Beste BMW for høye sjåfører

Den post-2016 BMW 7-serien er ekstremt romslige luksus sedans med rikelig benplass og komfortable førerseter, selv for høyere sjåfører. En sjettegenerasjons BMW 7-serie G11 kan passe godt for en høyere sjåfør. Med en lengde på 207 tommer og bredde på 75 tommer, gir dette kjøretøyet mer enn nok plass til alle passasjerene, inkludert sjåføren.

BMW 7-serien G11

BMW G11 var det første BMW-kjøretøyet som tok i bruk en CLAR-plattform (klyngearkitektur). Med et karbonfiberforsterket polymerkabinett er G11 ekstremt slitesterk og solid, til tross for lengden, bredden og en vekt på nesten 5000 lbs, som faktisk er mye lettere enn forventet for et så stort kjøretøy, takket være karbonfibrene som brukes.

G11 er en full størrelse luksus 4-dørs sedan, tilgjengelig i bakhjulsdrift og en all-hjulet xDrive. Det er et kjøretøy som skriker status og betydning i alle tilfeller, og mange ser det som det samme som å gå ut av en limousin.

Dessverre for noen må du være i en overmåte heldig posisjon finansmessig for å ha råd til denne skjønnheten. Denne limousinen er en bil for forretningsfolk, som ikke liker å bli kjørt rundt, men i stedet elsker å ta rattet og ha det gøy med kjøretøyet selv.

BMW 7-serien kjører litt mer følsomt enn man forventer. Ved lavere hastigheter vil du mest sannsynlig føle kumlokk over hele veien. Men 7-serien er designet for å bevege seg raskt. Ved høyere hastigheter hjelper luftfjæringen bilen, og det føles som å flyte over ufullkomne overflater, spesielt når den er i komfortmodus.

  BMW vs.Infiniti pålitelighet - hvilken er bedre?

Sportsmodus er tilgjengelig for de som ønsker mer kontroll over kjøretøyet, og det holder bilens kropp nede, uten å redusere komforten for mye. Det er en anstendig langdistanse cruiser som nesten ingen ville takke nei til, gitt muligheten.

BMW G11 Motor alternativer

Det mest populære motorvalget er 4.4 L V8-motoren, av en grunn. 4.4 L N63 BMW bensinmotorer har et skuddsikkert rykte på pålitelighet og ytelse. Bortsett fra den, er det 6 flere bensinalternativer tilgjengelig og 4 dieselalternativer. Alle motoralternativer leveres med en automatisk 8-trinns girkasse.

Det er en valgfri xDrive-oppgradering tilgjengelig for alle modeller i 7-serien, samt en elektrisk motor, som skal pares med 2.0L B48 bensinmotor. Med sine 523 hestekrefter når 4,4 L V8 fra 0 til 62 miles i timen på bare 4,1 sekunder.

Alternativer for bensinmotor:

  • 2,0 L B488 l4 Turbo, 255 hk
  • Elektrisk motor med 2,0 L B48 l4 Turbo, 389 hk
  • 3,0 L B58 l6 turbo, 322 hk
  • 4.4 L N63 V8 twin-turbo, 523 hk (Redaktørens valg)
  • 6.6 L N74 V12 twin-turbo, 577 hk
  • 4.4 L N63 twin-turbo Alpina, 599 hk

Alternativer for dieselmotor:

  • 2,0 L B47 l4 turbo, 228 hk
  • 3,0 L B57 l6 turbo, 261 hk
  • 3,0 L B57 l6 turbo, 315 hk
  • 3,0 L B57 l6 turbo, 394 hk

BMW 7 Series G11 interiør og funksjoner

BMW 7-serien G11 interiør handler om driveren. Det er elektrisk sete og elektriske rattjusteringer, noe som gjør det enkelt for en høyere sjåfør å sette opp sin perfekte kjørestilling. Ikke bare det, men seteinnstillingen kan lagres i minnet på kjøretøyet ditt, slik at du ikke trenger å justere det etter at noen andre har kjørt det. Den går tilbake til dine foretrukne innstillinger etter å ha trykket på en knapp.

  Best brukt BMW X3 å kjøpe

Interiøret er alt plysj og lær, med tre- og metallelementer. Det er alt du forventer av en vakker high-end BMW.

Med et 207-tommers kjøretøy (over 5 meter) kan det hende du trenger all den hjelpen du får når det gjelder parkering, med mindre du er en ganske erfaren sjåfør. Men bekymre deg ikke, alle modeller kommer med en standard BMW Parkeringsassistent med bakre parkeringssensorer, en reverseringsassistent, et selvparkeringssystem og en omkringliggende kameravisning.

Infotainmentsystemet er fantastisk. BMW tar det et skritt videre ved å ha implementert en AI personlig assistent som blir slått på akkurat som Siri, hvis du sier «Hei BMW». Selvfølgelig kan du gi bilen nytt navn og bruke et annet navn for å vekke den personlige assistenten. Det er en flott funksjon som lar deg kommandere infotainment, kontroller, GPS, alt uten å flytte en finger av rattet, noe som er ganske trygt og komfortabelt.

Det er skjermer på baksetene også, slik at passasjerene kan nyte en film eller en kringkasting. Og med Wi-Fi-pakken tilgjengelig, gjør dette det til et flott familiekjøretøy, siden det kan holde barna opptatt, mens du nyter veien med ektefellen din i forsetene.

Hyppige spørsmål om 7-serien

Hva er andre BMW-modeller egnet for høyere drivere?

High-end BMW SUVer som BMW X5 og X7 gir også rikelig ben og takhøyde for driveren. Bortsett fra det, kommer alle BMW-modeller i 5- og 7-serien med et elektronisk justerbart ratt og førersete som lar føreren justere plassen etter deres behov.

  Hvilken BMW er best for drifting?

Kan den nye BMW 7-serien kjøre seg selv autonomt?

I 2019 avslørte BMW sin nivå 4 autonome teknologi, som gjør at BMW 7-serien kan kjøre seg selv under nesten alle forhold, uten hjelp og oppmerksomhet fra en sjåfør. Systemet lar bilen komme på egen hånd der sjåføren er, og senere må sjåføren autentisere seg gjennom en mobilapp.

Er BMW 7-serien veldig dyr å vedlikeholde?

BMW 7-serien er en av de dyreste BMWs å vedlikeholde. Hvis du ikke har tatt godt vare på kjøretøyet, kan en reparasjon i gjennomsnitt være mer enn $ 8,000, og hvis det er en stor drivlinjekomponent som må fikses, kan det gå enda lenger.

Er den nye BMW 7-serien bedre enn Mercedes-Benz S-klassen?

I segmentet av ultra-luksus sedans, BMW 7-serien har alltid vært sølvmedaljevinner til Mercedes-Benz S-klasse kupé. De nye modellene har imidlertid tatt alle tester og er imponerende stabile og glatte, til tross for den enorme kraften under panseret. På slutten av dagen er det sjåførens valg og preferanse som betyr noe.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter