Vanlige problemer med Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 problemer & feil

VW ID.4 er stift volkswagen elbil designet for å konkurrere med slike som Mustang Mach E,  Nissan Leaf, Chevy Bolt, Tesla Model Y, og Audi Q4. Q4 og ID.4 er bygget på en identisk plattform, noe som betyr at Q4 er en mer premiumversjon av ID.4.

IDen.4. har vært i salg ikke så lenge nå, noe som betyr at langsiktig pålitelighet fortsatt er et mysterium. Men gitt det faktum at elbiler er iboende mer pålitelige enn tradisjonelle forbrenningsmotorbiler, bør ID.4 være anstendig.

Uansett den vanligste VW ID.4. problemer er knyttet til de elektriske systemene, bremsene, fjæringen, byggekvaliteten og problemer med utstyret og trim. De fleste av disse kan løses relativt enkelt, men de er også hovedsakelig forårsaket av mangelfull VW kvalitetskontroll.

Alt i alt er ID.4 en relativt pålitelig bil, men det kan også være bedre. De fleste VW-modeller har en tendens til å forbedre seg med senere modeller, slik at ID.4 sannsynligvis også vil bli bedre etter en midtsyklusoppdatering som skal komme i de kommende årene.

VW ID.4 – Problemer med elektriske systemer

Det kommer ikke som noen overraskelse at en elbil kommer med en mengde mulige elektriske problemer. Dette er gitt for de fleste elbiler i disse dager fordi bilprodusenter bare begynner å implementere EV-løsninger i større skala. Noen få eiere har rapportert at bilen ble stengt uten tilsynelatende grunner, mens andre har rapportert at bilen mistet strømmen.

Elektriske problemer er ikke bare reservert for bilfremdriftssystemene , men også infotainmentsystemet, ryggekameraet og nærhetssensorene. Forståelig nok er noen av disse betydelige sikkerhetsproblemer, noe som betyr at de bør tas vare på så snart som mulig.

  Vanlige problemer med Kia Carnival

VW ID.4 – Bremser problemer

Sannsynligvis er et av de verste problemene knyttet til VW ID.4 bremsene som tilfeldigvis plutselig mister stoppkraften. En eier sa at hans ID.4 plutselig mistet all bremsekraft som resulterte i en ulykke der bilen er helt avskrevet.

Et par eiere rapporterte at bilen plutselig begynte å akselerere uten grunn og til og med knust inn i andre biler. De sa at de ikke klarte å bruke bremsene fordi bilen ikke reagerte på inngangene deres. VW har ikke kommentert dette problemet, men noen kilder sier at VW faktisk er klar over dette.

VW ID.4 – Problemer med suspensjon

ID.4 ser ut til å noen ganger lide av spesielle suspensjonsrelaterte problemer der bilen begynner å experiencing slipelyder. Noen spesialister har uttalt at dette problemet er ned til problemer med foringene som could potensielt break raskere enn forventet.

Som sådan, sørg for å inspisere ID.4s suspensjon grundig før du bestemmer deg for å gjøre et trekk. Det er verdt å nevne at disse klagene ikke er så hyppige, men problemer som disse påvirker vanligvis tyngre biler etter noen års bruk.

VW ID.4 – Problemer med byggekvalitet

VW ID.4 lider av ulike byggekvalitetsproblemer på to forskjellige måter. For det første, bilen åpenbartem ploys ulike kostnadskutt metoder fordi VW mistet massevis av penger på grunn av Dieselgate skandalen.  Som sådan har mange VW-produkter, spesielt ID- og Golf-serien nå billigere trimstykker sammenlignet med Mk7.5 Golf for eksempel.

  Vanlige Jeep 2.0 turbo problemer

Videre er ID.4 noen ganger experiences problemer med ujevne panelhull som kan være synlige ganske enkelt. De fleste oppgir at disse stort sett er ned til dårlig kvalitetskontroll nåry forlater fabrikken.

VW ID.4 – Utstyr og trim problemer

VW ID.4 er også kjent for å oppleve problemer knyttet til mangeav bilens innvendige trimstykker og utstyr. VW utstedte til og med en tilbakekalling av ID.4 fordi bilen hadde en dårlig festet lastehylle som potensielt kan bryte og katapultere all bagasjen inn i passasjerrommet.

Noen eiere har også rapportert problemer med takluken der bilens takluke ikke alltid  stemmer overens. Problemer med misfarging i interiøret er sjeldne, men noen eiere har klaget over det. Alt i alt vil problemer som disse sannsynligvis bli løst med kommende ID.4-modeller fordi VW har en tendens til å løse disse når de er klar over dem.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en Volkswagen ID.4?

VW ID.4 er en relativt populær EV i disse dager, og mange mennesker er på gjerdet om å kjøpe den. Du bør være klar over at ID.4 er en startnivå EV som betyr at den prøver veldig hardt å være premium, men nivåene av utførelse er ikke alltid i stand til å rettferdiggjøre det.

Dette er ikke nødvendigvis et problem med ID.4. men heller med alle elbiler på dagens marked. Uansett er ID.4 en veldig interessant bil, og du bør vurdere det hvis du er ute etter en EV. ID.4 tilbyr et mer premiummerke sammenlignet med Nissan og Chevy, samtidig som de er litt bedre utstyrt, spesielt de høyere trim-modellene.

  Vanlige problemer med Renault Scenic

Kan jeg prøvekjøre en VW ID.4?

Hvis du er interessert i å kjøpe en ID.4, er det beste du kan gjøre å gå til et VW-utstillingslokale og teste bilen ut. VW krever at dusimulerer en ansvarsfraskrivelse, noe som betyr at du vil bli holdt ansvarlig hvis noe skjer med bilen.

VW er klar over at interessen for ID.4 er sterk, så de vil sannsynligvis la deg prøvekjøre en. VW er imidlertid også klar over at ikke alle vet hvordan de skal kjøre elbil. Så sørg for å se gjennom noen få online videoer før du bestemmer deg for å be om en prøvekjøring.

Er VW ID.4 verdt det?

VW ID.4 tilbyr en anstendig verdi fordi det er en VW og den er ganske priset. Noen anser ID.4 for å være litt for dyrt, men dette er en realitet for helelektriske biler.  I elbilverdenen er ID.4  faktisk en relativt billig bil.

Alt i alt er VW ID.4 virkelig verdt det, så husk å spørre om en prøvekjøring hos din lokale VW-forhandler.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter