Biler som likner Hyundai i30

Er Hyundai i30 en god bil?

Hyundai i30 ble først avslørt tilbake i 2007 som en mellomstor familie kombi og ble senere omdøpt til Hyundai Elantra. Den i30 deler de fleste av sine deler med Kia Ceed som er den mest lik bil til i30 du kan få. I denne artikkelen, vi kommer til å fokusere på biler som ligner på Hyundai i30 som betyr at vi kommer til å liste dem og fortelle deg alt du trenger å vite om dem.

Foruten Kia Ceed, Hyundai i30 er også veldig lik Volkswagen Golf og Ford Focus som alle disse bor i samme segment. Volkswagen Golf er en av de mest populære og lengstlevende familie kombi gjennom tidene, noe som betyr at ingen familie kombi sammenligning ville være komplett uten en Golf.

Ford Focus er veldig mye det samme som det også er på toppen av sitt segment når det kommer til salg og generell popularitet. For å fullføre denne listen, vi kommer til å nevne Toyota Corolla som er en av de mest populære og mest solgte biler generelt, ikke bare i familien kombi segmentet.

Som sådan kan vi lett konkludere med at disse familiekombiene er utrolig populære, men de er forskjellige på mange områder. Derfor skal vi presentere dem alle, og fortelle deg hvordan de sammenlignes med i30 og hvilken som er best.

Hyundai i30

Hyundai i30 koster fra £21,260 til £26,410 avhengig av modell, motor, og trim nivå du går for. Den nye i30 er mest kjent for sin smarte og moderne utseende som er en stor oppgradering i forhold til forrige generasjon av i30. Interiøret i i30 er også romslig og fylt med ulike gadgets som kommer til å holde deg fin og komfortabel på dine reiser.

  Hyundai Nexus Pålitelighet

Du kan velge mellom et par forskjellige motorer som 1.0L og 1.5L bensinmotor med 120hp eller 160hp. Hvis du føler deg litt mer begeistret, kan du selv gå for en topp-spec Hyundai i30 N som tilbyr en 2.0L 4-sylindret med 280hp. Den i30 er en fin bil, men det har lite å skille den fra andre og gjøre det litt mer spesiell.

Kia Ceed

Kia Ceed koster mellom £22,545 – £25,745 som gjør det ganske mye på nivå med i30. Motorene med Kia Ceed er de samme som i i30 bortsett fra rekkevidde-topping 2.0 L motor som finnes i i30 N. Ceed får et stort bagasjerom, og mer standard utstyr enn Hyundai, men det mangler bakre takhøyde, interiøret er litt kjedelig, og er heller ikke noe spesielt.

Hvis du lukker øynene bak rattet (som du aldri bør gjøre), vil du snart innse at i30 og Ceed er ganske mye de samme bilene. Derfor, de fleste mennesker kommer til å velge den ene over den andre, avhengig av merket lojalitet.

Volkswagen Golf

Hvis du er en merkebevisst kjøper, vil du sannsynligvis foretrekke £ 25,610 – £ 35,620 VW Golf. Den nye Mk8-generasjonen av Golf hadde en blandet mottakelse da den først kom ut, så mange påpekte at den nye Golf føles litt billigere og mye mer komplisert enn Mk7.5. Være det som det kan, VW Golf 8 er den mest teknologisk avanserte bilen her med endeløse gadgetry og teknologi.

  Biler som ligner på Hyundai i10

Du kan kjøpe VW Golf med en hel last av motorer valg som inkluderer diesel, bensin og hybrid drivlinjer, den kraftigste er 320hp 2.0L bensinmotor i Golf R. VW Golf rir litt mer subtil enn i30 som det føles litt mer polstret, men det kan være litt for komplisert å bruke for noen.

Ford Focus

Hvis du foretrekker noe USA-merket, Ford Focus er den beste USA-laget bil i dette segmentet, og det koster £27,060 – £32,660. Motor-messig, Focus kommer sterk med 85hp, 100hp, og en 120hp 1.0L 3-sylindret motor mens dieselmotorer er mer økonomisk, men mye mer støyende. Topp-spec 2.3L EcoBoost Focus ST tilbyr 280hp og er den mest morsomme å kjøre bil her.

Hvis du går for en av de mindre 1.0L motorer, vil du snart innse at Fokus er den billigste bilen å kjøre her, og at det er veldig gøy å kjøre, uansett trim nivå. Interiøret kan føles litt på den billige siden noen steder, og Ford Sync infotainment-systemet kan rett og slett ikke matche den i VW Golf.

Toyota Corolla

For å fullføre vår liste, vi kommer også til å nevne £29,610 – £35,505 Toyota Corolla. De to beste motorer Corolla tilbyr er 1.8L 4-sylindret med 122hp og 2.0L 4-sylindret 184hp motor. Alle Corolla motorer er hybrid som er et stort pluss for noen. Interiør kvalitet er der oppe med de beste bilene fra dette segmentet, mens kjøreopplevelsen er også hyggelig.

Den automatiske girkassen føles litt mer landbruk i forhold til andre biler her, og den bakre plassen er den verste. Til slutt, vi trenger også å snakke om prisen som er høyere i nesten alle trim nivåer.

  Vanlige problemer med Hyundai Kona

FAQ-Seksjonen

Er Hyundai i30 den beste bilen i sitt segment?

Hyundai i30 er en flott bil, men den lever i et segment fylt med gode valg. Ford Focus ST er den morsomste å kjøre mens Golf R er den raskeste. Corolla tilbyr de beste hybridmotorer mens Kia Ceed er en av de billigste bilene her. Alt i alt er i30 like god som de fleste av konkurrentene, men å velge den beste bilen i dette segmentet er umulig.

Er Hyundai i30 en luksusbil?

Nei, Hyundai i30 er ikke en luksuriøs kombi. Ekte luksus familie kombi er biler som Audi A3, Mercedes A-klasse og BMW 1-Serie. Foruten disse tre, kan du virkelig ikke finne noe annet som er på samme nivå.

Er Hyundai i30 en god familiebil?

Med en 5-stjerners sikkerhetsvurdering, mange familiefunksjoner, økonomiske motorer, en stille tur og en myk fjæring, er i30 en virkelig god familiebil. Men hvis du har en stor familie og trenger mye plass, bør du oppgradere til noe litt større.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter