Cadillac ATS-V Pålitelighet

Når det gjelder pålitelighet, har Cadillac nettopp prestert i gjennomsnitt, noe som ikke er så ille sammenlignet med konkurrentene. Cadillac biler kalles ofte luksusbiler på grunn av deres førsteklasses interiørkvalitet gledelig kjøreopplevelse. ATS er en mellomstor sedan og ATS-V er den høyytelsesmodellen til ATS.

Oversikt

ATS-V har vært den mest luksuriøse modellen av ATS luksusbil. lansert i 2016, hadde den en 3.6 L twin-turbo 6-sylindret motor med både manuelle og automatiske girkassesystemer. For å lage bilen, enda mer, høy ytelse, gikk Cadillac med et bakhjulsdriftsystem for V-modellen.

Pålitelighet

Påliteligheten til luksusbiler som ATS-V har vært lavere enn andre vanlige biler. Dette er på grunn av deres beste kvalitet på delebruken, noe som gjør at kunden betaler mer for vedlikehold av bilen. Cadillac er heller ikke dårlig når det gjelder pålitelighet, så det er også en god ting.

ATS-V har bare en pålitelighetspoengsum under gjennomsnittet, men er fortsatt ikke verre enn mange andre ytelsesmodeller. Byggekvaliteten er solid, vedlikeholdskostnadene er heller ikke ekstreme og sikkerheten er også topp. ATS-V fikk 2,5 stjerner av 5,0, noe som gjør den under gjennomsnittet.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er alltid god i luksusbiler. Når det gjelder ATS-V, er det en 5-stjerners vurderingsbil i sikkerhet. Den har førsteklasses front- og sidekollisjonsbeskyttelse, elektronisk stabilitet og kollisjonsputer. Den mottok heller ingen tilbakekallinger eller noen form for klager i sikkerhetssystemet, noe som beviser sin overlegne sikkerhet.

  Cadillac CT5 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnadene for luksusbiler er ofte høye, men ikke i ATS-V-saken. Bilen er en høy ytelse utgave, og den har svært slags beste kvalitet produkter som brukes i bilen. Vedlikeholdskostnadene er fortsatt ikke mye høyere enn, og det er rundt $ 700 årlig for å opprettholde denne bilen. Videre har bilen ingen store feil, så kanskje det til og med vil koste mindre enn $ 700.

FAQ

Er Cadillac ATS-V en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac ATS-V er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac ATS-V?

Cadillac ATS-V er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakt

Hva er hestekreftene i en Cadillac ATS-V og har den en turbo?

Cadillac ATS-V har 464 hestekrefter og 445 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas V6 med en forskyvning på 3.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Cadillac ATS-V?

10,4 kubikkfot ( 0,294 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac ATS-V har 18 x 9.0 tommers aluminium forhjul og 18 x 9.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles vil en Cadillac ATS vare?

Du kan nå 200 000 miles hvis du gjør en innsats for å vedlikeholde kjøretøyet riktig. i Cadillac ATS.

Cadillac ATS-V kan vare mellom 100 000 og 400 000 miles hvis du tar deg av det. Hvis du unnlater å vedlikeholde kjøretøyet ditt, vil det bare vare i 100.000 miles. Med riktig vedlikehold vil en Cadillac ATS-V vare mer enn 250 000 miles.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter