Vanlige problemer med Volkswagen E-Golf

Vanlige problemer med Volkswagen E-Golf

Volkswagen-merket har gått gjennom en veldig grov patch det siste tiåret fordi det gikk fra å være stift premium bilmerke som faktisk var rimelig og ønskelig, til et ganske tvilsomt merke takket være Dieselgate-skandalen . VW gjorde imidlertid en innsats for å investere en enorm sum penger i elbiler for å gjenvinne sin tidligere tittel.

VW e Golf er en av de aller første VW-elbilene som umiddelbart reiser noen spørsmål om påliteligheten. Når et merke våger seg inn i ukjent territorium, indikerer det vanligvis problemer som bare venter på å skje. Imidlertid er en elbil iboende enklere i konstruksjonen, noe som betyr at e Golf er en relativt pålitelig bil.

Uansett er det noen problemer som er verdt å nevne, for eksempel problemene med ladeporten, HVAC, ulike elektriske problemer, problemer med strømforsyning og lading, og problemer med bremsene. Alle disse problemene kan repareres, men de ser også ut til å være vanlige på mange e Golf-modeller.

Alt i alt er e Golf en veldig interessant bil, da den kombinerer alle fordelene med en VW Golf med elektrisk kraft , noe som gjør den til den perfekte Golf for den moderne epoken.

VW e Golf – Problemer med ladeport

Et av de fleste, om ikke det vanligste problemet e Golf lider av, er den problematiske ladeportlåsen som er designet for å forankre laderen og låse den under lading. Dette systemet er designet slik at ingen bare kan gå til bilen din og koble den fra. Låsene har imidlertid noen ganger en tendens til å sitte fast, noe som betyr at du ikke kan koble fra laderen.

  Hvorfor elbiler er bedre enn gassbiler?

Videre er porten designet for å immobilisere kjøretøyet når noen prøver å ta det ut, noe som betyr at bilen din ikke vil kunne kjøre, og du vil heller ikke kunne taue den.  Det er mulig å bruke en skarp gjenstand for å løsne låsene med makt, men det er ikke en god ide å gjøre det, da du kan gjøre problemet endabekymringsfullt e.

VW e Golf – HVAC-problemer

Mange VW e Golf-eiere klager over ulike HVAC-problemer som fullstendig mangel på luftstrøm, mangel på kald luft eller mangel på varm luft. Dette betyr at systemet ikke kan kjøle seg ned eller varme opp hytta når det er nødvendig, noe som delvis kan repareres med en programvareoppdatering .

Noen kilder sier imidlertid at disse problemene er nede på en defekt varmepumpe eller ødelagte ventiler, noe som betyr at disse må byttes ut hvis du vil løse problemet permanent.  Sørg for å ta din e Golf til forhandleren for å fikse dette.

VW e Golf – Elektriske problemer

VW e Golf lider noen ganger av forskjellige elektriske problemer knyttet til GPS, ryggekameraet, tilkoblingssystemene og Bluetooth.  Kameraet kan koble helt ut, feile ut eller til og med blinke, noe som gjør det helt ubrukelig.  Det ser ut til at den eneste måten å effektivt løse dette på er å erstatte kameraet helt.

Car-Net-funksjoner er også et kjent grep med mange VW-modeller fordi de har en tendens til å slutte å fungere uten en åpenbar grunn. Dette problemet er for det meste knyttet til 2015-modeller, noe som betyr at VW løste problemet for 2016-modeller og oppover.

  Blir elbiler billigere?

VW e Golf – Problemer med levering og lading av strøm

Noen e Golf-modeller lider av defekte strømkontrollmoduler som helt kan ødelegge bilens ladesystem. Så mye at du må bytte ut hele modulen for å fikse dette. Det gode er at bare en liten mengde biler har fått dette problemet diagnostisert.

Et annet problem relatert til modulen eller vekselretteren fører til at bilen mister strømmen mens du kjører.  Det gode er at disse problemene for det meste påvirket tidlig i 2015-modeller, mens senere modeller har fått dette problemet løst.

VW e Golf – Problemer med bremsene

Mange Volkswagen-biler har lidd av  bremserelaterte problemer, spesielt automatiserte frontbremseproblemer.  e Golf ser ut til å være en del av denne gruppen biler som enten ikke engasjererbremsene når det er nødvendig eller engasjerer dem når det ikke er nødvendig å gjøre det.

Systemet sliter under ugunstige værforhold, spesielt i kraftig regn eller snø fordi systemet er koblet til parkeringssensorene.  For 2 år siden ble det hevdet et søksmål mot VW på grunn av disse problemene, så det er bedre å slåsystemet helt for å være trygg til enhver tid.

Delen Vanlige spørsmål

Er VW e Golf verdt det?

Volkswagen e Golf er et av de aller første alvorlige forsøkene fra VW på å lage en konkurransedyktig og masseprodusert elbil. De bestemte seg for å ta et kjent Golf-chassis og stropp på et høyspent elektrisk system for å gjøre det elektriske. E Golf er ikke en dårlig bil, men tidene har fanget opp e Golf, noe som betyr at VW ID. biler er rett og slett bedre.

  Aiways vs BMW - som er bedre?

Som sådan, hvis du kan finne en e Golf til en fristende pris, er det verdt pengene, men hvis du er i stand til å strekke den til noe som en VW ID.3 eller til og med en ID.4, er e Golf ikke verdt det.

Hvor mange miles kan VW e Golf vare?

I den virkelige verden kan e Golf  gjøre opptil 250 miles på en full lading, noe som betyr at disse estimatene tar hensyn til A / C og alle de andre systemene vi pleier å bruke i bilen. Du kan være i stand til å strekke den avstanden enda lenger hvis du prøver, men realistisk, 250 miles topper.

Det var her nyere elbiler slo VW e Golf fordi e Golf aldri var ment å være en elbil fra fabrikken.

Hvor lang tid tar det å lade VW e Golf?

Langsom lading tar opptil 6-7 timer mens hurtiglading etterfyller batteriet fra 0% til 80% på rundt 45 minutter.  Dette er anstendig med tanke på når e Golf kom det, og det er grunnen til at e Golf fortsatt klarer å være noe konkurransedyktig med de nyeste ELBIL-ene.

Imidlertid har elbiler som er designet med et EV-spesifikt chassis en tendens til å være bedre i den virkelige verden.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter