Er Volkswagen Golf en god bil?

Er Volkswagen Golf en god bil?

Volkswagen Golf er en av de mest kjente bilene som til og med skal produseres. Siden 1970-tallet har VW kontinuerlig klart å oppgradere Golf for at den skal bli stiftbilen i VWs utvalg.  Nå, mer enn 50 år senere, har VW klart å selge mer enn 35 millioner Golf-modeller over hele kloden.

VW Golf-slektstreet er full av fantastiske Golf-modeller som GTI, Golf R, R32 Golf, GTD Golf og så videre. Det er ganske umulig å si at Golf ikke er en god bil fordi det er så kjent og vellykket at det er enkelt å svare på dette spørsmålet med ren statistikk.

Designmessig ser Golf ut som en ganske stor hatchback som ikke er så spesielt spesiell. Interiørdesignet er fint i alle Golf-modeller, spesielt de nyeste generasjonene. Golf er også en relativt pålitelig bil som helhet, men bare hvis du opprettholder den tilstrekkelig.

En VW Golf kan fås i nesten alle priskategorier, mens VW Golfs praktiske er bare litt bedre enn de fleste av konkurrentene. Golf tilbyr mye sitteplass, mye lasteplass, flott all-around synlighet, og en ergonomisk hytte som også er fylt med mange cubby områder og lagring.

VW Golf – Drivverket

VW Golf-serien  består hovedsakelig av 2.0L 4-sylindrede motorer, noe som betyr at du kan få en 1.2L, en 1.4L, en 1.6L, en 1.8L, eller en 2.0L 4-sylinder i de nyeste VW Golf generasjoner. Den 2.0L 4-sylinder er den mest populære motoren på tomten, mens 1.6TDI og 2.0L TDI-motorer er de mest populære dieselvariantene.

  Vanlige problemer med Volkswagen ID.4

Den 2.0L 4-sylindrede Golf er GTI / Golf R-modellen, noe som betyr at den kan tilby rundt 320hp.  Golf har alltid vært en FWD-bil, men noen modeller kommer med VWs proprietære 4MOTION AWD-teknologi som Golf R.  Standard Golf-girkasse er en manuell, men du kan oppgradere til en 7-trinns DSG-boks i de nyere modellene.

Alle VW Golf-motorer er designet for å være glatte, potente og viktigst effektive. Den nyeste VW Golf er også tilgjengelig med en hybrid powertrader kombinerer 1.4L 4-sylinder med en elektrisk motor for en kombinert utgang o 205hp.

VW Golf – Design og chassis

VW Golf bruker et ganske gjenkjennelig designspråk som betyr at det er ganske vanskelig å forveksle Golf for en annen bil. Mk7.5 ser ut til å være den flotteste VW Golf til dags dato, men mange tror også at Mk8 er den flotteste Golf noensinne. Interiørmessig ser Mk7.5 ut til å være materialet av høyeste kvalitet, mens Mk8 er den mest tekniskeveven vy.

Fjærings- og chassisjusteringen til en golf er umiskjennelig skreddersydd for komfort og ease av bruk. VW Golf er ikke en sportsbil, men Golf GTI og Golf R er. Dette betyr at du bør vurdere GTI og R hvis du er interessert i en bil som er både komfortabel, enkel å kjøre og relativt dynamisk gjennom hjørnene.

VW Golf – Pålitelighet og vanlige problemer

VW Golf er en solid pålitelig bil, men bare hvis du opprettholder den riktig. Det er mange av disse over hele verden som lever sitt beste løft med ekstremt mange miles på klokken.  Som sådan anser mange VW Golf for å være indestructible, noe som betyr at det vil vare evig hvis du tar riktig vare på det.

  BMW VS Volkswagen pålitelighet – som er bedre?

Uansett er de vanligste VW Golf-problemene knyttet til timingkjedesystemet, alle slags lekkasjer, fjæringsproblemer, utstyr og trimproblemer og problemer med masseluftstrømsensoren.

VW Golf – Verdi og praktisk

Du kan få en brukt VW Golf i nesten alle priskategorier, mens et sted rundt $ 15,000 XNUMX kommer til å gi deg et relativt anstendig eksempel.  Golf har sin verdi relativt bra, spesielt sammenlignet med mange andre biler i sitt segment.  GTI og Golf R har sin verdi best, spesielt de mer begrensede modellene.

VW Golf er også en veldig praktisk bil, og det er derfor så mange mennesker er interessert i å kjøpe den. VW Golf tilbyr mer plass enn noen annen premium tysk 4-dørs hatchback. Synligheten er også flott, og det samme er de innvendige cubby-områdene.  VW Golf er også en flott familiebil.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den beste VW Golf-generasjonen?

VW Golf 7.5, eller Golf 7 post-facelift er sannsynligvis den beste VW Golf-generasjonen der ute. Dette er fordi 7.5 ser mye bedre ut enn Golf 7, samtidig som det er et produkt av høyere kvalitet sammenlignet med Golf 8. Golf 8 har nylig bare c omeg ut, noe som betyr at det bør ta noen år før vi kan bedømme det riktig pålitelighetsmessig.

Uansett er 7.5 Golf den beste etterfulgt av Golf 5 post-facelift, Golf 3 og Golf 2. Dette er VW Golf-modellene som har klart å presse grensene mest.  Det er ikke å si at andre VW Golf-modeller ikke er gode, men de er ikke så bra som disse.

  4MATIC vs 4MOTION - forskjell, fordeler og ulemper

Hvilken er den beste VW Golf-modellen?

VW GTI er den beste VW-modellen fordi den balanserer spennende utseende med ytelse vakkert. GTI er ikke kompromittert for mye for å være rask, men er ganske perfekt innstilt.  Golf R er litt mer alvorlig takket være sin 300hp + utgangseffekt, 4MOTION AWD og fire gjennomsnittlige eksostips.

GTI er bare en mer subtil, men like morsom variant av Golf som sannsynligvis er den beste Golf-modellen gjennom tidene.

Er VW Golf en trygg bil?

VW Golf har alltid vært en 5-stjerners vurdert bil når det gjelder sikkerhet, noe som betyr at du ikke bør bekymre deg for sikkerhet i det hele tatt. Golf er tilgjengelig med alle moderne sikkerhet systems, men de er vanligvis en del av dyre valgfrie packages.

Uansett har Golf alltid klart å opprettholde sikkerhetsinformasjonen, så sikkerhet bør ikke være din bekymring hvis du ser på en relativt moderne VW Golf-modell.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter