Beste takstativ for Porsche Cayenne

Porsche Cayenne SUV er Porsche SUV flaggskip som tilbys i en standard SUV eller kupé form. Denne SUV-en har vært i salg i 3 generasjoner nå, og det er en av de mest populære Porsche-modellene gjennom tidene.

Det er mange forskjellige motor- og trimalternativer å velge mellom, og stort sett alle Cayenne-modeller tilbyr en sporty opplevelse uten å ofre komfort eller luksus. Cayenne SUVer er ikke nødvendigvis laget for off-road formål, men de er i stand til å takle lys til middels off-roading uten problemer.

Porsche Cayenne SUVer er ganske romslige inne og ute, noe som betyr at disse luksuriøse lekterne er i stand til å transportere opptil 5 passasjerer og en haug med last. Men hvis du vil utvide lastekapasiteten til en Cayenne, er det et  godt alternativ å velge et takstativ.

Det beste takstativet for Porsche Cayenne er OEM Porsche Tequipment  takstativ, men du kan også velge mellom en haug med ettermarkedstakstativer laget av Thule, Malone, Yakima og mange andre.

Porsche OEM takstativ

Taktransportsystemets hovedstøttetakstativ  er sannsynligvis det beste takstativalternativet for en Porsche Cayenne fordi dette stativet er laget for Cayenne spesielt, og det handler for en rimelig $ 479, som er mye billigere sammenlignet med et  taktransportsystem hovedstøtte  for en 911.

Fordelen med dette spesifikke systemet er det faktum at det tilbyr en perfekt passform, og det fungerer også som et pålitelig lasttillegg. Maksimal lastekapasitet for dette systemet er 100 kg, noe som  er mer enn mye for de fleste.

  Hvorfor er Porsches så dyre

Dette systemet er også laget for å passe perfekt til alle de andre OEM Porsche Tequipment  transportmodulene som er priset mer kompensivttil restenav konkurransen. Det er verdt å nevne at dette systemet bare fungerer i forbindelse med takskinnealternativet, men dette er tilfelle for alle andre takstativsystemer også.

Du må også huske på at Cayenne Coupe ikke drar nytte av dette taktransportsystemets hovedstøtte, men snarere et spesifikt $ 596-system  som kan ta maksimalt 75 kg . Cayenne coupe tilbyr også mindre lasteplass sammenlignet med SUV, så velg SUV hvis du vil ha en mer praktisk opplevelse.

Takstativ fra Thule/Yakima/Malone

Thule er enmangeårigsvensk produsent av godstransportløsninger som tilbyr pålitelige og kostnadseffektivetakstativalternativer. Base Thule takstativ transportsystem passer faktisk til Porsche Cayenne, og dette systemet er laget av aluminium, og det tilbyr en maksimal lastekapasitet på 75 kg for $ 500-650.

Malone er også en kjent produsent av takstativ og standard Malone takstativ passer til Cayenne, men dette oppsettet er laget av stål, noe som betyr at deterbetydelig tyngre sammenlignet med Porsche- og Thule-systemene, men det koster betydelig mindre på omtrent $ 130-220.

Yakima  TimberLine Car Roof Rack-løsningen på $ 400-500  er også ganske populær blant en haug med Cayenne-eiere fordi den tilbyr en maksimal stangspredning på 40 tommer, aluminiumskonstruksjonog en maksimal lastekapasitet på 75 kg.

Ut fra prisene, byggekvaliteten, maksimallastekapasitet  og vekt, virker Porsche Tequipment  takstativ som det beste alternativet hvis du leter etter et standard takstativ. Men hvis du vil ha en bestemt type takstativ, bør du konsultere en Porsche-forhandler for ytterligere instruksjoner.

  Porsche vs. Ferrari Pålitelighet - Hvilken er bedre?

Porsche Transsporasjonsmoduler 

OEM Porsche hovedtakstativsystem er competitive lypriset for SUV-versjonen. Coupe-versjonen koster litt mer, men ettermarkedsalternativene er ganske begrensede fordi Cayenne Coupe fortsatt er en ganske nylig modell.

Men den største fordelen med OEM Porsche takstativ er muligheten til å dra nytte av en haug med Porsche OEM transportation moduler. Noen av disse modulene som sykkelstativene / transportørene er også veldigrimelige, men andre som takboksalternativene kan koste oppover $ 1000.

Prisene og påliteligheten er lik mellom coupe- og SUV Cayenne-modellene, men Coupe-modellene er fortsatt langtnyere foreventuelle holdbarhets- og pålitelighetsproblemer. Ved å velge et Porsche OEM-system, er du ganske trygg på å vite at du faktisk bruker et stykke Porsche konstruert utstyr.

Selv om noen produsenter som Thule tilbyrkonkurransedyktigeog ganske pålitelige systemer, kan ingen av disse tilby nivåene av trygghet som et ekte Porsche-transporttilbehør gjør.

Delen Vanlige spørsmål

 Trenger jeg virkelig et takstativ til en Porsche Cayenne?

Hvis du søker etterese  artikler, trenger du sannsynligvis et takstativ selv om lasterommet til Cayenne er mer enn nok for de fleste. Hvis du vil ha et takstativ for estetiske formål, er en Porsche Cayenne ikke den typen bil for et slikt utseende fordi dette tross  alter en luksuriøs premium SUV.

Hvis du bryr deg omplass,bør du også vurdere SUV i motsetning til kupé, fordi Cayenne coupe tilbyr en begrenset mengde last og passasjerplass sammenlignet med den vanlige SUV-versjonen.

  Er Porsche Cayenne god off-road

 Hva er ting å se etter når du kjøper et takstativ til bilen din?

Først av alt, bør du krysse-handle så mye som mulig fordi det er mange forskjellige takstativalternativer der ute, og noen av dem er bedre enn priset enn andre. Aluminiumskonstruksjonen vil sannsynligvis være litt lettere sammenlignet med stålkonstruksjon, men stålkonstruksjon er vanligvis den kraftigere.

Et takstativ vil faktisk påvirke drivstofføkonomien din, og vindstøyen et takstativ genererer kan være ganske slitsomt, så prøv alltid å velge et lavprofiltakstativ hvis det er mulig. Du bør også unngå takstativ som tilbyr plastkonstruksjon.

Er et takstativ et bedre alternativ for transport av sykler sammenlignet med et bakmontert stativ?

Det avhenger av noen forskjellige aspekter. Et takstativ påvirker drivstoffeffektiviteten mer, og det er også mye mer støyende sammenlignet med et bakmontert stativ. Et takmontert stativ kan vanligvis transportere flere sykler samtidig, og det hindrer ikke baksynet eller bilskiltet og parkeringssensorene/kameraene.

Hvis du er i stand til å finne et lavprofils bakmontert stativ som ikke hindrer synet ditt, ikke platen eller parkeringssensorene / kameraene, er det vanligvis et bakmontert stativ som velger sykkeltranssport-asjon.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter