Hva er den beste Mercedes for hundeeiere?

Hunder er blant de mest populære kjæledyrene rundt om i verden. Hvis du har en hund, bør du også vurdere komforten når du velger en bil for deg selv.

Mercedes-Benz E-Klasse Wagon er den beste Mercedes-bilen for hundeeiere. Mercedes tilbyr en rekke luksuriøse og avanserte kjøretøy, men ikke alle er ideelle for hundeeiere. Mercedes E-Klasse Wagon skiller seg ut på grunn av sin romslige koffert som kan romme alle typer hunder.

Bortsett fra å tilby et romslig lasteområde for hunden din venn, gir Mercedes E-Klasse Wagon luksuriøse utførelser og høy engineering som vil gi komfort til beboerne i bilen. De fleste E-Klasse Wagon-modeller gir minst 640 liter plass, noe som er god plass til de fleste typer hunder.

Mercedes-Benz E-klasse vogn

De fleste som går for Mercedes E-klasse Wagon krever vanligvis en romslig koffert for å beholde tingene sine. Derfor er de ideelle for hundeeiere, da hundene deres vil være komfortable på baksiden av bilen. Blant Mercedes-biler er E-Klasse Wagon en av de beste terrengbilene, og den kan modifiseres for å øke fjæringen.

Funksjoner av Mercedes E-klasse Wagon

Utseende

Mercedes-Benz E-Klasse Wagon skiller seg ut fra andre biler i sin klasse. Frontenden av denne bilen består av et tobladsgitter, som er satt av et sett med full-LED-frontlykter. Den har også et annet sett med LED-lys over de konturerte krom tailpipes.

Når det gjelder interiøret, har det intet mindre enn luksus og komfort. Bilen er romslig og har nydelige skinnseter. Den har plass til opptil syv beboere, noe som gjør den perfekt for en kjæledyrelskende familie. Forsetene er strømjusterbare med minne og fireveis lumbalestøtte.

Hvis du har tenkt å bære hunden din i bagasjerommet, vil du ikke kunne bære syv passasjerer, da den tredje raden kollapser ned for å gi plass til valp. Dessuten er de ekstra baksetene i bagasjerommet bare ideelle for barn med kortere ben og ikke voksne.

  Beste olje for Mercedes E350

Prestasjon

Sine dette kjøretøyet tilhører E-klasse, forventer intet mindre enn eksepsjonell ytelse. Mercedes E-Klasse Wagon har en twin-turbocharged 3.0-liters V6-motor med en ni-trinns automatisk girkasse. Den kan levere 362 hestekrefter og 369 lb-ft dreiemoment til alle fire hjul for en jevn og kraftig tur.

Med sitt 4matiske system kan E-Klasse Wagon akselerere fra 0 til 60 mph på 5.1 sekunder, noe som er utmerket for sin klasse. Dette betyr at den presterer bedre enn sine nære konkurrenter som Volvo V60 eller Jaguar XF Sportbrake.

Lasterom

Hva gjør denne tyske vognen til den beste Mercedesen for hundeeieres lasterom. Mercedes E-klasse wagon har minst 640 liter, som varierer i henhold til modellen du velger. Derfor kan du bære Rottweiler, golden retriever, Labrador eller til og med bulldog uten problemer. 

Infotainment system

En annen oversett funksjon i denne bilen er infotainmentsystemet. Selv om den har et romslig lasteområde, tilbyr den fortsatt andre Mercedes-Benz komfortfunksjoner. Den har en håndfri kraftløfter, noe som er avgjørende for å slippe inn og ut hunden din. Dessuten har den andre E-klasse funksjoner som en kraft tilt-and-slide takluke og nøkkelfri inngang.

Den beste infotainment-funksjonen i denne bilen er to-sone klimakontrollnavigasjon. Dette gjør at hunden din kan kjøle seg ned etter en lang dag med fotturer eller jakt. Bortsett fra det, har den et skinnkledd multifunksjonsratt og 64-fargers omgivelsesbelysning.

Sikkerhet

Kjøpere vil også elske hvor trygg og sikker bilen er. Den leveres med standard sikkerhetsfunksjoner som Pre-Safe-teknologi, et ryggekamera, oppmerksomhetsassistanse, blindpunktovervåking, aktiv bremseassistanse, adaptiv bremsing, kryssvindassistanse og mye mer. Disse sikkerhetsfunksjonene bidrar til å holde deg og hunden din trygge.

  Hva er forskjellen mellom en Mercedes E300 og en E350?

Mercedes-Benz E-klasse går for rundt $ 64,000, noe som er ganske rimelig med tanke på ytelsen og bekvemmeligheten.

Mercedes-Benz GLE SUV

Hvis du kjører lange avstander med hunden din, kan du velge Mercedes-Benz GLE SUV i stedet. Selv om E-klasse er den perfekte allroundbilen for hundeeiere, er denne modellen bedre for terrengkjøring. Denne SUV-en har minst 80 kubikkfot lasteplass, noe som er nok for de fleste hunder.

Det som gjør denne bilen ideell for å gå off-road med hunden din, er E-Active-fjæringen. Dette systemet kan heve eller senke hvert hjul på bilen separat, ved hjelp av den sentrale berøringsskjermen. Derfor vil du ikke skrape bilen din på steiner når du kjører off-road for komfort.  

Spørsmål om å kjøre med hunden din

Hva bør du vurdere når du velger en hundevennlig bil?

Ikke alle Mercedes-modeller vil være ideelle for å bære hunden din. For eksempel er Mercedes sedans ikke kjæledyrvennlige. Noen av tingene å se på når du velger en bil til hunden din er et stort lasteområde, en bred lav lukedør, en avtakbar lastforing, sammenleggbare eller avtakbare sammenleggbare seter og bakre klimakontroll.

Hvilken Mercedes-Benz passer best for større hunder?

Mercedes-Benz E-Klasse Wagon kanskje den beste bilen for hundeeiere, men de er ikke den beste totalt sett for store hunder. Mercedes-Benz SUVene som GLE, GLS og G-klasse er de beste for store hunder. Dette er på grunn av deres romslige lasteområde, som også er litt høyere enn E-Klasse eiendomsbil.

Hvorfor er den bakre klimakontrollen viktig i en hundeeiers bil?

Som mennesker må hunder også puste frisk luft for å forhindre kvelning. Så etter jakt, fotturer eller til og med svømming, vil hunden din være sliten og den trenger riktig ventilasjon. Klimakontrollfunksjonen i en bil hjelper hunden til å kjøle seg ned etter en hektisk dag.

  Vanligste Mercedes-Benz

Er det trygt å sette en hund i bagasjerommet på en bil?

Ja, det er det. Likevel må du sikre hunden din slik at den ikke får tilgang til passasjersiden. Du kan sikre hunden din ved å bruke en sele eller sette den i et bur eller en kasse. Noen mennesker skaper en maskebarriere mellom lasteområdet og passasjersetet.

Avsluttende tanker

Mercedes E-Klasse Wagon er den beste Mercedes-Benz bilen for å bære din furry venn. Bilen har en 640-liters koffert, som er nok for hundens venn. Dessuten har den en flat lasteplass og lavere design som gjør at hunden din enkelt kan komme seg inn og ut. 

Men hvis du elsker å gå utendørs eller off-roading med din furry venn, så å få Mercedes-Benz GLE SUV er det beste alternativet. Dette er takket være bilens store koffert og den utmerkede bakkeklaringen som gjør at du og kjæledyret ditt kan kjøre godt og trygt under piknik eller utflukt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter