Er Hyundai ix35 en god bil?

Hyundai ix35

Hyundai ix35 er en kompakt SUV laget av Hyundai siden 2009. Ix35 pleide å være en global modell, men Hyundai endret navnet på Hyundai ix35 til Hyundai Tucson for det vestlige markedet for å skifte oppfatningen av kjøpere mot et mer premium syn. I alle fall, Hyundai ix35 har eksistert i ganske lang tid nå, men er Hyundai ix35 en god bil?

Jeg vil si at Hyundai ix35 er mer enn bare en god bil, selv om det er noen forskjeller på tvers av ulike generasjoner. Den ix35 har alltid vært en rikelig romslig bil med en stor nok størrelse til å passe fire voksne og ganske mye ting i ryggen. Motorene som tilbys har alltid vært effektive, kraftige og ganske sofistikerte.

Design-messig, tidligere ix35 modeller ser litt kjedelig som tidligere Hyundai design språk var ingenting å skryte hjem om. Men når du tar en titt på dagens Hyundai ix35 i Kina, kan du umiddelbart se at det følger den moderne Hyundai språk som gjør den nye Kina-bare ix35 ser veldig bra ut både inne og ute.

Påliteligheten er god med ix35 som alltid har vært tilfelle med ix35. Tidligere modeller er nå virkelig rimelig og presentere god verdi på bruktbilmarkedet. Praktisk er veldig bra som du får nok plass for de fleste situasjoner.

Det er noen problemer med Hyundai ix35 også.

Hyundai ix35 – Drivlinjen

Så langt som motor valg er bekymret, kan du gå for enten bensin eller diesel modeller som hybrid Hyundai-modeller var ikke en ting når ix35 var rundt. Når det er sagt, den Kinesiske-bare gjeldende ix35 kommer med enten små bensinmotorer eller en hybrid motor. Den 1.6 L 4-sylindret bensin 135hp motor er entry-level en mens 2.0 L 4-sylindret motor er topp-spec en som det tilbyr 163hp.

  Biler som ligner på Hyundai Sonata

Hvis du foretrekker diesel, kan du velge mellom en 1.7L 4-sylindret med 116hp eller en 2.0L 4-sylindret med enten 136hp eller 184hp for topp-spec-modeller. Den ix35 ble tilbudt med en 6-trinns manuell som standard girkasse alternativet, men du kan gå for en automatisk hvis du ønsker det.

Forhjulsdrift er standard oppsett for alle ix35 modeller noensinne, mens AWD er enten inkludert med topp-spec modeller med automatisk girkasse eller er tilgjengelig som et alternativ på lavere-spec modeller med mindre motorer. MPG-messig, 25-35MPG er området for bensinmotorer, mens dieselmotorer kan returnere mer enn 45MPG i beste fall.

Hyundai ix35 – Design og Kjøring

Design-messig, kan du umiddelbart se at Hyundai var ikke interessert i å gjøre fremskritt med eldre ix35 modeller fordi de ser litt kjedelig og er ikke så minneverdig. Interiøret er veldig mye den samme historien som det ikke gjør noe spesielt, det ser ut som et verktøy. Nyere Hyundai-modeller, inkludert ix35 Kina-modellen, er mye bedre å se fra alle vinkler.

Kjøreopplevelsen med ix35 er som med alle andre kompakte SUV der ute, noe som betyr at det ikke rulle litt, og det føles ikke så stabil som noe som en sedan eller en sportsbil. Videre er det en ganske komfortabel bil og er lett å kjøre, spesielt AWD automatiske modeller.

Hyundai ix35 – Pålitelighet og Vanlige Problemer

Pålitelighet er der ix35 ikke skuffe som det klarer å forbli en ganske pålitelig bil for det meste av sin levetid. Jada, eldre høyere kjørelengde modeller er mye mer skjør, men det er fornuftig som alle biler har til å begynne å ha problemer på et tidspunkt. Være det som det kan, dette betyr ikke at ix35 er komplett uten feil som det er uhørt for noen bil.

  Vanlige problemer med Hyundai Equus

De vanligste problemene er forbundet med suspensjon knirker, bushing problemer, og balanse spaken problemer. Den elektriske kan være en plage mens beltestrammere er også kjent for å forårsake problemer. Drivstofflekkasjer var en stor ting på 2011-2015 modeller mens clutch og hoppe ut av gir var vanlig for alle eldre ix35 modeller, spesielt de med en manuell boks.

Hyundai ix35 – Verdi og Praktiske egenskaper

I disse dager kan du kjøpe en brukt ix35 for nesten ingenting som gjør det til et røverkjøp i forhold til noen nyere biler. Jada, ix35 fra før vil aldri føles så spesiell som en ny SUV føles, men du kan kjøpe et par brukte ix35 modeller for en enkelt ny Hyundai Tucson.

Praktisk er også bra som ix35 kan sitte fire personer uten problemer, mens fem er litt av en klemme i ryggen. Det er massevis av lasterom i ryggen mens sikten er også veldig bra. Den ix35 er lett å komme inn og ut av, og det er mange oppbevaringsrom over hele interiøret.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor gjorde Hyundai slutte å tilby ix35?

Som nevnt et par ganger i denne artikkelen, Hyundai tilbyr fortsatt ix35 for det Kinesiske markedet, mens globale modeller har blitt omdøpt til Hyundai Tucson. Dette betyr at ix35 er egentlig ikke borte, det bare bærer et nytt navn nå. Men når vi sammenligner den Kinesiske ix35 til den globale Tucson, kan vi se en hel masse forskjeller mellom dem.

  Alt om 2023 Hyundai Kona

Er Hyundai Tucson bedre enn den Kinesiske ix35?

Mange mennesker sier at ix35 er i utgangspunktet bare en Kinesisk versjon av Tucson som ikke akkurat er tilfelle som Tucson er en mer avansert bil generelt. Når du ser på både interiør og eksteriør design, kan du umiddelbart se at Tucson er en mye mer moderne bil, selv om den nåværende ix35 ble avslørt i 2017 mens Tucson ble avslørt 2 år senere.

Den Kinesiske ix35 er et sted mellom andre og tredje generasjon av Tucson, og vi bør se en ny i det kommende året eller to.

Er Hyundai ix35 trygt?

En veldig viktig del av å kjøpe en eldre bruktbil er hvor trygt det er som Hyundai ikke har alle sikkerhet lærdom og teknologi tilbake i 2009. Likevel ble ix35 tildelt 5-stjerners sikkerhetsvurderinger over hele linja, noe som betyr at det faktisk er en virkelig trygg bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter