BMW 328i vs Audi a4 – hvilken er best?

Å velge mellom Audi A4 og BMW 328i er en av de mest utfordrende tingene å gjøre. Disse kompakte sports sedans er komfortable, luksuriøse, og yter enestående. De rangerer også høyt i sikkerhet og tilbyr en kvalitetstur. Men hvilken bil er bedre? 

Selv om det ikke er noen direkte bedre bil mellom Audi A4 og BMW 328i, kan du fortsatt velge den ene over den andre i henhold til dine behov. Audi A4 er perfekt for enkeltpersoner som leter etter komfort og avansert teknologi. Tvert imot, BMW 328i er ideell for folk som ønsker en kvalitetskjøring med eksepsjonell ytelse. 

Likevel utmerker begge bilene seg i komfort, luksus, avansert teknologi og ytelse. Dessuten har disse kompakte sedanene stor bagasjerom som gjør dem praktiske og perfekte familiebiler. I tillegg kan de sitte opptil 5 passasjerer komfortabelt, og baksetene kan brettes for å øke lasteplassen. 

BMW 328i VS Audi A4

Utseende

Siden begge disse bilene er sportsbiler, er de vakre og veldig tiltalende for øyet. Likevel har Audi A4 et litt mer tiltalende utseende. Takket være sin skarpere og moderne design som gjør det overgår BMW 328i.

Imidlertid er BMW 328i også bra utseende, og noen mennesker kan til og med synes det er mer tiltalende enn Audi A4. Så selv om A4 har et bedre utvendig utseende, er BMW 328i også pen. 

Dessuten er disse to nesten like store. DEN BMW 328i kommer med en wheelbase på 110.6-inches, en lengde på 182.5-inches, en bredde på 71.3-inches, og en høyde på 56.5-inches. Den Audi A4 har en wheelbase på 110.6-inches, en lengde på 185.1-inches, en bredde på 71.9-inches, og en høyde på 56.2-inches. 

  BMW 4-serien Gran Coupe Pålitelighet

Når det gjelder interiøret, vil du bli overrasket over hvor avansert og moderne begge disse bilene ser ut. Den Audi A4 kommer også med en mer avansert og luksuriøs interiør enn BMW 328i, men BMW 328i kommer med mer støttende seter. Likevel er A4s interiør mer avansert. 

Totalt sett kommer BMW 328i med et attraktivt og brukervennlig interiør, mens Audi A4 har et vakkert utformet og moderne interiør. 

Prestasjon 

Ytelsesmessig vil begge disse bilene få deg til å glede deg over å ri dem i byen eller på motorveien. Den Audi A4 har presis styring, med Quattro teknologi som gjør cornering å være sømløs. På den annen side har BMW 328i en lett og presis styring som gjør kjørekvaliteten til å være morsom. 

Når det gjelder akselerasjon og hastighet, BMW 328i har en liten kant som det er utstyrt med en 2.0-liters inline-4-sylinder motor som leverer opptil 240 hestekrefter og 255 lb-ft av dreiemoment. På den annen side, Audi A4 kommer med en 2.0-liters inline-4-sylinder motor som leverer maksimalt 220 hestekrefter og 258 lb-ft av dreiemoment. 

Så selv om begge disse turene fungerer usedvanlig bra, bmw 328i bilen har en fordel. Den kommer også med en 8-trinns automatgirkasse og et firehjulsdriftssystem, mens Audi A4 har en 7-trinns automatgirkasse og et firehjulsdriftssystem også. 

Pålitelighet  

Som de fleste luksusbiler er Audi og BMW ikke rangert høyt på pålitelighetslisten. Dette er ikke annerledes med BMW 328i og Audi A4. BMW rangerer imidlertid bunnen på de fleste pålitelighetslister, mens Audi rangerer litt under gjennomsnittet. Dette er hovedsakelig på grunn av den avanserte teknologien som disse bilene er utstyrt med. 

  Aiways vs BMW - som er bedre?

Så før du investerer i noen av disse bilene, bør du være forberedt på å bruke mer på reparasjoner og vedlikehold sammenlignet med vanlige biler som Honda, Ford og Toyota. Men hvis du vil ha den mer pålitelige bilen mellom BMW 328i og Audi A4, så er Audu litt bedre. 

Sikkerhet 

En av funksjonene som setter luksusbiler over vanlige biler er sikkerhetsfunksjonene de følger med. Både Audi A4 og BMW 328i har førsteklasses sikkerhetsfunksjoner som vil holde sjåføren og passasjerene trygge i tilfelle kollisjon. 

Noen av de førsteklasses sikkerhetsfunksjonene som finnes i disse luksuriøse sedans inkluderer en anti-lock bremsesystem sammen med en driver kollisjonspute, sikkerhet kollisjonspute, gardin kollisjonsputer, og forsiden kollisjonsputer. 

FAQ

Hvilken bil er bedre mellom Audi og BMW? 

Dette er et veldig subjektivt spørsmål, da forskjellige mennesker har forskjellige smaker. Hvis du vil ha avanserte funksjoner og komfort, er Audi den bedre bilen. Men hvis du vil ha hastighet, ytelse og utmerket kjørekvalitet, så BMW 328i bærer dagen. 

Hvilken bil er dyr å vedlikeholde – Audi A4 eller BMW 328i?

Selv om begge disse bilene er dyre å vedlikeholde, bmw 328i er litt kostbar å vedlikeholde. Ikke bare er BMW 328i deler dyrere å kjøpe, men denne bilen utvikler også flere problemer enn Audi A4. Så du må betale mer sammenlignet med Audi A4, som er litt mer pålitelig. 

Hvilken bil er dyrere – BMW 328i eller Audi A4? 

Selvfølgelig er BMW 328i dyrere enn Audi A4. Dessuten tilbyr BMW en rekke modeller, mens Audi har begrensede modeller. Likevel er BMW-biler kostbare å kjøpe og vedlikeholde. Så, hvis du leter etter en billigere kompakt sport sedan, Audi A4 bør være på toppen av listen. 

  Er det verdt å kjøpe en brukt BMW 3-serie?

Hvilken bil er mer drivstoffeffektiv – BMW 328i eller Audi A4?

Hvis du vil spare penger på drivstoff eller til og med spare miljøet, er det alltid et godt trekk å gå for en drivstoffeffektiv bil. Mellom Audi A4 og BMW 328i er Audi A4 mer drivstoffeffektiv. Den har en EPA drivstofføkonomi på 33 på motorveien og 22 i byen, mens BMW 328i har 31 på motorveien og 22 i byen. 

Konklusjon 

Nå som du vet hva hver bil består av, kan du se at det er litt utfordrende å velge den ene over den andre. Så det endelige valget ligger i det du foretrekker mest. Hvis du ønsker høy teknologi og komfort, Audi A4 er bilen for deg. Men hvis du vil ha ytelse og utmerket kjørekvalitet, er BMW 328i den beste bilen. 

Alt i alt er begge disse bilene komfortable, praktiske, luksuriøse og fungerer utmerket bra. Når det gjelder pålitelighet, Audi A4 er den mer pålitelige bilen. Så kanskje det burde ha en liten kant over BMW 328i. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter