Ford Explorer pålitelighet

Ford er populært for sine SUV-er og store lastebiler på grunn av deres praktiske egenskaper, evner, kraft og store plass. Explorer er en SUV i full størrelse, som er mindre enn ekspedisjonen, men større enn Ford Edge. Det er i sin sjette generasjon, og den har en stor stor kropp, som er ekstremt vakker å se på.

Oversikt

Explorer er til stede i 6 trim nivåer, og den har også en hybrid versjon. Bilen tilbys i tre forskjellige typer 2,5 L, 3,3 L V6 og 3,3 L V6 hybridmotor. Bilen har et standard RWD-system, men det er også et 4WD-system tilgjengelig.

Pålitelighet

Ford har mange gode ting for en SUV, men pålitelighet er ikke den ene. Fords lider kontinuerlig i drivstoffeffektivitet og motorproblemer, men de har noen gode ting. Explorer fungerer imidlertid bedre enn andre Ford SUVer, og den har en god pålitelighetspoengsum på 81 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhet er ikke den største bekymringen før du kjøper en Ford-bil. Explorer har også en flott sikkerhetsscore på 5 av 5. Det gjorde det bra i sine kollisjonstester, noe som bekrefter bilens faste kropp. IIHS tildelte bilen sin Top Safety Pick+ pris. Videre har den mange sikkerhetsfunksjoner som blindpunktovervåking, kollisjonsadvarsel, fotgjengerdeteksjon, etc.

Avskrivningssats

Noe av det beste med Fords er videresalgsverdien av bilene. Videresalgsverdien til Explorer er også veldig høy selv etter mange år. Etter å ha eier bilen i 5 år, har Explorer en avskrivningsrate på 52%, noe som er flott for et kjøretøy.

  Dodge Charger SRT Hellcat pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Større SUV-er koster vanligvis mer enn mindre kjøretøy i vedlikeholdet. Explorer koster rundt $ 732 i gjennomsnitt årlig for alt vedlikehold og reparasjon. Vedlikeholdskostnadene er imidlertid høye, men kvaliteten på bilen er solid, og den har lavere sjanser for å få store reparasjoner og utskifting av deler.

FAQ

Er Ford Explorer en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford Explorer er en firehjulstrekkerbil.

Hvor mange plasser er det i Ford Explorer?

Ford Explorer er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Ford Explorer  og har den en turbo?    

Ford Explorer har 300 hestekrefter og 310 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.3 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Ford Explorer?

83,9 kubikkfot ( 2 376 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Ford Explorer?

20,83 cm (8,2 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Ford Explorer har 18 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 18 X 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvilket år er den mest pålitelige Ford Explorer?

Ford Explorers beste år er 2010 og 2011. Selv om 2010 Ford Explorer er litt eldre, har den en pålitelig motor. 2011 Ford Explorer ligner på 2010 Explorer, men den har mange flere nyttige funksjoner. Både eldre modeller og nyere modeller deler noen bemerkelsesverdige problemer.

  Er Ford Kuga plug-in hybrid en god bil

Hvor lenge kan du forvente at en Ford Explorer skal vare?

En Ford Explorer vil vare mellom 10 og 17 år i de fleste tilfeller. En Ford Explorer kan vare i opptil 15 år hvis den vedlikeholdes riktig og kjøres 12 000 miles årlig.

Hva er høy kjørelengde for en Ford Explorer?

Den gjennomsnittlige Ford Explorer kan dekke alt fra 80,000 til 200,000 miles. Explorer-fora vil vise deg mange eksempler på Explorer-eiere med mer enn 300 000 miles. Det er en fin måte å spare penger på hvis du er lei av å betale bilbetalinger.

Hvilket år hadde det overføringsproblemer?

Overføringsproblemer og feil er svært vanlige for Ford Explorers, spesielt de som ble gjort i 2002/2003 og 2004. En forhandler kan belaste deg mye for en reparasjon.

Har Ford Explorers verdien?

Etter 5 år vil en Ford Explorer miste 52% og ha en $ 51K videresalgspris. Hvis du kjører en Ford Explorer av tomten, vil den miste mer enn en fjerdedel av verdien i løpet av de to første årene.

Hvorfor har Ford Explorers overføringsproblemer?

Dette er vanlige årsaker til skiftende problemer: lav transmisjonsvæske, dårlig vedlikeholdskultur, defekt vakuum eller defekte sensorer. Ford Explorer-eiere har delt noen vanlige løsninger: Erstatt overføringen. Ford TSB omprogrammering overføringskontroll.

Er Ford Explorer bra?

En brukt Ford Explorer er en stor investering og en bedre avtale enn å kjøpe en ny modell. De høyere trimnivåene kan være ganske dyre, mens utforskerne med lavere spesifikasjoner er de rimeligste.

  Er Ford Puma en god bil?

Har Ford Explorer seter på tredje rad?

De fleste 2022 Ford Explorer-modellene leveres som standard med plass til 6 personer. Denne utformingen inkluderer to bøtteseter i første rad, to bøtteseter i den andre og et benksete på tredje rad som har plass til ytterligere 2 personer.

Har Ford Explorer 7 seter?

Den 2022 Ford Explorer maksimal sittekapasitet er 7 personer, med et totalt volum på 152.7 kubikkmeter. Dette betyr at alle vil kunne føle seg komfortable selv om hvert sete er opptatt.

Når la Ford Explorer til tredje rad?

2006 – Fjerde generasjons Ford Explorer ble lansert med strømfoldende tredje rad seter, strøm løpebrett, og en 4,6-liters V8 motor.

Kan du få en Ford Explorer uten sitteplasser på tredje rad?

Noen modeller kan bære syv personer, men den tredje raden med seter kan fjernes slik at lastebilen kan brukes til tauing og transport. Explorers nyeste modeller har seter på tredje rad som brettes til gulvet og gir mer lasteplass.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter