Cadillac CT5 Pålitelighet

CT5 er en luksusbil laget for å konkurrere med andre tyske merker. Cadillac tilbyr biler på premiumnivå, som er laget for å gi bilturer av fineste kvalitet. CT5 er en mellomstor fastback som er tilgjengelig i flere trimnivåer. Når det gjelder pålitelighet, er CT5 en ganske pålitelig bil.

Oversikt

CT5 er tilgjengelig i mange trimnivåer, og har en rekke kraftige motorer som spenner fra en 2.0 L turbo i4-motor til den massive 6.2 superladede V8-motoren. Bortsett fra CT5-V Blackwing-varianten, tilbyr CT5 et 10-trinns overføringssystem.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en stor bekymring i luksusbiler på grunn av deres ofte høye vedlikeholdskostnader og lav videresalgsverdi. Cadillac har produsert luksusbiler, og disse er relativt pålitelige enn andre utenlandske bilprodusenter. Vedlikeholdskostnaden er rimelig; Imidlertid har folk klaget over luksusfunksjonene sine.

CT5 har vært i markedet i nesten 3 år, og den har ikke mottatt noen store klager. Bilens pålitelighetspoeng er også flott med 85/100 fra J.D Power. Dette skyldes hovedsakelig bilens lavere vedlikeholdsgrad og bedre sikkerhetsfunksjoner. Høyytelsesversjonene som CT5-V eller CT5-V Blackwing har enda bedre kvalitetsdeler.

Sikkerhet

Sikkerhetsvurderingen er ofte veldig god i Cadillac-biler. NHTSA og IIHS, begge har vurdert bilens sikkerhet med 5 stjerner. Bilen fungerer perfekt i krasjer, og den har fått 5 stjerner når det gjelder krasjsikkerhet. I tillegg til dette har CT5 mange sikkerhetsfunksjoner som standard som kollisjonsadvarsel, fotgjengerdeteksjon, og noen funksjoner kan legges til som cruisekontroll eller kjørefeltsassistanse, etc.

  Hyundai Sonata Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold av luksusbiler har alltid vært ganske dyrt, men Cadillac-biler, som produseres i USA, har relativt lave vedlikeholdspriser. Regelmessig vedlikehold er ikke så kostbart, og prisen på deler er heller ikke så dyrt. Det gjennomsnittlige årlige vedlikeholdet uten garanti ville være rundt $ 1,000, men med en garanti ville det være rundt $ 400.

FAQ

Er Cadillac CT5 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac CT5 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac CT5?

Cadillac CT5 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mid-Size

Hva er hestekreftene i en Cadillac CT5 og har den en turbo?

Cadillac CT5 har 360 hestekrefter og 405 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas V6 med en forskyvning på 3.0L / Drivstoffsystemet er direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Cadillac CT5?

11,9 kubikkfot ( 0,337 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac CT5 har 19 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 19 x -TBD-tommers aluminium bakhjul.

Er CT5 større enn CTS?

Den største fordelen med CT5 er størrelsen. CT5s andre rad har større plass enn CTS, og tilbyr ytterligere 4,5 tommer benplass bak. Selv om CT5 tilbyr mer lasteplass, er den ikke så stor som du forventer. Den firesylindrede turbomotoren er den samme i begge bilene, men CT5 har muligheten til å ha en V6.

Erstatter CT5 CTS?

Som det amerikanske luksusmerkets mellomstore sedan har Cadillac CT5 erstattet Cadillac CTS. CT5 er et luksuskjøretøy som tilbyr en konkurransedyktig pris, et moderne utseende og innovativ teknologi.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter