Er Volkswagen T6 en god varebil?

Er Volkswagen T6 en god varebil?

Volkswagen Transporter T6 er den sjette generasjonen av den berømte VW mellomstore varebilen.  T6 ble satt i produksjon i 2015 og blir fortsatt laget som T6.1 ansiktsløftning. Gjennom årene har transportøren vært et opplagt valg for folk som ønsker plass, komfort, sikkerhet og bekvemmelighet. Men er Volkswagen T6 en god varebil?

Når det gjelder varebiler, er Transporter T6 faktisk en god varebil som det er tilfelle med alle Transporter-modellene som kom før den. T6 leveres med en 2.0L TDI 4-sylindret dieselmotor i ulike stadier av melodi avhengig av dine kraftbehov. 2.0L er en veldig god motor, sannsynligvis en av de beste VW dieselmotorene der ute.

Når det gjelder design, ser Transportøren ganske ny ut, spesielt 6.1-versjonen. Inne i transportøren broer gapet mellom et nyttekjøretøy for kommersielle formål og en ganske velutstyrt bil. Fjærings- og chassisjusteringen er skreddersydd for komfort.

Transportøren er en pålitelig varebil, men den lider av noen problemer som er verdt å snakke om. Verdimessig er T6 i tråd med de fleste av konkurrentene, mens det praktiske er flott.

VW Transporter T6 – Drivverket

Volkswagen Transporter T6 kommer med en 2.0L TDI-motor som tilbyr mellom 90hp, 102hp, 110hp, 150hp og 205hp.  Mindre drevne T6 2.0L-modeller er ivrigere på effektivitet og er det foretrukne valget for de som ikke bruker T6 til å frakte tung last, mens de kraftigere modellene er det bedre valget generelt.

Transportøren leveres med enten en 6-trinns manuell eller en 7-trinns DSG dual-clutch girkasse. DSG er enn industristandard dual-clutch boks som betyr at mange foretrekker det fremfor manualen i de fleste VW biler.  T6 er først og fremst en FWD-bil, men du kan gå for AWD 4MOTION-modellen hvis du er villig til å betale for den.

  Er Volkswagen Golf en god bil?

Det er trygt å si at den beste T6-kombinasjonen er 150hp 2.0L TDI, DSG-girkassen og 4MOTION AWD, da denne konfigurasjonen balanserer strøm, effektivitet  og brukervennlighet best.  Du kan forvente at de mest effektive T6-modellene tilbyr rundt 45MPG, mens de kraftigste kan gjøre rundt 35MPG.

VW Transporter T6 – Design og chassis

Transporter T6 kommer i noen forskjellige varianter avhengig av hva du trenger fra en varebil. Du kan få det som en Multivan, en Caravelle eller den vanlige transportøren, avhengig av om du trenger en personbærer eller et mer utilitaristisk oppsett.  Alle disse er like med små forskjeller som antall dører og vinduer.

Interiøret i transportøren er lagt ut pent, noe som betyr at den følger den kjente VW ergonomifilosofien. Transportøren kommer med alle fasiliteter du forventer fra en varebil med tillegg av mange fasiliteter du bare forventer å finne i mer premium kjøretøy.

Når det gjelder kjøreopplevelsen, er transportøren stiv, men det er å forvente for en bil som kan pakke mellom 1600-2900 lbs. Gitt Transportørenes høye tyngdepunkt, er det ikke en dynamisk bil i det hele tatt, men en varebil er aldri ment å være en sportsbil uansett.

VW Transporter T6 – Pålitelighet og vanlige problemer

VW Transporter var alltid kjent for å være en pålitelig varebil, noe som betyr at jegikke klarer å motstå alt misbruket som følger med territoriet. Imidlertid er de vanligste VW Transporter-problemene knyttet til EGR-ventilen, elektronikken, girkassen, omkartproblemer og potensielt tenningsspolene.

  Vanlige problemer med Volkswagen Arteon

Alt i alt er Transportøren en av de mest pålitelige mellomstore varebilene på markedet, og som sådan bør du ikke bekymre deg så mye for at den etterlater deg strandet.

VW Transporter T6 – Verdi og praktisk

VW Transporter koster mer eller mindre enn noen annen mellomstor varebil i sin kategori. Transit Custom er litt rimeligere mens Mercedes Vitil er litt dyrere.  Praktisk-klok, transporter er et godt valg, spesielt som det er tilgjengelig med noen forskjellige configurations.

Mange går for Transportøren fordi de vil ha en varebil som kan gjøre alt. Den er stor nok og i stand til å bære betydelig last mens den også kan brukes som en virkelig pålitelig personbærer.

Delen Vanlige spørsmål

Er Volkswagen Transporter T6 en trygg varebil?

Volkswagen Transporter setter standarden for mange andre varebiler å følge, da den tjener de aller beste  sikkerhetskarakterene.  Dette betyr at transportøren kommer med alle dagens sikkerhetsfunksjoner som kjørefeltsassistent, sidebeskyttelsessystem, tilhengerassistanse, overvåkingssensorer for dekktrykk, adaptiv cruisekontroll, trafikkvarsling og parkeringspilot.

Dette er åpenbart en god ting, men det dårlige er at ingen av disse kommer som standard. Dette er imidlertid også tilfelle med alle de andre varebilene fra dette segmentet. Uten alle disse tilbyr Transportøren også god krasjbeskyttelse gitt det faktum at den kommer med en 5-stjerners sikkerhetsvurdering.

Er Volkswagen Transporter T6 bedre enn T6.1?

Transporter T6.1 er en betydelig oppgradering over T6, noe som betyr at den tilbyr ganske mye mer, og det bringer T6 inn i moderne tid. Men gitt prisøkningen som er nødvendig for å få T6.1, anses T6 av mange som det bedre valget totalt sett.

  Vanlige problemer med Volkswagen Atlas

En varebil er forskjellig fra en personbil på en måte som ikke gir så mye mening å alltid oppgradere den med en nyere modell når man kommer ut.

Bør jeg kjøpe VW Transporter T6?

Hvis du er i markedet for en mellomstor varebil som kan gjøre alt, er Transportøren veien å gå.  En god stund nå har T6 vært en av de mest populære varebilene på markedet, og det virker som om dette ikke kommer til å endre seg med det første.

Du bør også vurdere konkurransen for å bestemme hvilken som passer best til dine behov, men hvis du går for transportøren med en gang, vil du ikke bli skuffet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter