Beste sportsbil for høye mennesker

Sportsbiler er vanligvis kompakte, ganske lette, kraftige, og de tilbyr også overlegne håndteringsegenskaper. Noen av disse aspektene utgjør ikke et problem for den  høyere driveren, men den kompakte størrelsen gjør det absolutt.

Men det er  mange sportsbiler som lett kan passe større individer, og noen  andre du bare bør unngå. Sportsbiler er kompromittert på mange forskjellige måter fordi det å lage en luksuriøs, romslig og fortsatt dynamisk dyktig bil er en ekstremt krevende oppgave.

En sportsbil og en stor luksuriøs komfortabel bil er to motsatte sider av spekteret, og noen sportsbiler som BMW M3, Audi RS4, JaguarXE  eller en god gammel Porsche 911 er faktisk i stand til å oppnå en  nestenperfekt blanding av komfortog sportiness.

Mens andre som Mazda MX-5 Miata eller Porsche Boxster rett og slett ikke gjør det. Hvis du er ute etter en superbil som er i stand til å montere en høy sjåfør, vil noen få Ferraris gjøre i de fleste tilfeller. Lamborghinis er litt på den strammere siden, men Gallardo er for eksempel i stand til å accommodate en ganske stor driver.

Beste sportsbil sedans for høye sjåfører

Raske og komfortable sedans er sannsynligvis en av, om ikke den beste all-around daglige driveren alternativets  for en bilentusiast. Modeller som BMW M3, Jaguar XE, BMW 8-serien Gran Coupe, Mercedes E63 AMG, eller Audi RS7 er alle romslige nok for nesten alle større individer.

Den nylig utgitte BMW M3 er ganske kontroversiell på grunn av sine  altforstorefront nyregriller, men sportiness og arv av en BMW M3 er så sterk som de noen gang var. M3 tilbyr opptil 500 hestekrefter, et valg mellom bakhjulsdrift eller AWD, og et valg mellom en manuell eller automatisk girkasse.

  Hva er fordeler og ulemper med å kjøpe en bruktbil?

M3 tilbyr 40.6 inches av driveren takhøyde og 41.6 inches av driveren benplass, og dette er nok for 99% av folk der ute. Tatt i betraktning alle de forskjellige drivlinjealternativene du kan velge mellom nytt når du kjøper en M3, og den totale plassen for hånden, BMW M3 virker som den beste sports sedan for en høy sjåfør.

En Mercedes E63, Audi RS7,  eller BMW 8-serien Gran Coupe tilbyr også 4 dører og i noen  aspekter enda mer plass, men økningen i fører benplass og takhøyde er ubetydelig,og de koster også  mye  mer. Jaguar XE derimot tilbyr sammenlignbar benplass, men takhøyden er ikke så god som i BMW M3.

Beste ekte sportsbiler for høye mennesker

En ekte sportsbil i hjertet ville sannsynligvis være noe som en Porsche Boxster, og selv om sportiness av Boxster / Cayman-plattformen er intet mindre enn spektakulær,  vil du flittig passe noen større than 6’2» i en Boxster.

En Mazda MX-5 Miata er heller ikke et alternativ, heller ikke er stort sett noe Lotus gjør, kanskje Evora kan passe en »kompakt» høy person med sin 38 inches av takhøyde, Exige/ Elise  vil  ikke. BMW Z4 tilbyr 38.9 inches av takhøyde, men en anstendig 42.2 inches av benplass, som ikke er dårlig for en kompakt sportsbil.

Den Toyota Supra er basert på samme chassis som BMW Z4, og Supra tilbyr samme mengde benplass, takhøyden er enda mer meager  på 38.3 inches som ikke er så mye for en høyere person.

Alpine A110 er også en ekte kompakt sportsbil, men de indre dimensjonene er fortsatt ganske anstendige. Setene er montert lavt, noe som sikrer god takhøyde, og setene glir helt tilbake for å sikre anstendig benplass også.

Beste superbiler for alle mennesker

Mellom alle disse nevnte biltypene er en superbil den som er den mest kompromitterte av tomten. Og det er absolutt åpenbart når du innser at nesten ingen superbil tilbyr 4 seter, eller så mye interiør eller lasterom også.

  Best brukte biler for høye sjåfører

Porsche 992 911 er en fantastisk bil, og deter vanskelig å hevde at en 911 ikke er i stand til å gjøre alt hvis du ikke  trenger  4 seter. Med 45,8 tommer benplass er 911 en ekte klasseleder, par som med  en  mindre imponerende  figur på  38,8 tommer takhøyde, balanserer den 911 som tilstrekkelig for høye mennesker.

Så langt som Lamborghinis vurderes, er en Huracan den mest kompakte, og  Aventador  kan passe anstendig store drivere. Noen eldre modeller som Gallardo er også ganske romslige når det gjelder superbiler.

Ferraris tilbyr vanligvis mer plass, spesielt hvis du velger en GTC 4 Lusso  eller en Ferrari FF. Ferrari 812 og Ferrari F12 er anstendige nok for rundt 6 feet, og den eldre V12-drevne Ferrari 599 er enda mer romslig og komfortabel sammenlignet med F12 eller 812.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilke sportsbiler bør jeg unngå hvis jeg er høy?

I utgangspunktet ingen. Det handler ikke bare om hvor høy du er generelt, noen ganger handlerdetmer om lengden på overkroppen eller benet ditt. Enlways sørge for at du tar ditt potensielle kjøp på en anstendig langvarig prøvekjøring for å sikre at du faktisk er i stand til å passe.

Men generelt er en kompakt 2-seters sportsbil den som tilbyr minst mulig innvendig plass, og spesielt en kabriolet. Biler som Mazda MX-5 Miata eller Fiat 124 Spyder er altfor små for  høye mennesker.

Forårsaker det å være ukomfortabel i en bil noen sikkerhetsproblemer?

Ja,  det gjør det. Først av alt er det å være ubehagelig en sikkerhetsbekymring av seg selv. Når du er ukomfortabel, er du ikke i stand til å konsentrere deg fullt ut, turene dine tar vanligvis lengre tid fordi du trenger flere hvilestopp og sittestillingen kan tyngre trenge inn på      sikkerheten til bakre passengers.

  Hvilken bil har det største førersetet?

Og det største problemet med dem alle er hvor nær du er frontruten og posisjonen til hodestøtten parallelt med hodet ditt. Hensikten med en nakkestøtte er ikke å hvile hodet på det (sann historie), det er der av sikkerhetsmessige årsaker først og fremst, for å forhindre en nakkeskade i en krasjhendelse.

Er en sportssedan en ekte sportsbil?

Noen vil kanskje argumentere for logikken bak å sammenligne en BMW M3 eller en Mercedes E63 med en 911 eller en Lamborghini. Og hvis du ser på det fra et  superbilperspektiv, kan de  ha  rett. But hvis du ser på det fra et generelt perspektiv, en BMW M3 er bedre til å være en superbil, enn en Lambo er på å være en daglig sjåfør.

Og dette kompromisset er ganske avgjørende for en daglig drevet sportsbil. En 500hp sub 4 andre 0-60 tid av BMW M3 er lett sammenlignbar med de fleste superbiler, og håndteringen av den nye BMW M3 er også fantastisk, men  komforten og synligheten til en Lamborghini  Aventador  er ikke i nærheten så god som i M3.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter