Hva er BMWs minste bil?

Mange vil hevde at den minste BMW-bilen, produsert etter år 2000 er BMW 1-serien E81, men hvis vi definerer liten når det gjelder lengde og bredde, vil den minste BMW-bilen definitivt være BMW Z4 E85 / E86.

Med en lengde på bare 161 tommer og en bredde på 70 tommer, er BMW Z4 E85 / E86 en liten bil. Ikke bare det, men dette er en av de få bilene som kan passere under en standard parkeringsbarriere, med en høyde på bare 50 tommer.

The BMW Z4 E85

I 1995, BMW utgitt BMW Z3, som er noen få inches mindre enn Z4. Da det ble ganske gammelt, var Z4 basert på det som en oppgradering. BMW Z4 ble produsert frem til 2008, men bekymre deg ikke hvis du er ute etter denne babyen, totalt 200,000 biler har blitt produsert og solgt, og du kan veldig enkelt få hendene på en brukt.

Den nåværende minste BMW, BMW Z4, er en to-dørs roadster med imponerende motoralternativer og en elegant design. Med en ekstremt skarp håndtering og et utmerket grep på veien, er denne lille BMW et stort dyr. BMW lover ytelse og kjøreglede, og selv om denne bilen kanskje ikke er den mest praktiske tingen i verden, leverer den nettopp det.

Standard inngangsnivå BMW Z4 kommer med en naturlig aspirert 2.0 L fire-sylinder motor. Hvis du ønsker noe større under panseret, kan du betale noen få dollar mer og få det sekssylindrede alternativet, men det kan være litt for mye når det gjelder vedlikeholdskostnader, og standarden er god nok for Z4s kropp, da den er liten og lett (mellom 3100 lbs og 3300 lbs).

  Har BMW-er mange problemer?

BMW Z4 E85: Motoralternativer og girkasse

BMW Z4 kommer i en fire-sylinder 2.0i, 2.2i, 2.5si, og 2.5i og 3.0i seks-sylinder modeller. Den tilbyr fem-speed manuell, seks-speed manuell, seks-speed SMG automatisert manuell overføring, fem-speed automatisk, og seks-speed automatiske girkasser.

Hestekreftene varierer fra 148 hk til 338 hk, avhengig av i forhold til motorvalget du gjør. Avhengig av motoralternativer og nøyaktig modell, BMW Z4 har en tendens til å gå fra 0 til 62 miles per time i rundt 4.8 sekunder, noe som gjør det ganske raskt.

Den kraftigste motoren er M roadster 3.2 L S54 6-cyl som bringer inn et 269 lb-ft dreiemoment. På den annen side tar 2,0i, som bare ble solgt i Europa, 8,2 sekunder å nå 100 kilometer i timen.

Når det gjelder drivstofføkonomi, BMW Z4 gjennomsnitt 57 miles per gallon for lagermodellen av 2.0 L motor. Som forventet øker de større motoralternativene mile per gallonhastighet til 32.8 mpg for 3.0 og 23 mpg for 3.2 L, som fortsatt er bra for et 338-hestekrefter dyr.

Eierkostnader og pålitelighet av en BMW Z4

I gjennomsnitt koster det rundt $ 400 per reparasjon for en BMW Z4, og utvalget av reparasjoner er anslått å være hvor som helst mellom $ 100 og $ 4,000 for drivlinjekomponenter og alvorlig skade. Selv om reparasjoner ikke er så kostbare som for avanserte BMW SUVer som en X5 eller en X7, på slutten av dagen, kan de være hyppigere og kostnadene har en tendens til å hope seg opp. Service kostnader så mye som en 3-serie BMW ville kreve.

  Hva er BMW Premium-pakken?

Disse bilene, når de vedlikeholdes riktig, er kjent for å ofte nå kjørelengder helt opp til 250 000 miles eller enda mer. Noen har til og med nådd 350 000 pluss miles. Selvfølgelig er dette sjeldne tilfeller og kan bety at kjøretøyene ikke ble kjørt aggressivt i det hele tatt og ble perfekt vedlikeholdt. Forvent at Z4 kjører rundt 150k – 200k miles.

Kjøpe råd for BMW Z4

Unngå å kjøpe brukt BMW Z4s hvis de har blitt kjørt i mer enn 100k miles. Hvis du får en forhåndseid Z4, forhåndsbetal en lisensiert mekaniker for en inspeksjon. Panseret på kjøretøyet er ganske dyrt, så ikke forsøm skade på utsiden. Det kan koste mer å fikse enn noen mindre problemer som oljefiltre eller væskeutskifting.

Akkurat som et luksuriøst eksteriør, er interiøret også kostbart å reparere. Unngå brukte kjøretøy som har skader på skinnet inne eller på dashbordet. Med mindre du har satt av litt penger til en kraftig motor, er det best du går for 2.0i-motoren, som ville være den minst kostbare å eie over tid.

Mer om BMWs

Hvilken er den største BMW-bilen i produksjon?

Den største BMW-bilen som for tiden er i produksjon er BMW X7. Med en solid 4,4 L V8-motor, førsteklasses teknologiske funksjoner, firehjulsdrift og tre seterader for opptil syv passasjerer, kan BMW X7 begge være en ressurs for å imponere i forretningsmøter og ankomster, og et familiekjøretøy samtidig.

  Bør du leie eller kjøpe en BMW?

Hvilken er den minste BMW-en som for tiden er i produksjon?

Den minste BMW for tiden i produksjon er BMW 1-serien hatchback. Det er ikke den mest tradisjonelle BMW, siden det er en forhjulsdrift i stedet for den typiske bakhjulsdriften du vanligvis forventer av en BMW. Hvis du er ute etter den minste BMW sedan der ute, er det BMW i3.

Hvilken er den billigste BMW å kjøpe helt ny?

Den billigste BMW å kjøpe splitter nye er BMW X1 subcompact SUV. Basismodellen starter på overraskende $ 35,000 XNUMX, noe som er ganske lav pris for en BMW. Selv om det er rimeligere, snakker det fortsatt status og klasse som du normalt forventer av merkevaren.

Er det en 2021 BMW Z4 blir utgitt?

Du kan nå forhåndsbestille Z4 2021 M40i Roadster fra BMWs nettsted. Den bringer inn 382 hestekrefter og når fra 0 til 62 miles i timen på 3,9 sekunder. Den splitter nye luksus roadster starter på en produsents foreslåtte utsalgspris på $ 63,700.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter