Ford Transit Connect Pålitelighet

Ford har vært en av de største bilprodusentene i USA, og de er kjent for sine budsjettbiler. Transit Connect er en personbil som kan frakte 7 personer. Ford er vanligvis kjent for sine pickuper, som er gode for både kommersielle og innenlandske formål.

Oversikt

Van er flott for kommersiell bruk med sitt utvalg av kraftige motorer. Cargo van-modellen har en 3,5 L V6-motor, og andre modeller har enda større og kraftigere motorer. Varebilen kommer i tre takhøyder, tre karosserityper og to motortyper.

Pålitelighet

Pålitelighet er en stor faktor, og det er svært viktig å vite påliteligheten og holdbarheten til en bil. Ford er ikke det mest pålitelige merket, men det har noen flotte biler under paraplyen. Fords pålitelighetsvurdering er 3,5 av 5,0, og den rangerer 21 av 32 bilmerker. Når det gjelder Transit Connect-varebilen, er den gjennomsnittlig i pålitelighet med en vurdering på 3.0 av 5.0 av RepairPal.

Sikkerhet

Sikkerhet er en svært viktig faktor for å bedømme påliteligheten til en bil. Ford har vært veldig god fra et sikkerhetsperspektiv, og bilene deres blir regelmessig krasjtestet. Transit Connect har en samlet sikkerhetsrangering på 4 av 5 av NHSTA. Videre har den mange andre sikkerhetsfunksjoner som sidegardinkollisjonsputer, nødbremser, kurvekontroll, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også veldig viktig fordi folk ikke vil kjøpe en bil som ikke vil selge til en god pris. Ford-biler fungerer vanligvis bra i å holde sine verdier. Transit taper rundt 55% etter 5 år, noe som ikke er det verste i varebiler.

  Ford F-150 Raptor Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnadene har vært mer i Ford-biler enn i andre. Den gjennomsnittlige vedlikeholdskostnaden for Ford-biler er rundt $ 775. Transit, som er en varebil i full størrelse, koster i gjennomsnitt $ 926 årlig for alt  vedlikehold og mindre reparasjoner.

FAQ

Er Ford Transit Connect en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford Transit Connect er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Ford Transit Connect?

Ford Transit Connect er en bil med 6 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Special Purpose Vehicle 2WD

Hva er hestekreftene i en Ford Transit Connect og har den en turbo?

Ford Transit Connect har 162 hestekrefter og 144 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,0 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Ford Transit Connect?

85,6 kubikkfot ( 2 424 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Ford Transit Connect?

14,48 cm (5,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Ford Transit Connect har 16 X 6,5 tommers aluminiums forhjul og 16 X 6,5 tommers bakhjul i aluminium.

Er Ford Transit Connect et godt kjøretøy?

Selv om 2022 Ford Transit Connect allsidighet og manøvrerbarhet gjør det til en utmerket by van, sin uraffinerte natur samt unremarkable motorer etterlater mye å være ønsket. Disse ulempene bør ikke være for vanskelige å svelge for håndverkere som vil ha mest nytte av det.

  Ford Expedition pålitelighet

Hvilke problemer har Ford Transit Connect?

Vanlige problemer med Ford Transit Connect

  • Overføringsfeil.
  • Motorfeil.
  • Løs dørlås.
  • Defekt klimaanlegg (A/C).

Hva er forskjellen mellom en Ford Transit og en Ford Transit Connect?

Transit kan romme fem til femten passasjerer og har en lasteplass på 246,7 til 487,2 kubikkfot. -Ft. maksimal lasteplass. Transit Connect 2020 har plass til fem, seks eller syv passasjerer og gir 104,8 til 122,4 cu. -ft.

Hvor mange miles er en Transit Connect bra for?

Motor og hjul anslår at Ford Transit-varebilen kan gå omtrent 250 000 miles. Hvis du tar godt vare på varebilen din, kan du gå så langt som 300.000. Varebileiere rapporterer at varebilene deres varer mellom 10 og 15 år før de trenger å gjøre store reparasjoner eller endre noe.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter