Chevrolet Impala Pålitelighet

Chevy er populær for sine rimelige priser og god kvalitet, og har vært i markedet i evigheter. Impala var en av de eldste bilene av Chevrolet, men den ble avviklet i 2020. Impala er en sedan i full størrelse med nesten luksuriøse funksjoner i bilen og komfortabel sitteplass. Det er pålitelig nok til å kjøpe selv etter seponering.

Oversikt

Impala ble lansert i 1957 og det var i sin tiende generasjon før seponering. Bilen kom med tre motortyper på 2,4 L, 2,5 L og den raskeste 3,6 L som produserer 306 hestekrefter. bilen har et 6-trinns automatisk system. Den har gode tilkoblingsmuligheter og sikkerhetsfunksjoner. Bilen mangler imidlertid luksusfølelsen i interiøret og kjøringen.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte et sterkt område av Chevrolet på grunn av sin lave vedlikeholdskostnad og høyere videresalgsverdi enn konkurrentene. Impala er også et pålitelig og rimelig alternativ, og det har en flott forventet pålitelighetsrangering på 82 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Når vi snakker om bilens sikkerhetsvurdering, har Impala en 5-stjerners vurdering i sine sikkerhetstiltak og funksjoner. Kollisjonssikkerheten er opp til merket av bilen, og den har et sterkt kroppsbur. Funksjonene er også flotte, og den har kollisjonsputer, automatiske bremser, elektronisk stabilitet, kjørelys på dagtid og mer.

Avskrivningssats

Videresalgsverdien til Chevy er normalt veldig god sammenlignet med andre luksusmerker. Bilene varer lenger og krever mindre vedlikeholdskostnader i bytte mot dårligere kvalitet enn de luksusbilene. Impala avskriver rundt 50% i sine første 5 år, noe som er bedre enn mange andre biler.

  Mazda 3 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Impala har blitt avviklet, men det kan fortsatt kjøpes fra markedet som brukt. Vedlikeholdskostnadene for bilen avhenger av tilstanden, men vanligvis har Impala en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på $ 568, med lavere sjanse for å få noen store reparasjoner.

FAQ

Er Chevrolet Impala en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Chevrolet Impala er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chevrolet Impala?

Chevrolet Impala er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Impala  og har den en turbo?    

Chevrolet Impala har 305 hestekrefter og 264 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en gass/etanol V6 med en forskyvning på 3,6 L/ Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Chevrolet Impala?

18,8 kubikkfot ( 0,532 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Impala har 19 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 19 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

Varer Chevy Impalas lenge?

Den gjennomsnittlige Chevrolet Impala vil vare i 150,000 miles hvis det er godt vedlikeholdt. Eiere rapporterer at Impala kan gå opp til 200,000 miles. Det er mulig å måtte erstatte viktige komponenter som vannpumpe, overføring og tidskjede etter 150 000 miles.

Har Chevy Impalas mange problemer?

Impalas problemer er ikke bare nostalgiske, men også en kilde til stolthet. CarComplaints rapporterer at Impala har det høyeste antallet rapporterte problemer blant Chevys hele spekter. Noen modeller, spesielt de som ble bygget på 2000-tallet, kan trenge dyre reparasjoner i fremtiden.

  Chevrolet Sonic pålitelighet

Hvilket år bør Chevy Impala jeg unngå?

Chevy Impala fra 2005 er det verste modellåret. Selv om det hadde færre problemer totalt sett, hadde disse bilene dyrere problemer. Sendingen i  denne  bilen  var  spesielt  dårlig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter