Er en Polestar et godt valg for hundeeiere?

Polestar tilbyr for øyeblikket bare en enkelt ekte serieproduksjonsmodell – Polestar 2 som er en anstendig bil for hundeeiere hvis hunden din ikke er altfor stor. Fordi bilen kommer med en skråtaklinje sjanser er at hunden din ikke kommer til å ha den største mengden plass opp toppen, men dette er bare et problem for de største raser der ute.

Polestar var opptatt av å henvende seg til hundeelskende kunder, så de kom opp med mange spesifikke komponenter som dedikerte trunk liners, hengekøyer og mounting poeng i bagasjerommet som skulle gjøre det lettere å sikre hunden din på plass.

Hvis du ikke ofte bruker baksetene dine, kan du senke dem ned for å skape mye plass til selv de største hunderasene der ute. En annen fordel med Polestar 2 er at den også tilbyr litt bagasjerom foran, noe som betyr at du kanskje kan pakke noe av bagasjen din foran og la bagasjerommet være plass til hunden din.

Uansett hva du gjør, må du sørge for å være ekstra forsiktig mens du reiser med en hund inne i bilen. Bruk alltid spesifikke, velprøvde hundevennlige komponenter som skal gjøre deg, bilen og hunden din trygge i hverdagslige situasjoner.

Polestar 2s interiør- og lasterom

Den viktigste kvaliteten på en hundevennlig bil er mye plass. Som sådan må du kjøpe en bil som lett kan passe deg, passasjerene  og hunden på en komfortabel måte.  Polestar 2 leveres med 14,3 kubikkfot bagasjerom bak baksetene som  ikke akkurat er klasseledende, men det skal være nok for mindre til mellomstore raser.

Baksetene kan brettes 60/40, noe som kan øke plassen betraktelig. Med baksetene foldet ned, kan du enkelt imøtekomme enda flere hunder eller til og med store hunder. Det største problemet med Polestar 2 er den skrånende taklinjen, noe som betyr at hunden din kanskje ikke har tilstrekkelig hoderom.

  Er Polestar-biler gode i snøen?

Som tidligere nevnt kommer Polestar 2 også med et bagasjerom foran, men den pakker bare 1,2 kubikkfot, noe som betyr at det ikke er nok for en helgetur. Hatchbacks-åpningen er gunstig for hunder, da lastleppen er ganske grunne og dermed håndterbar selv for eldre hunder.

Alt i alt har Polestar 2 plass til mindre til mellomstore hunder uten problemer. Men hvis du eier flere hunder eller en større hund, bør du fokusere oppmerksomheten på boxy SUVer, eiendommer og minivans.

Polestar 2 on-road raffinement og komfort

Hunder kan ofte bli syke mens du reiser inne i en bil, noe som betyr at du også bør fokusere oppmerksomheten mot å få en rolig og jevn bil. Den gode nyheten er at Polestar 2 er en av de mest komfortable ikke-luksuriøse ELBIL-ene på markedet, men den dårlige nyheten er at det er en EV.

Polestar har sørget for å skreddersy kjøreopplevelsen til Polestar 2 med et klart fokus mot komfort, selv med Performance Pack-modellen. Når det er sagt, hvis du vil maksimere komforten din, bør du velge en ikke-Performance Pack-modell med Polestar-merkede dekk.

Det er noen få tilfeller der Polestar 2-eiere klaget over at hundene deres ble syke hvis du bruker one-pedal-modus. Dette betyr å maksimere regenerativ bremsing for å være så effektiv som mulig, men dette betyr også at kjøreopplevelsen ikke er så jevn som den ellers ville være med en ICE-bil.

  Er Polestar like god som Tesla?

Hvordan transportere hunder inne i en bil trygt og komfortabelt

Det er noen forskjellige måter hvordan man kan transportere en hund inne i en bil trygt og komfortabelt, avhengig av hvor langt du går, hvilken type bil du eier og hvilken type hund du eier. Hvis du eier en mindre hund, bør du sette den inn i en kasse og spenne kassen ned som beregnet av produsenten.

Reiseseler er også et nyttig verktøy hvis hunden din ikke er for nervøs eller hvis du ikke reiser lange avstander. En bærer eller en bagasjeromsport er også nyttige alternativer hvis du eier større hunder fordi de ikke får plass på baksetene eller en mindre kasse.

Husk å ta med mange stopp hvis du reiser lange avstander for å gjøre det mulig for hunden din å hvile og strekke bena annenhver time maks. Hunder kan bli syke eller nervøse mens du er inne i en bil for lenge, så sørg for å inkludere mange leker og godbiter for å gjøre opplevelsen mye morsommere.

Hvis hunden din er for nervøs til å reise inne i en bil, kan du prøve å lette inn i den. Start med kortere, langsommere stasjoner og bygg den opp derfra.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilke biler er best for hunder?

Hvis du er noen som elsker å reise med din firbente bestevenn, bør du definitivt fokusere oppmerksomheten din på SUVer, hatchbacks, eiendommer og minibusser fordi disse tre er de beste når det gjelder hundetransport.

Alle tre av disse drar nytte av mye bagasjerom, men det er noen få nevnelige forskjeller. SUVer kommer vanligvis med en høyere kjørehøyde, men de tilbyr ikke en høy belastning leppe. Eiendommer er lavere, men lastleppen kan være et problem. Til slutt er minivans den beste blandingen av begge fordi de er store og for høye av bakken.

  Polestar vs Tesla pålitelighet - som er bedre?

Hvilke biler er verst for hunder?

Hunder hater små og klaustrofobiske rom, noe som betyr at du aldri bør plassere en hund inne i en vanlig sedanstamme. Som sådan er sedans og coupes vanligvis de verste når det gjelder å reise med en hund fordi de tilbyr lave taklinjer og trange rom.

Superbiler er en åpenbar no-go fordi de vanligvis tilbyr minst mulig plass, samtidig som de er ubehagelige og grenseoverskridende ubrukelige for lengre avstander.

Er det ulovlig for en hund å være uhemmet i en bil?

Det er lover der ute som regulerer hvordan man kan reise med en hund i en bestemt tilstand, og ja, det er ulovlig i de fleste stater å reise med en uhemmet hund, da dette kan være en stor sikkerhetsrisiko. Hvis du bremser hardt, kan hunden bli et prosjektil som lett kan drepe deg eller hunden.

Som sådan må du alltid huske å holde hundene dine tilbake mens du reiser med testet og bevist hundevennlig utstyr.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter