Vanlige problemer med Volkswagen Lupo

Volkswagen Lupo

Volkswagen Lupo er den minste hatchback VW noensinne har gjort, noe som betyr at den ikke bare er mindre enn Golf, men enda mindre enn Polo. Lupo var i produksjon mellom 1998 og 2005, noe som betyr at en ny Lupo ikke er noe sted å bli sett, og sannsynligvis vil forbli slik i lang tid fremover.

Volkswagen Lupo har alltid vært en anstendig pålitelig bil, men noen problemer er verdt å nevne.   Lupo har en tendens til å lide av ulike elektriske problemer knyttet til varmeren, pærene, strømvinduene, dashbordet og mange andre elektriske komponenter.

Tennpluggproblemer, Lamba-sensorer og timingsystemproblemer plager motoren mens girkassen også er kjent for å lide, spesielt den automatiske.   Lupo lider også av problemer med panelgapjustering, og mange Lupo-modeller har alvorlige problemer med motorkjølesystemet.

Alt i alt  er Lupo en relativt pålitelig bil, men disse problemene er kjent for å undergrave den generelle opplevelsen for mange mennesker. Uansett, hvis du bestemmer deg for å gå for en Lupo, må du være oppmerksom på disse problemene.

VW Lupo – Elektriske problemer

Sannsynligvis er de vanligste VW Lupo-problemene av elektrisk natur, noe som betyr at mange bilsystemer har en tendens til å fungere feil i løpet av bilens levetid. Kraftvinduer er et kjent grep for 2000-tallet Volkswagen-modeller, mens  utvendige og innvendige belysningspærer er så problematiske som de kan være.

Mange eiere har også rapportert problemer med dashbordmålerne som ikke klarer å holde oversikt over bilens RPM, temperatur, drivstoffnivå eller til og med hastighet.   A / C-systemet er ikke det mest pålitelige i verden som gjør Lupo til en virkelig problematisk bil fra et elektrisk synspunkt.

  Vanlige problemer med Audi S5

VW Lupo – Motorproblemer

Mange mennesker har rapportert at VW Lupo lider av grov tomgang og kutting ut.  Disse problemene er hovedsakelig forårsaket av tennpluggene, noe som uunngåelig betyr at du må bytte dem ut så snart som mulig.  Hvis bilen ber om feil i motorsystemet, er problemet nesten helt sikkert ned til tennpluggledningene.

Hvis motorstyringsfeilen dukker opp, er sjansen stor for at problemet skyldes en defekt sensor.  Lambda-sensorproblemet er også et ganske kjent problem for visse eldre VW-modeller. Denne sensoren styrer eksosutslippene og kan noen ganger slutte å fungere uten en åpenbar grunn.  Lupo, akkurat som alle andre VW, lider også av loose timing kjede strammere.

VW Lupo – Problemer med panelgapjustering

Det er en ting som ingen liker, og det er et stort panelgap. Gjennom historien har det vært mange biler som led av inkonsekvent panelgapjustering som noen ganger bare kan være en eyeore, men som også noen ganger kan være mye mer alvorlig enn det.  VW Lupo faller dessverre inn i sistnevnte kategori, noe som betyr at den ødelegger bilens justering.

Hvis du er interessert i å kjøpe en VW Lupo, må du være oppmerksom på hullene bilen skaper når dørene er lukket. Hvis disse problemene er alvorlige, kan de til og med føre til at døren stikker ut når den er lukket, noe som kan føre til at den åpnes mens du kjører.

VW Lupo – Overføringsproblemer

Volkswagen Lupo kan fås med en manuell eller en automatisk girkasse. Den manuelle boksen er mye mer pålitelig, noe som betyr at du bør fokusere deg på å kjøpe en manual. Hvis du av en eller annen grunn velger automatisk, bør du være klar over at det sannsynligvis vil forårsake alle slags problemer.

  Overraskende fakta om VW Tiguan

De tidlige  Lupo-modellene kom med arkaiske automatiske girkasser som rett og slett ikke er nødvendige for en bil som Lupo. Overføringen er rykkete, treg til å svare, og klumper som i beste fall er hodepine og en dyr reparasjon i verste fall.

VW Lupo – Motor kjølesystem

VW Lupo kommer med ganske mange motorer som rett og slett ikke er så opptatt av ekstreme temperaturer. For det første går VW Lupo dårlig når det gjelder kalde vintre, da motoren vanligvis sliter med å til og med starte opp. I ekstrem varme  er Lupo kjent for å overopphete seg selv, da motorkjølesystemet ikke er effektivt nok.

Den vanligste grunnen til at det er en kjølevæskelekkasje et sted i systemet. Som sådan, sørg for å ta lupo  til en erfaren mekaniker hvis du ikke vil ødelegge motoren helt.

Delen Vanlige spørsmål

Hvorfor avviklet VW Lupo?

Markedet etterspørselen etter biler som Volkswagen Lupo har aldri vært noe mer enn ok-ish. Dette betyr at det overhodet ikke gir mening å ha to nesten identiske biler som gjør det samme. Etter at VW kom opp med VW opp, en hip, kul urban bybil for de unge,  måtte Lupo ganske enkelt gå.

Men som sagt er etterspørselen etter slike biler veldig svak, og det er derfor VW også avviklet Up. Dette betyr at vi sannsynligvis ikke kommer til å see en ny Lupo når som helst snart, men hvem vet, hvis Lupo får en helelektrisk drivlinje, ingenting er av bordet.

  Problemer med automatisk girkasse i Peugeot 3008

Er Volkswagen Lupo bedre enn Volkswagen Polo?

Nope. Volkswagen Polo er mye bedre enn Volkswagen Lupo, og det har det alltid vært.   Lupo er altfor liten til å brukes til noe annet enn bykjøring. Dette er grunnen til at biler som disse har en tendens til å være det foretrukne valget for de som bor i byen mens Polo kan både gjøre by- og motorveikjøring.

Polo er fortsatt tilgjengelig og den splitter nye Polo came ut for bare noen måneder siden, noe som betyr at VW er opptatt av å holde Polo i ganske lang tid.

Er Volkswagen Lupo bedre enn Volkswagen Golf?

Noen fortalte meg en gang at VW Polo er en fattig manns VW Golf. Hvis vi følger den samme logikken, er VW Lupo en fattig manns VW Polo.  Som sådan kan Volkslønns lupo  ganske enkelt ikke sammenlignes med noen annen Volkswagen-modell som eksisterer, uansett hvordan du ser på den.

Golf er ligaer over både Polo og Lupo på alle måter. Lupo er borte og kommer sannsynligvis aldri tilbake mens Golf er en av de mest populære bilene der ute.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter