Er Polestar en god bil for en kort person

Polestar 2 er en av de hotteste elbilene på markedet akkurat nå takket være sin nydelige, men diskrete utvendige design, et intuitivt interiør, en relativt rimelig pris og en generelt sofistikert kjøreopplevelse. Polestar 2 er teknisk sett en mellomstor bil som gjør den til en perfekt balanse mellom plass og bekvemmelighet.

Dette betyr at Polestar 2 er stor nok til selv de høyeste sjåførene rundt, samtidig som den er kompakt nok for de korteste sjåførene. Takket være et utall tilgjengelige justeringer i  kjøreposisjonen er det enkelt å bli komfortabel inne i Polestar 2 uten å måtte ofre bakseteplass eller tilgang til kontroller.

Polestar 2 tilbyr en noe voksen tilnærming til å lage en elbil fordi den ikke er kledd med store og vanskelige å bruke skjermer fordi den er avhengig av en testet og bevist Volvo-formel.  Den kommer også med en smidig kjøreopplevelse og noen få drivlinjekonfigurasjoner.

Uansett kan du bli komfortabel i Polestar 2 uansett om du er kort eller høy på grunn av alle tilgjengelige justeringer. Det er en fin bil å cruise i både på  motorveien og rundt i byen fordi den tilbyr en komponert ridehøyde med en åpenbar kant for komfort.

Polestar 2 – Oversikt

elbiler er de hotteste varene i bilindustrien akkurat nå, noe som betyr at alle og bestemoren deres nå er fokusert på å lage en «neste generasjon» elbil.  Knapt en dag går uten en ny elbilutgivelse, noe som betyr at hele bilindustrien nå tar et sikkert skritt mot en avkarbonisert fremtid.

Polestar tilbyr for tiden Polestar 2 som den eneste ekte «masse» produksjonsbilen som snart skal etterfølges av 3 ekstra modeller. Polestar 2 er plassert fast i det daglige  elbilsegmentet som også består av Tesla Model 3, Hyundai IONIQ og Kia elbil6.

  Polestar vs Volvo pålitelighet - som er bedre?

Polestar leveres med to batterivalg, et standard 64 kWh batteri eller et større 78 kWh for mer rekkevidde. Utgangseffekten varierer fra 165 kW helt opp til 300 kW for toppmodellen. Dette bør være nok for Polestar 2 å gjøre rundt 270 WLTP miles på en enkelt lading.

En 140 kW hurtiglading er satt til å lade Polestar 2 fra 10% til 80% på litt over en halv time mens en standard stikkontakt fyller bilen opp på 12 timer.

Polestar 2 – Plass, ergonomi og praktisk

Uansett hvor pen eller teknologisk avansert en bil may være, hvis den ikke tilbyr riktig mengde interiør og lasterom, vil den ikke selge. Derfor bestemte Polestar seg for å designe Polestar 2 på en måte der den kan tilfredsstille nesten alle typer kunder der ute.

Dette betyr at Polestar 2 tilbyr nok plass til høyere sjåfører, samtidig som den ikke er altfor stor for å få en kortere sjåfør til å føle seg som å kjøre en semi-lastebil.  Dashbordet sitter stolt og høyt, noe som potensielt kan  hindre benplass for de høyeste sjåførene, mens kortere drivere ikke bør bekymre seg for noe.

Polestar 2 tilbyr også 12,3 kubikkfot bagasjerom som ikke nødvendigvis er noe å skryte av, Men det kommer også med mer bagasjerom foran som gjør det mer i tråd med resten av segmentet.

  Hva er forskjellen mellom Polestar 1 og 2

Bilen er lett å komme inn og ut av fordi den tilbyr en litt, men ikke altfor hevet kjørestilling som også sikrer god sikt og manøvrerbarhet.

Polestar 2 – Pris og konkurranse

Den foreslåtte utsalgsprisen på inngangsnivået Polestar 2 er $ 45,900, men hvis du vil ha den langtrekkende modellen, må du betale litt under $ 50,000 XNUMX.  Imidlertid bør nylige føderale skattekreditter gjøre det mulig for deg å dra nytte av ytterligere $ 7,500 insentiv hvis du bestemmer deg for å kjøpe en elbil.

Det er mange alternativer du kan få for Polestar 2, og en fullt utstyrt Polestar 2 langtrekkende modell kan lett koste mer enn $ 65k.  Uansett inkluderer ikke alle disse prisene destinasjonskostnader og er også ansvarlig for endringer.

Polestar 2 er direkte  plassert mot Hyundai IONIQ, Kia elbil6 og Tesla Model 3. Polestar 2 er den mest sofistikerte av tomten fordi den føles voksen og tilbyr den høyeste kvaliteten på materialer. Tesla er den mest populære, mens de to japanske alternativene ennå ikke er så ønskelige.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Polestar 2?

Hvis du er ute etter et sofistikert, men dristig prospekt for å eie en elbil generelt, bør Polestar 2 være på radaren din. Imidlertid er denne svenske elbilen for det meste skreddersydd for mer dempede kunder fordi den ser litt usynlig ut sammenlignet med alle de andre elbilene der ute.

Det er både en god ting og en dårlig ting som betyr at det skal spille en stor rolle når det gjelder hvor ønskelig du tror bilen i det hele tatt er.  Uansett er det en nydelig elbil å kjøre med et klart fokus på brukervennlighet og sophistication.

  Bruker Polestar spesielle dekk?

Hvorfor bør jeg velge Tesla Model 3 fremfor Polestar 2?

Du bør velge Tesla Model 3 fordi det er «den» elbilen å kjøpe akkurat nå takket være tilgang til pålitelig ladeinfrastruktur og fordi den drar nytte av å være den mest populære elbilen på markedet.

Å kunne bare stikke innom din lokale Tesla-superlader er mye bedre enn å finne en tredjepartslader til din Polestar 2. Videre er Tesla Model 3 morsommere å kjøre, og den tilbyr et mer dristig utseende eksteriør og interiørdesign.

Bør jeg kjøpe en elbil i 2022?

Du bør faktisk kjøpe en elbil hvis du er villig og i stand til å utnytte elbilplattformen helt  .  Det betyr å kunne lade bilen opp regelmessig og stole på regenerering for å maksimere det totale spekteret.  Hvis du kan gjøre dette uten store problemer, bør du vurdere å kjøpe en elbil som din neste bil.

Imidlertid, hvis du kjører lange avstander og ikke vil tenke på enkle oppgaver som å fylle opp en bil, er det bedre å hoppe over å kjøpe en elbil for nå.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter