Cadillac CT4-V Blackwing Pålitelighet

Cadillac er et datterselskap av GM Motors, og det er et luksusmerke av GM Motors. Cadillacs er kjent for sine unike design og kjøreevner. CT4 er en kompakt executive bil og Blackwing-modellen er dens høyytelsesversjon med mange nye tunge motorer og andre nye funksjoner.

Oversikt

Cadillacs er ikke de mest pålitelige bilene, men de er sikkert luksusbiler med gode motorer. CT4-V har en kraftig 3,6 turboladet med en 6-sylindret motor. Dette gjør maksimalt 472 hestekrefter og har en toppfart på 189 mph. Dette er en mye raskere motor enn basismodellen til CT4.

Pålitelighet

Luksus- og høyytelsesbiler er kjent for sine førsteklasses funksjoner og overlegen kjøreopplevelse. Pålitelighet er ikke alltid deres største bekymring, og mange av dem mangler når det gjelder høye vedlikeholdskostnader. Cadillac har vært et under gjennomsnittet merke når det gjelder pålitelighet, men de er fortsatt bedre enn tyske merker, bare når det gjelder vedlikehold.

CT4-V Blackwing er en høyytelsesversjon av CT4. På grunn av det nylige tillegget av CT4 i Cadillacs utvalg, er det vanskelig å gjette påliteligheten. Ved å se på den forrige V-modellen til ATS, kan vi imidlertid gjette at Blackwing også vil være en gjennomsnittlig pålitelig bil.

Sikkerhet

Det er ingen kollisjonstester gjort på bilen, men vi kan bedømme sikkerhetsvurderingen ved å se på sikkerhetsfunksjonene. Den har alle de aktive funksjonene som AEB-systemet, frontkollisjonsvarsel, fotgjengersikkerhet, kjørefeltsassistanse, etc. I tillegg til dette er det passive sikkerhetsfunksjoner som 8 kollisjonsputer, sikkerhetsbelter, etc.

  Cadillac CT4 Pålitelighet

Vedlikehold og pålitelighet

Vedlikeholdet er vanligvis ikke så dyrt i Cadillacs. Dette er imidlertid V-modellen med høy ytelse, derfor vil den trenge litt mer vedlikehold enn den vanlige CT4-modellen. Dette vil sannsynligvis koste rundt $ 500 for optimalt vedlikehold og noen tidlige besøk.

FAQ

Er Cadillac CT4-V Blackwing en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac CT4-V Blackwing er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac CT4-V Blackwing?

Cadillac CT4-V Blackwing er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Cadillac CT4-V Blackwing og har den en turbo?

Cadillac CT4-V Blackwing har 472 hestekrefter og 445 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged V6 med en forskyvning på 3.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Cadillac CT4-V Blackwing?

10,7 kubikkfot ( 0,303 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac CT4-V Blackwing har 18 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 18 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

Hvor er Cadillac Blackwing laget?

Cadillac Blackwing-linjen er laget i Lansing, Michigans GM Lansing Grand Plant.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter