Ford Focus Elektrisk pålitelighet

Elbiler er fremtiden for bilindustrien. Focus Electric er en helelektrisk bil med en 5-dørs hatchback-karosseriform. Bilen har mange funksjoner å tilby, og på grunn av avviklingen er bilen et godt elektrisk alternativ å kjøpe. Utseendet er også bra for en liten bil, og rekkevidden er også ganske nok for bybruk.

Oversikt

Bilen mottok mange priser på grunn av sine evner. Focus Electric har et 23 kWh litium-ion-batteri, som gir en estimert rekkevidde på 122 km. Det er også en større batterivariant av denne bilen med et 33,5 kWh litium-ion-batteri.

Pålitelighet

Påliteligheten til biler er ofte viktig, og folk ønsker å kjøpe en bil som vil vare i mange år og koste dem mindre penger. Ford biler er ikke de mest pålitelige i markedet på grunn av deres høye vedlikeholdsrate og noen problemer. Focus Electric har en poengsum under gjennomsnittet på 2 av 5 stjerner av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhet er også en faktor for pålitelighet, noe som er veldig viktig. Generelt er sikkerhetstiltak ganske bra i Ford-biler. Selv om den elektriske modellen ikke ble krasjtestet av både IIHS og NHTSA, kan vi anta de gode sikkerhetstiltakene som ser på vurderingene av Focuss andre modeller.

Avskrivningssats

Ford-biler har en annen fordel i videresalgsavdelingen. Disse bilene avskrives ikke raskt og er fortsatt til en god pris. Focus Electric fungerer også bra, og 2018-modellen avskriver rundt 33%, noe som er ekstremt bra for en bil.

  Ford C-Max pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Elbiler regnes ofte som svært lite vedlikehold, men de trenger også vedlikehold i sine deler. Focus Electric trenger også vedlikehold, men vedlikeholdskostnadene er mye lavere enn de andre Focus-modellene. Videre, som elbil, trenger den lavere vedlikeholdsbesøk og har lavere sjanser for store reparasjoner.

FAQ

Er Ford Focus Electric en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford Focus Electric er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Ford Focus Electric?

Ford Focus Electric er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Ford Focus Electric og har den en turbo?

Ford Focus Electric har 143 hestekrefter og 184 lb-ft dreiemoment.

Hvilken type hjul har den?

Ford Focus Electric har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Er det en Ford Focus Electric?

Fords andre helelektriske produksjonsbil, Focus Electric, ble lansert i desember 2011 (Ford Ranger EV er den første). Focus Electric har samme kropp eller glider som tredje generasjons Ford Focus.

Er Ford Focus Electric avviklet?

Avviklingen av Focus Electric i 2018 skyldtes dårlig salgsytelse. Den solgte i underkant av 2000 enheter per år, langt mindre enn Leaf. Forhjulene ble drevet av en 123 hestekrefter elektrisk motor, med en toppfart på 135 km / t (84 MPH).

Hvor lenge varer et Ford Focus Electric-batteri?

Gjennomsnittlig batterilevetid for Ford Focus er 3 til 5 år. Dette kan imidlertid variere sterkt avhengig av vær, batteritype, kjørevaner og batteristørrelse. Batteriet er kanskje ikke helt dødt, men det betyr ikke nødvendigvis at det fungerer på sitt beste.

  Er Ford Kuga plug-in hybrid en god bil

Vil Ford bli helelektrisk?

Ford investerer multibillions i elbiler Ford Motor Co. Ford Motor Co. Denne investeringen, den største i historien, vil finansiere et nytt monteringsanlegg for å produsere helelektriske F-serie lastebiler samt tre batterianlegg.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter