Cadillac CT4 Pålitelighet

Ikke det mest pålitelige merket, Cadillac mangler fortsatt i sine luksusfunksjoner. Imidlertid er det fortsatt en konkurrent til BMW eller Audi. CT4 ble lansert i 2019, og den er kjent for sin kroppsform og morsomme kjøring. Denne kompakte executive-bilen har alle de nyeste teknologifunksjonene med til og med en høyytelsesmodell kjent som CT4-V.

Oversikt

CT4 leveres med en 2,0 L turbo 4-sylindret motor som gir en god del 237 hestekrefter. Denne modellen er i utgangspunktet en konkurrent til BMW 2-serien eller Audi A3. Alle av dem har lignende drivlinjer og andre funksjoner. Bilen er pent designet for å se elegant og blank ut.

Pålitelighet

Pålitelighet i biler betyr at hvor mye en bil kommer til å vare, hvor grasiøst det vil vare med en god del vedlikeholdskostnader og gode sikkerhetsfunksjoner. Cadillac er ikke det mest pålitelige merket, men når det gjelder luksusbiler, er påliteligheten ofte nede på grunn av høye vedlikeholdskostnader og høyteknologiske funksjoner.

CT4 ble nettopp lansert i 2019, og den har ennå ikke bevist påliteligheten. Men hvis vi ser på forgjengeren, hadde ATS, som hadde lignende drivlinjer, tilfredsstillende pålitelighetspoeng. Vi kan si at bilen vil være pålitelig på grunn av bilens høykvalitetsbygging.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for å bedømme påliteligheten til en bil. CT4 er imidlertid en ganske ny bil, og det er ingen kollisjonstester gjort på bilen. Selv om bilen fikk to tilbakekallinger fra NHTSA Om kollisjonsputer og servicebremser. Likevel, ved å se på historien til Cadillacs sikkerhetsfunksjoner, kan vi si at bilen ville være trygg nok til å kjøpe.

  Cadillac XTS Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

CT4 er et luksuskjøretøy, og som alle andre luksusbiler har det mer vedlikeholdskostnader enn andre vanlige biler. Imidlertid er den fortsatt lavere enn mange av konkurrentene, noe som er en stor fordel for bilen. Bilen vil koste deg rundt $ 500 årlig de første 5 årene.

FAQ

Er Cadillac CT4 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac CT4 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac CT4?

Cadillac CT4 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Cadillac CT4 og har den en turbo?

Cadillac CT4 har 325 hestekrefter og 380 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged I4 med en forskyvning på 2.7L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Cadillac CT4?

10,7 kubikkfot ( 0,303 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac CT4 har 18 x 8 tommers aluminium forhjul og 18 x 8 tommers aluminium bakhjul.

Hva betyr CT4 på en Cadillac?

Cellulært opptak av T4. Cadillacs kompakte executive sedan, Cadillac CT4, er produsert av Cadillac. Den erstatter Cadillac ATS sedan og er under CT5 i Cadillacs utvalg. 30. mai 2019 ble CT4-V først avduket. Standard CT4 fulgte fire måneder senere.

Blir det en Cadillac CT4 fra 2022?

Cadillac tilbyr 2022 CT4 med luksus, premium luksus og sport trims. Standard bakhjulsdrift er tilgjengelig på CT4 sedan. Firehjulsdrift er også et alternativ. Prisene for 2022 CT4 starter på $ 34,990, inkludert destinasjon, og kan gå opp til $ 63,265 hvis du får en fullastet V-Series Blackwing.

  Cadillac XT5 Pålitelighet

Er Cadillac CT4 rask?

Bakhjulsdrift CT4V Blackwings twin-turbocharged 3,6-liters V6 tilbyr 445 pund meter dreiemoment. Den kan drive sedan til 60 MPH på bare 3.9 sekunder, og deretter videre til en topphastighet på 189 MPH.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter