Hva er den beste Mercedesen for off-road?

Mercedes-Benz er populær for sine luksuriøse og pålitelige sedans, men det gjør også eksepsjonelle terrengkjøretøy.

Mercedes G-klasse er den beste Mercedes terrengbil. Denne bilen startet som et militært kjøretøy, noe som betyr at den ble designet for å gå hvor som helst uten utfordring. SUV-en tåler alt på sin måte og cruiser gjennom alle slags terreng jevnt.

Men som alle Mercedes-biler er denne SUV-en ganske dyr. Det er ikke bare bygget for off-road aktiviteter, men har også kraft og raffinement av Mercedes-Benz biler. Den er perfekt for enkeltpersoner som leter etter en perfekt SUV som yter eksepsjonelt bra på og utenfor veien uten å gå på kompromiss med komforten.

Mercedes-Benz G-klasse

Mercedes G-klassen har eksistert i over 40 år. Selv om den opprinnelig ble bygget for militær bruk, er denne SUV-en nå en favoritt blant terrengkjørere på grunn av sine sofistikerte funksjoner og fremragende ytelse. Mercedes «G-Wagon», som mange refererer til den har de fleste funksjoner som du vil ha i en terrengbil.

Denne G-klasse SUV skryter av en imponerende design som kommanderer oppmerksomheten uansett hvor den passerer. Mer spesifikt har G550-modellen utmerket bakkeklaring, noe som kreves for jevn terrengkjøring. Du vil også elske 738 lb-ft dreiemoment og de store hjulene som lett kan komme over ulendt terreng.

Hva gjør Mercedes-Benz G-klasse til det beste for off-road?

G-Wagon er legendarisk med sin ikoniske boks-stil design. Den er også lang og bred, men likevel lett. Derfor vil brukerne ha mer lasteplass når de kjører off-road ut i naturen. Kjøretøyet er også romslig med mye takhøyde, selv om baksetepassasjerer kan finne benplass noe liten.

Noen av funksjonene som gjør det til å være ideelt for terrengkjøring inkluderer:

  • 3 låsbare diffs
  • 9,5 tommer bakkeklaring
  • To-trinns overføringsveske
  • 30,9-graders tilnærmingsvinkel
  • 29,9-graders avgangsvinkel
  • 23,5-graders break-over vinkel
  • 9G-Tronic 9-trinns automatgir
  • 4.0l V8 bi-turbo motor
  • 19-tommers 8-snakket dekk.
  Hvilke Mercedes har digitale dashbord

G-Vogn SUV er også trygt å kjøre. Takket være sikkerhetsfunksjonene som Attention Assist, Active Brake Assist, Pre-safe, Blind Spot Assist, Rear Cross-Traffic Alert, Adaptiv bremseteknologi, nattsikkerhetsbelysning, regnfølsomme vindusviskere, Trailer Stability Assist og mye mer. Bilen koster rundt 131 600 dollar.   

Andre Mercedes-biler som er bra for off-roading

Mercedes-Benz GLE-klasse

Hvis du ikke har penger å bruke på Mercedes G-klasse G550, kan du velge Mercedes GLE-klasse. Mercedes-Benz GLE-klassen ble introdusert i 1997. Det var tidligere kjent som Mercedes M-klasse, som senere ble endret til GLE-klasse i april 2015.

Mercedes-Benz GLE-klasse er litt rimeligere enn G-vognen. Denne mellomstore SUV kommer med alle luksusene du kan ønske deg i en high-end Benz. SUV-en kan skryte av en frontmotor, 4WD eller 4matiske firehjulsdrift alternativer. Dessuten består den av en 7G-Tronic Plus automatgirkasse og en toppfart på 210 km / t.

Denne luksuriøse mellomstore SUV-en fra Mercedes er også trygg å kjøre med funksjoner som Attention Assist-systemet, Kollisjonsforebyggende hjelpesystem, Intelligent lyssystem, fotgjengerbeskyttelse og mye mer. Alle disse funksjonene sørger for at du er trygg under bilturen.

I likhet med andre Mercedes-biler kommer GLE-klassen med fullt strømjusterbare seter, et romslig interiør og et romslig lasterom. Dermed vil du forbli komfortabel og nyte turen. Hvis du har mange ting å bære, er det det valgfrie Easy-Pack lastsikringssettet, Easy-Pack bakluke og mye mer.

Sprinter 4×4

Hvis du har tenkt å bære last off-road, så vil du elske Mercedes Sprinter 4×4 van. Denne varebilen kan cruise jevnt på is, snø, sand og til og med grus, takket være den eksepsjonelle trekkraften som denne varebilen tilbyr. Dessuten er denne varebilen drivstoffeffektiv, noe som gjør den til det perfekte alternativet for godstransport i avsidesliggende områder.

  Hvorfor skal jeg ikke kjøpe en Mercedes?

Vær oppmerksom på at Sprinter 4X4 har mange variasjoner som passer dine spesielle klimatiske forhold og arbeid.

Unimog

En annen mindre snakket om, men kraftig kjøretøy laget av Mercedes er Unimog. Dette er et annet perfekt kjøretøy for terrengaktiviteter. Unimog kan krysse gjennom vann, gjørme og til og med over steiner. Unimog kan også endres for å passe til arbeidet ditt.

Vito 4X4

Sist, men ikke minst, har vi Vito 4X4. Denne varebilen har stor trekkraft, takket være sitt firehjulstrekksystem. Bortsett fra det, er varebilen populær for sin kvikke og presise håndtering. Selv når forholdene er ugunstige, vil dette kjøretøyet ta deg gjennom raskt og jevnt. 

Mer om off-roading

Kan jeg bruke et hvilket som helst Mercedes-kjøretøy til terrengkjøring?

Nei, det kan du ikke. Noen Mercedes-Benz biler er definitivt ikke bygget for off-roading og vil være et mareritt å kjøre i ulendt terreng. En perfekt bil for off-road må ha god bakkeklaring, som mange Mercedes-biler ikke har. Imidlertid kan alle Mercedes SUVer brukes til terrengkjøring.

Hvilken bil er bedre for off-roading – Mercedes G550 eller BMW X5?

Begge disse bilene er laget av noen av de mest ettertraktede luksusbilselskapene. Selv om disse to SUV-ene er gode for terrengkjøring, er Mercedes G-550 mye bedre enn BMW X5-serien. Den har den store bakkeklaringen og mer avanserte funksjoner enn X5-serien.

Hvilken er bedre for off-road – AWD eller 4WD?

Mercedes-biler har både firehjulstrekk og firehjulstrekksystemer. Begge disse drivsystemene er laget for å sende dreiemoment til alle fire av bilens hjul for å øke trekkraften når det er nødvendig. Likevel er 4WD-systemet sterkere enn AWD-systemet, noe som gjør det bedre for terrengkjøring.

  Mercedes VS Lexus vedlikeholdskostnader?

Hva bør du tenke på når du velger den beste Mercedesen for å kjøre off-road?

Før du velger noen Mercedes for off-road aktiviteter, sørg for at du forstår noen grunnleggende ting. For eksempel kan en Mercedes-Benz som er bra for snødekte områder ikke være ideell for tørre steder. Derfor er klimaet en av tingene du bør vurdere. Andre ting inkluderer suspensjon, støtdempere, overføringskontroller, dekk, off-road pakkesett.

Avsluttende tanker

Mercedes-Benz tilbyr avanserte og høytytende biler, men ikke alle er ment for terrengkjøring. De fleste Mercedes SUVer kan brukes off-road, men du må kanskje få ekstra pakker for enkel kjøring. Mercedes G-klasse også referert til som G-Wagon er den beste Mercedes for off-road kjøring.

G-Wagon er et sofistikert, kraftig og luksuriøst kjøretøy som kan brukes både på og utenfor veien uten problemer. Hvis du har penger å bruke, vil du være glad for å ha denne SUV, i stedet for en Jeep Wrangler, Land Rover Defender, eller Toyota Land Cruiser.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter