Beste sedans for høye mennesker

En sub-kompakt sedan som Mercedes A-klasse sedan, Audi A3 limousin,  eller BMW 1-serien Gran Coupe er faktisk sedans når det gjelder en sedan layout, men når det gjelder plass og komfort, de er ikke alle som sedan-lignende.

Ekte kompakt sedaner som Mercedes C-klasse, Audi A4, eller BMW 3-serien er en annen historie. Som biler har en tendens til å vokse i størrelse som årene går, en 2021 Audi A4 tilbyr mer innvendig plass enn en 10årgammelAudi A6. Og de fleste kompakte sedans, europeiske eller ikke, tilbyr    en god mengde innvendig plass for høyere individer.

Mellomstored  sedaner som Mercedes E-klasse, Audi A6, eller BMW 5-serien er komfortable og romslige innsiden for 99% av enkeltpersoner. Og de største sedan alternativene er full størrelse luksus limos som Mercedes S-klasse, Audi A8, eller BMW 7-serien.

Men de beste sedans for høye drivere er Hyundai Sonata, Subaru Legacy, Chevy Impala, eller Nissan Altima. Men de er ikke så imponerende som sedans skjønt,  så det kan være lurt å ta en titt på den hule  Genesis G90 hvis du er villig til å svelge prisen.

Beste kompakte sedans for høye drivers

Å svare på dette spørsmålet avhenger for det meste av hva du verdsetter mest. Hvis du vil ha en flott sedan som sannsynligvis er romslig nok, kan du gå for noe som en BMW 3-serie, Audi A4, Mercedes C-klasse, Jaguar XE, Lexus ISeller  en Volvo S60.

Men hvis du først og fremst verdsetter plass, og du ikke er så opptatt av luksus og  komfort, eller du er fornuftig med budsjettet ditt, tilbyr en Nissan Versa 44.5 inches av benplass. Which er mye mer enn de fleste av sine kompakte sedan rivaler.

  Beste BMW for høye sjåfører

For en flekk av kontekst, en BMW 3-serien tilbyr 38.7 inches av takhøyde og 42 inches av benplass. Den Audi A4 tilbyr 37.3 inches av takhøyde og 41.3 inches av benplass, og Mercedes C-klasse er nesten identisk med Audi.

Hvis du vil ha en EV, tilbyr Tesla Model 3 også en anstendig størrelse hytte på 40.3 inches av takhøyde og 42.7 inches av benplass. Alle disse kompakte sedan alternativene er mer enn mye for de fleste høye drivere, men noen kan fortsatt slite med noe som en Audi A4 eller en Mercedes C-klasse.

Beste mellomstore sedans for høye sjåfører

Så langt som direkte plass vurderes, tilbyr Hyundai Sonata 40.4 inches av takhøyde og 45.5 inches av benplass. Subaru Legacy og Nissan Altima tilbyr begge 40 inches av takhøyde og 42.9 inches av benplass for Legacy og 45 inches for den mektige Altima.

En Chevy Impala er også et ganske populært valg for virkelig høye individer, da det tilbyr 39.9 inches av takhøyde og en imponerende figur på 45.8 inches av benplass. En BMW 5-seriener  den mest romslige av den tyske trioen på 38.8  inches av takhøyde og 41.4 inches av benplass.

Det er ganske åpenbart at 5-serien ikke kan matche noen av disse når det gjelder direkte plass, men hvis du kan  passe inn i en 5-serie, vil reisen din sannsynligvis være mer behagelig. Det er også verdt å nevne at de nevnte japanske og amerikanske bilene ikke er dårlige, men de er ikke sammenlignbare med den tyske trioen.

Og prislappen gjenspeiler absolutt det. En 6’7 »tommers person er sannsynlig å passe i alle de nevnte mid-størrelse sedans, og også i en haug med kompakte sedans også. Så  historien her handler mer om å velge den beste sedan fordi de fleste sedans er store nok for 99% av befolkningen.

  Beste SUV-er for høye mennesker

Beste sedaner i full størrelse for høye sjåfører

Å kjøpe en sedan i fullstørrelse handler aldri om økt førerhøyde og benplass fordi BMW 5-serien og BMW 7-serien er nesten identiske når det gjelder førerinteriørplass. Det handler om stil, komfort, status  og luksus, mye luksus.

Genesis G90 er en nykommer i et godt mettet luksus sedanmarked i full størrelse. Selv om G90 koster nesten like mye som den berømte trioen fra Tyskland, tilbyr G90 41,1 tommer   sjåførtak, men en ganske overlegen 46,3 tommer  førerbenplass.

For en flekk avkontekst, BMW 7-serien er den mest romslige tyske luksus sedan på salg, men det bare tilbyr en »measly» 39.9 inches av driveren takhøyde, og 41.4 inches av driveren benplass. Så det er ganske trygt å si at G90 vil accommodate en stupendously stor  person uten å bryte svette.

Uansett er allesedaner ifullstørrelse faktisk romslige nok for alle. Mindre enn  0,000038%  av folk vil slite i en Genesis G90, så hvis du er en av dem, vel, gå og kjøp et tog.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en sedan i full størrelse, mellomstor eller kompakt størrelse hvis jeg er høy?

Vel, det kommer an på, men du kan sannsynligvis passe inn i alle disse tre. Faktisk er jeg selv 6’5», og jeg kjører daglig en Audi A3 Sportback, og jeg er ganske fornøyd med plassen som tilbys. Å velge mellom disse er mer avhengig av faktorer som pris, ønsker og en god del grunn.

En Audi A4 vil tilby god plass, en Audi A6 vil tilby litt mer, og Audi A8 litt mer fortsatt. Du kan like godt velge en SUV hvis du vil ha enda mer plass, men deter trygt å si at noen av disse vilvære tilstrekkelig for de fleste høyere mennesker.

  Beste bil for golfere

Hva er fordelene og ulempene ved større kjøretøy?

Merplass, mer lasterom, vanligvis slankere styling, økt sikkerhet. Dette er noen av fordelene du kan oppleve med en større bil. Større biler er vanligvis også bedre utstyrt, mer komfortable,  og morsommere på lengre reiser.

Men de er nesten alltid dyrere, tyngre og dermed mindre drivstoff-effektive, vanskeligere å  manøvrerer ogparkere, og vanskeligere å se ut av. Selvfølgelig er alle moderne biler utstyrt med parkeringssensorer og mange kameraer, men små biler tilbyr også disse funksjonene.

Hva er den beste bilen for sjåfør høye mennesker?

Hvis du ser deg selv som en NBA-spiller, vil du sannsynligvis bli sjåfør i en LWB i S-klasse, en BMW 7-serie L, en Audi A8Leller en  Jaguar XJL. Beste chauffeur-drevne biler er lengre wheelbase biler som disse, eller en Range Rover hvis du foretrekker en SUV.

Men den beste chauffeur-drevne bilen i eksistererence er nesten helt sikkert Rolls Royce Phantom. Fantomer er for det meste reservert for royalty, selv NBA-spillere er vanligvis ikke drevet i et Fantom. En Bentley Flying Spur LWB er også et flott sjåføralternativ, men begge disse  koster  uanstendige mengder penger.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter