Mercedes AMG E53 – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. AMG E53 er en høyytelsesmodell av E-klassen, og den har en enda raskere motor og bedre funksjoner. Bilen er ganske solid og pålitelig.

Oversikt

E-klasse biler er 4-dørs executive biler og AMG E53 har en rask motor på 3.0 L turbocharged motor som produserer 429 hestekrefter og har en 9-speed automatisk girkasse system med en standard AWD system. Bilen kan gå fra 0 til 60 mph på bare 4.1 sekunder.

Pålitelighet

Folk foretrekker biler som ikke er så dyre å vedlikeholde. Mercedes-biler er relativt dyre å vedlikeholde, men kvaliteten på deler og biler er flott, noe som gjør disse bilene sjeldnere for store reparasjoner. AMG E53 er en ganske holdbar bil, og den har en pålitelighetspoengsum på 75 av 100 av J.D Power, noe som er en god poengsum.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner bestemmer også påliteligheten til en bil. Mercedes biler er kjent for sine sikkerhetsfunksjoner og solide biler. E-klassebilene har blitt krasjtestet av IIHS og NHTSA, og begge har belønnet bilen med gode resultater. AMG E53 har mange andre sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsvarsel, nødbremser, Mercedes Pre-safe-funksjon, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også en viktig del av å bestemme påliteligheten til en bil. Mercedes biler vanligvis alder ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De gjennomsnittlige Mercedes-bilene svekkes rundt 45% etter 5 år, og AMG E53 svekkes rundt 50% etter 5 år.

  Vanlige problemer med Mercedes W204

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den største delen av påliteligheten. Bilene som trenger mer penger til vedlikehold er ikke så kjent blant folket. Mercedes-biler koster vanligvis betydelig vedlikehold. AMG E53 koster rundt $ 1,000 årlig for alt vedlikehold.

FAQ

Er Mercedes-AMG E53 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG E53 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Mercedes-AMG E53?

Mercedes-AMG E53 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG E53 og har den en turbo?

Mercedes-AMG E53 har 429 hestekrefter og 384 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Gas / Elektrisk I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG E53?

13,1 kubikkfot ( 0,371 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-AMG E53?

11,43 cm (4,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG E53 har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Er E53 en god bil?

E53 er rost for sin interiørkvalitet og evne til å få passasjerene til å føle at de er i en high-end Paris konditori. Et utvalg av standard og valgfrie deluxe-funksjoner fullfører den sporty, elegante hytta.

Er E53 en ekte AMG?

Ja, det er en ekte AMG-modell. Hver E53 er drevet med en AMG-innstilt turboladet, superladet 3,0-liters innebygd sekssylindret motor. Den produserer 429 hestekrefter og 384 pund-føtter. Den er tilgjengelig med enten en 9-trinns automatgirkasse eller en 4Matic firehjulsdrift.

  Ford Edge pålitelighet

Har Mercedes E53 utskytingskontroll?

Det er ikke noe lanseringskontrollalternativ på Mercedes-AMG.

StøtterE53 Android Auto?

De fleste Mercedes-modeller etter 2016 støtter Android Auto. Det betyr at du kan bruke telefonen som navigasjonsenhet mens du kjører.

Tilbyr E53 adaptiv cruisekontroll?

DISTRONIC Plus(r) fra Mercedes-Benz er en adaptiv cruise control-teknologi. Denne funksjonen bruker innebygd radarteknologi for å få deg opp i fart og brems etter behov. Det opprettholder også en sikker avstand mellom deg og kjøretøyet foran.

Har E-klasse en head-up skjerm?

Ja, det er en head-up skjerm på Mercedes-AMGs. Du kan se informasjon som hastighet, RPMer, girposisjon osv. Noen E-klasse modeller vil også være utstyrt med en full-farge head-up skjerm, som vil projisere kjøretøy hastighet og navigasjon informasjon på frontruten.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter