Cadillac XT4 Pålitelighet

XT4 er en subcompact SUV, som tar sikte på å gi komplett luksus og ekstra plass. SUV ser bra ut med sin sporty og edgy design, og den har til og med et sports trim nivå. Kjøretøyet har et AWD-system for å kjøre på snødekte eller ubehagelige overflater og er tilstrekkelig romslig til å passe til en betydelig mengde bagasje.

Oversikt

Dette ble introdusert i 2018, og den har en 2.0 L turbo-motor med et 9-trinns automatgirsystem og Active Fuel Management for bedre drivstofføkonomi. XT4 gir en maksimal hestekrefter på rundt 237 hk. Bilen har satt sitt preg på grunn av sin luksuskvalitet og pålitelighet. 

Pålitelighet

Cadillac har vært et gjennomsnittlig merke når det gjelder pålitelighet, men XT4 er mindre enn ingen. XT4 har stor pålitelighet på 81 av 100 av J.D Power. Garantien er også stor og dekker nesten alt de første 4 årene.

Videresalg

Videresalg av alle luksusbilene er ikke det største med dem. Dette er hovedsakelig fordi folk ønsker å kjøpe disse luksusbilene som nye og ikke så gamle fordi de bruker mye vedlikeholdskostnader. XT4 ville svekke rundt 49% etter 5 år med å kjøpe den. Etter 10 år av eierskapet ville det svekke rundt 79%.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjonene på bilen er helt topp. NHTSA belønnet også bilen med 5 stjerner for sin store sikkerhet. Bygget er ikke bra, men det ble ikke krasjtestet. Bilen har en lang liste over standard sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsvarsel, nødbremser, kollisjonsputer, etc.

  Jaguar XK Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold av disse luksusbilene er ikke det beste av disse bilene. XT4 bruker nesten mer enn $ 1,000 etter at garantien utløper for alt vedlikehold og reparasjon. Kvaliteten på delene er imidlertid stor, og det er ingen alvorlige klager på bilen.

FAQ

Er Cadillac XT4 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac XT4 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac XT4?

Cadillac XT4 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Small Sport Utility Vehicle

Hva er hestekreftene i en Cadillac XT4 og har den en turbo?

Cadillac XT4 har 237 hestekrefter og 258 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas I4 med en forskyvning på 2.0L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Cadillac XT4?

17,02 cm (6,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Cadillac XT4 har 18 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 18 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter