Mercedes Benz SLS AMG – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes Å være en tysk bilprodusent, Mercedes er en av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. SLS-klassen ble laget i samarbeid med McLaren og er en etterfølger til SLK-klassen. SLS-klassen kom i kupé- og roadster-kroppsformer.

Oversikt

SLS-klassen ble introdusert i 2010 og avviklet i 2015. Disse bilene ble laget i lav skala, og disse er fortsatt svært sjeldne. Bilene har en 6.2 L superladet V8-motor som produserer en kolossal mengde 622 hestekrefter, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 3,7 sekunder.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært pålitelige; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. SLS-klassen har vært ganske sjelden å rangere påliteligheten akkurat som den forrige SLR-klassen.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. SLS-klassen har ikke blitt krasjtestet, men den har mange sikkerhetsfunksjoner som blokkeringsfrie bremser, kollisjonsputer elektronisk stabilitet, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og SLS-klassen er en sjelden bil, så avskrivningen spiller ingen rolle mye.

  Alt om BMW 335i pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. SLS-klassen har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-Benz SLS AMG en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Mercedes-Benz SLS AMG er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz SLS AMG?

Mercedes-Benz SLS AMG er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To-seters

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz SLS AMG og har den en turbo?    

Mercedes-Benz SLS AMG har 583 hestekrefter og 479 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 6.2 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz SLS AMG?

6,1 kubikkfot ( 0,173 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz SLS AMG har 19 X 9,5 tommers smidd aluminium forhjul og 20 x 11 tommers smidd aluminium bakhjul.

Hva skjedde med SLS AMG?

I 2015 ble SLS AMG pensjonert. Mercedes-AMG GT Black-serien er et tegn på at Mercedes-AMG GT GT nærmer seg slutten av livssyklusen. Lanseringen av AMG GT i 2015 var en direkte etterfølger til den ikoniske SLS AMG roadster og gullwing.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter