Chevrolet kobolt pålitelighet

Chevrolet har produsert noen virkelig gode budsjettbiler som er pålitelige og holdbare til å vare i mange år. Kobolten er en 2-dørs kupé eller 4-dørs, men den er avviklet fra USA. Det kan fortsatt kjøpes, og det vil fortsatt kjøre like nytt.

Oversikt

Det er en kompakt bil, og det var også en Pontiac-versjon av bilen. Cobalt hadde en rekke I4-motorer gjennom hele produksjonen i USA. Bilen er ganske gammel etter dagens standarder, og den hadde bare 5-trinns manuelle eller 4-trinns automatiske alternativer. Bilen er imidlertid pålitelig nok til å kjøpe i 2021.

Pålitelighet

Pålitelighet er viktig fordi folk vil ha en bil som vil vare i mange år og ikke forårsake mange problemer. Chevys er kjent for sin pålitelighet og budsjettbiler, og derfor har de en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 3,5 av 5.

Kobolten var en ganske pålitelig bil da den var i produksjon. Bilen er fortsatt ganske holdbar å eie på grunn av sin kvalitet. Kobolten har en pålitelighetspoengsum på rundt 68 av 100 der 57 er gjennomsnittlig. Bilen har også svært lave sjanser for å få noen store reparasjoner, og det er heller ikke så komplekst å koste deg tusenvis av dollar i reparasjoner.

Sikkerhet

Det er ikke den sikreste bilen som er til stede i markedet, og den hadde sine problemer. Bilen led i kollisjonstester, og den hadde bare akseptable vurderinger i frontkollisjonstesten. Passasjerenes sikkerhet er heller ikke den beste i bilen, men de sene modellene av Cobalt forbedret absolutt kvaliteten.

  Honda Ridgeline Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdet er ikke et stort problem for Chevrolet fordi de er ganske lite vedlikeholdsbiler, og delene deres er også lett tilgjengelige i markedet for billige priser. Kobolten er ikke veldig kompleks, og ethvert enkelt verksted kan se på det. Den gjennomsnittlige årlige vedlikeholdskostnaden for Cobalt er rundt $ 450, noe som er ganske rimelig.

FAQ

Er Chevrolet Cobalt en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Chevrolet Cobalt er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chevrolet Cobalt?

Chevrolet Cobalt er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakt

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Cobalt og har den en turbo?

Chevrolet Cobalt har 155 hestekrefter og 150 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Gass 4-Cyl med en forskyvning på 2.2L / Drivstoffsystemet er: MFI.

Hvor stor er bagasjerommet i Chevrolet Cobalt?

13,9 kubikkfot ( 0,394 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Chevrolet Cobalt?

13,72 cm (5,4 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Cobalt har 16 x 6 tommers aluminium forhjul og 16 x 6 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles vil en Chevy Cobalt vare?

En Chevy Cobalt kan vare i minst 250 000 miles hvis den vedlikeholdes og tas vare på. Den har en enkel firesylindret motor som er veldig rimelig og enkel å fikse hvis noe går galt.

Hvorfor sluttet Chevy å lage kobolt?

mars 2010 kunngjorde GM en tilbakekalling for 1,3 millioner kompakte biler i Nord-Amerika. Dette skyldtes problemer med servostyringen. GM utførte reparasjonene på eldre modeller først før de jobbet med nyere modeller. Det er grunnen til at de sluttet å lage Cobalt. Chevrolet Cruze erstattet kjøretøyet i slutten av 2010.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter