Cadillac Escalade EXT Pålitelighet

På sjansen for at du trenger en pickup i full størrelse med en fantastisk motor og veitilstedeværelse, er Escalade EXT et ideelt svar for deg. EXT-modellen ble lansert i 2001, og den hadde 2 generasjoner frem til avviklingen i 2013.

Oversikt

Escalade er en enorm SUV som har en 6.2 L V8-motor for raskere hastighet og et AWD-system for ytterligere off-roading opplevelser. Den høye bakkeklaringen gir passasjerene eksepsjonell glatthet. Dette har et automatisk 6-trinnssystem med et manuelt skiftalternativ.

Pålitelighet

Pålitelighet og pålitelighet er en betydelig bekymring for å kjøpe en SUV. Luksus-SUVer er vanligvis mindre pålitelige på grunn av deres høye vedlikeholdspriser. Cadillac, i seg selv har en mindre enn ideell pålitelighet score på 3.0 ut av 5.0. Likevel er de mer kjent for kroppsdesign og kjøre glatthet.

Når det gjelder pålitelighet, har EXT en god pålitelighetspoengsum på 82 av J.D Power. Kroppsdelene er av god kvalitet, noe som ikke viser noen feil for tidlig. Motoren er også holdbar nok til at disse bilene fortsatt selges.

Avskrivningssats

Cadillacs svekker rundt 50% etter 5 år. Pålitelighet er lik gjenstand for videresalg av et kjøretøy. Jo mer et kjøretøy devaluerer, jo flere muligheter er det for at kjøretøyet er sertifiserbart ikke et solid valg. Luksusbiler som Cadillacs er mer tilbøyelige til å devaluere raskere enn vanlige kjøretøy.

Sikkerhet

EXT har fått et godt rykte på grunn av sin enorme størrelse og solide kropp. Det er normalt færre muligheter for skader inne i EXT under en ulykke. Den har 5 stjerner i krasjsikkerheten, med sine mange andre førerassistentfunksjoner som bremseassistanse, elektronisk stabilitet, etc.

  BMW 4-serien pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Escalade ville være effektiv nok med sin garanti. I alle fall, uten garanti, vil det koste massevis på grunn av sin kostbare mekanikk og kroppsdeler. Det ville koste rundt $ 1,000 hvert år å holde tritt med dette kjøretøyet. Dette er fortsatt ikke den dyreste hvis vi sammenligner det med noen tysk full størrelse SUV.

FAQ

Hvor mange seter er det i Cadillac Escalade EXT?

Cadillac Escalade EXT er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Cadillac Escalade EXT og har den en turbo?

Cadillac Escalade EXT har 403 hestekrefter og 417 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass/ etanol V8 med en forskyvning på 6.2L / Drivstoffsystemet er elektronisk drivstoffinnsprøyting.

Hvor stor er bagasjerommet i Cadillac Escalade EXT?

53,0 kubikkfot ( 1 501 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac Escalade EXT har 22 x 9,0-tommers aluminiums forhjul og 22 x 9,0-tommers bakhjul i aluminium.

Hvor mange miles kan en Cadillac EXT vare?

Cadillac Escalades kan vare mellom 150 000 og 200 000 miles hvis de vedlikeholdes på riktig måte.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter