Dodge Journey pålitelighet

Dodge har et flott navn for å lage sportsbiler og SUVer som Durango. Reisen er enda en mellomstor Dodge SUV, men den er mindre enn den større Durango. Den ble avviklet i 2020. Imidlertid er det fortsatt et godt alternativ på grunn av god plass og gode funksjoner.

Oversikt

Dodge biler har en historie med flotte ytelse motorer. Reisen kom i flere trimnivåer gjennom hele produksjonen, og den hadde et motorområde fra 2,4 L og den største 3,6 V6-motoren. Bilen har et 6-trinns automatgirsystem, og den er også tilgjengelig i en AWD for maksimal glatthet på veien.

Pålitelighet

Pålitelighet er en stor bekymring for folk som ønsker at bilen deres skal være konsekvent i ytelsen og vare i mange år. Dodge har vært et ganske pålitelig merke i det siste. Reisen er imidlertid ikke den mest pålitelige Dodge-bilen med sin pålitelighetspoengsum på 2 av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner og mål på en bil bestemmer også påliteligheten til en bil. Pålitelighetspoengene er ikke det sterkeste området på reisen, men sikkerhetsvurderingene til bilen er ganske gode. Den har en samlet sikkerhetsvurdering på 4/5 av NHTSA. Bilen presterte bra i sine kollisjonstester, og den har mange nødvendige sikkerhetsfunksjoner.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er en annen faktor for å bestemme påliteligheten til en bil. Videresalgsverdien er et flott poeng for Dodge-biler, og reisen har også sin verdi med 40% etter selv etter 5 år med å eie den.

  Chrysler Town & Country pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnaden for en bil er den viktigste faktoren i påliteligheten til en bil. The Journey har en lav vedlikeholdskostnad på rundt $ 562 årlig. Dette inkluderer alt forebyggende vedlikehold, reparasjoner. Videre er sjansene for å få noen store reparasjoner heller ikke mye på grunn av deler av god kvalitet.

FAQ

Er Dodge Journey en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Dodge Journey er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i reisen?

Dodge Journey er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en Dodge Journey  og har den en turbo?    

Dodge Journey har 173 hestekrefter og 166 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,4 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Dodge Journey?

18,29 cm (7,2 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Dodge Journey har 17 X 6,5 tommers stål forhjul og 17 X 6,5 tommers stål bakhjul.

Hvilke problemer har Dodge-reiser?

På Carproblemzoo.com har det vært 6672 klager på Dodge Journey gjennom 14 modellår. Dodge Journey 2009 har også 2 173 klager. De vanligste problemene er Elektriske problemer (1.858), Servicebremser (880) og motorkjøling (861).

Hvor lenge varer en Dodge Journey?

Dodge Journey vil vanligvis vare mellom 150 000 og 200 000 miles med regelmessig vedlikehold. Noen brukere har rapportert at Dodge Journeys har dekket mer enn 200,000 MILES. Du kan få 10 til 15 år fra Dodge Journey hvis du kjører 25 000 miles per år.

  Cadillac ATS-V Pålitelighet

Har Dodge-reiser motorproblemer?

Dodge Journeys motorproblemer starter vanligvis når kjøretøyet har 70 000 miles. Bilen vil kutte av ved normal bruk, koble fra servostyringen, stoppe bremsene og lage en høy knirklyd fra motoren.

Har Dodge-reiser overføringsproblemer?

Dette er et vanlig problem i biler. Overføringsproblemer i Dodge Journey kan omfatte skiftende forsinkelser, hopping og sliping under akselerasjon, risting av kjøretøyet på veien eller plystrende lyder fra under panseret.

Hva kan sammenlignes med en Dodge Journey?

Ford Edge, Honda Pilot og Toyota 4Runner er veldig sammenlignbare på mange måter.

Er Dodge Journeys gode i snøen?

Dodge Journeys firehjulstrekk er ideell for glatte veier. Den fordeler kraften effektivt ved å gi kraft umiddelbart til forhjulene når det er nødvendig, og deretter trekke kraften til bakhjulene etter behov.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter