Cadillac XT5 Pålitelighet

Dette er en SUV som tar sikte på å gi total ekstravaganse og luksus med sin ekstra plass for bagasje og passasjerer. Den er større enn XT4, og den har vært den bestselgende Cadillac i 2017 globalt. XT5 er også tilgjengelig i et AWD-system med god kjøredynamikk.

Oversikt

Introdusert i 2017, har den en 3.6 L V6-motor som produserer 258 hestekrefter og et 9-trinns overføringssystem. det er fire trim nivåer til stede for bilen. Det er også pålitelig nok med alle sine flotte spesifikasjoner og funksjoner.

Pålitelighet

Når det gjelder pålitelighet, har Cadillac vært et gjennomsnittlig bilmerke. Det har sikkert forbedret seg mye den siste tiden. XT5 har en god pålitelighetspoengsum på 79 av 100. Dette er veldig bra for sin kategori, men bilen er fortsatt ikke skuddsikker. Det har vært noen klager på bremsesystemene og transmisjonssystemet til bilen.

Videresalg

Avskrivningsraten for biler som Cadillac har alltid vært høy. Det svekker rundt 20% like etter det første året. Etter de første 5 årene er avskrivningsraten rundt 52 %. Dette er absolutt bra for de som planlegger å kjøpe bilen som brukt.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner i Cadillacs har alltid vært førsteklasses. XT5 har en 5-stjerners vurdering på grunn av sin flotte bygget kvalitet og mange standard og tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner. XT5 leveres med mange standard førerassistansefunksjoner som kollisjonsadvarsel, kjørefeltsassistanse, etc. Det er også andre førerassistansefunksjoner som blind flekkovervåking, adaptiv cruisekontroll, etc.

  Bentley Brooklands pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnadene er alltid høye for luksusbiler som XT5. XT5 har stor garantidekning, men den trenger fortsatt mer enn $ 1,000 årlig for vedlikeholdet. Men når det er sagt, avhenger vedlikeholdskostnadene av eieren av bilen. Dette er absolutt høyt, men det er normalt i denne kategorien.

FAQ

Er Cadillac XT5 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac XT5 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac XT5?

Cadillac XT5 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Sport Utility Vehicles

Hva er hestekreftene i en Cadillac XT5 og har den en turbo?

Cadillac XT5 har 310 hestekrefter og 271 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 3.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Cadillac XT5?

19,81 cm (7,8 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Cadillac XT5 har 20 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 20 x -TBD-tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Cadillac XT5?

Det er en rekke problemer med 2017 XT5 motor. Noen sjåfører rapporterte klumpete lyder som kom fra motorrommet. Andre rapporterte feilfiring motorer.

Har Cadillac XT5 overføringsproblemer?

Det har overføringsproblemer. AF50-8 8-speed overføring i Cadillac XT5 er en ny modell som ble introdusert i 2017 i kompakt SUV. Selv om det er svært teknisk og sofistikert, er det mange NHTSA-klager om ytelsen. Disse inkluderer vanskelig eller grov opp / downshifting når det er nytt.

  Kia Soul pålitelighet

Krever Cadillac XT5 premium gass?

Nei, Cadillac XT5 krever vanlig bensin. Det anbefales å bruke Premium gass hvis du vil ha bedre kjørelengde.

Er XT5 rask?

Selv om XT5 kan gå fra 0-60 mph i en respektabel 7.1 sekunder, føles det litt lat. Så de fleste vil sannsynligvis ikke kalle det raskt.

Er XT5 stille?

Cadillac XT5 avsluttes. Det har redusert Escalade-nivå luksus til et mindre kjøretøy med 2022XT5, men det har mistet noe av sin prestisje. Utvendig styling av XT5 er elegant og oppskalert. Den velutstyrte hytta er stille mens du cruiser og har god plass til fire voksne med bagasje.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter