreste området i rulleburet.

Andre sikkerhetsfunksjoner er varsel om frontkollisjon, oppmerksomhetsassistanse, kjørefeltsassistent, blindpunktvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, BAS bremseassistansesystem og mye mer. Alle disse funksjonene bidrar til å holde sjåføren trygg når de tar av til lynhastighet.

Fjæring og bremser

Å ha kvalitetsfjæring og bremser er viktig når du kjører. Denne bilen kommer med justerbare støt som gjør det mulig for racerlag å ringe inn nøyaktig tuning for bestemte baner. Racerbremsene på denne bilen er også laget for å motstå fade, og den har en justerbar ABS som forhindrer dekk i å låse seg.

  Hva er den beste Mercedesen for en taxi?

Hva gjør Mercedes-AMG GT3 til en av de beste gatebilene?

Sammenlignet med de beste gatebilene, kommer denne bilen ut på toppen på grunn av sine eksepsjonelle håndteringsevner, utmerkede bremser, komfortabelt interiør, veljustert girkasse og kraftig twin-turbo V8-motor. Derfor får sjåføren mer enn bare spenningen i gateløp når du kjører denne roadsteren.

Spørsmål og svar om street racing

Er gateløp lovlig eller ulovlig?

Gateløp er ulovlig i mange deler av verden. Dette er fordi den ikke har noen stive strukturer eller noen juridiske forskrifter. Det regnes som en farlig sport, men mange mennesker rundt om i verden engasjerer seg fortsatt i den.

San Diego er imidlertid den eneste byen i USA der gateløp er lovlig til et visst nivå. Byen har en plattform på Qualcomm Stadium, hvor gateracere kjemper i arrangementer i administrerte omgivelser.

Hvordan skiller en gatebil seg fra en racerbil?

En gatebil har høyere seter og klarere synlighet enn en racerbil. I tillegg har den dreiemoment lavt ned, i stedet for høye omdreininger. Også gatebiler er vanligvis mindre i størrelse, slik at de kan passe inn i mindre hull, noe som gjør sikksakk gjennom trafikken mye enklere.

Hvilke funksjoner bør jeg vurdere når jeg velger en gatebil?

En gatebil er forskjellig fra en vanlig bil. Den beste street racing bilen bør ha en liten bil, høyere seter, lavt RPM dreiemoment, robust chassis, og det skal være lett. Disse funksjonene vil hjelpe bilen til å prestere bedre og tåle de tøffe forholdene i gateløp.

Hvilken bruktbilmodell er den beste Mercedes for street racing?

Mercedes-Benz 190e er den best brukte Mercedes for street racing. Denne bilmodellen ble bygget mellom 1982 og 1993, og er en favoritt blant gateracere. 190e har en sterk motor og et robust kabinett. I tillegg er bilen superrask, til tross for at den er en gammel modell.

  Hva Mercedes har sommerfugldører

Hvilket luksusmerke har de beste bilene for racing – BMW, Audi eller Mercedes?

Når det gjelder racing, BMW har en liten fordel over Mercedes og Audi. Enten du ønsker å sammenligne den gamle Mercedes 190e med BMW E46 M3-serien, eller Audi S8, BMW fortsatt skiller seg ut. Mercedes tar imidlertid raskt igjen både BMW og Audi med sin nyeste GT3-bil.

Avsluttende tanker

Mercedes tilbyr mange høyhastighets og velpresterende biler, men ikke alle er bra for gateløp. Mercedes-AMG GT3 er den beste Mercedes for street racing. Det konkurrerer gunstig bra med noen av de beste gatebilene på markedet, for eksempel BMW M3, Nissan GTR eller VW Golf R.

Men i motsetning til andre populære gateløpsbiler, er AMG GT3 kraftigere, trygg og komfortabel. Som et resultat er det litt dyrere enn nesten alle populære racerbiler, bortsett fra Lamborghini Huracan.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter