Ford Flex pålitelighet

Ford er en av de eldste bilprodusentene i verden, og de revolusjonerte verden med sine masseproduserte budsjettbiler. Flex er en SUV i full størrelse, som er mer en vogn, og den kan bære rundt 7 passasjerer om gangen. Flex er et godt alternativ hvis du ønsker å kjøpe en bil med stor plass inni.

Oversikt

Flex har en 3,5 L twin-turbocharged motor, som produserer 355 HP og den har en 6-speed automatisk kraftoverføring system. Det ble også tilbudt i et AWD-system, som kan gi gode off-roading opplevelser. Den ble avviklet i 2019, men den finnes fortsatt i bruktbilmarkedet, og det er et godt kjøp.

Pålitelighet

Ford har vært kjent for mange ting, men pålitelighet er ikke en av dem. Ford-biler har møtt dusinvis av problemer tidligere, men noen biler er bedre enn andre. Flex har en god pålitelighetspoengsum fra J.D Power på 4,0 av 5,0. RepairPal har tildelt bilen 3.5 ut av 5.0.

Sikkerhet

Ford-biler har god oversikt over sikkerhets- og kollisjonstester. Flex gjorde det også bra i sine kollisjonstester, og IIHS ga bilen en generell god vurdering i kollisjonstestene. NHTSA belønnet også bilen med 4 av 5 stjerner. Dette gjør det mye mer pålitelig.

Avskrivningssats

Et annet aspekt ved pålitelighet er avskrivningsraten for biler, og heldigvis holder Ford-biler vanligvis verdien veldig bra. Flex har blitt avviklet, men den har en avskrivningsrate på rundt 50% etter 5 år.

  Ford Fokus ST Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjon av SUV-er er vanligvis høyere enn mindre biler. Flex er en SUV i full størrelse, og den har en over gjennomsnittet vedlikeholdskostnad på nesten $ 700 årlig. I tillegg til dette trenger bilen heller ikke hyppige besøk til bensinstasjonene.

FAQ

Er Ford Flex en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Ford Flex er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Ford Flex?

Ford Flex er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Ford Flex  og har den en turbo?    

Ford Flex har 365 hestekrefter og 350 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Ford Flex?

14,99 cm (5,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Ford Flex har 20 X 8 tommers aluminium forhjul og 20 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles vil en Ford Flex vare?

En Ford Flex kan vare opptil 200 000 miles hvis den vedlikeholdes riktig. Eierne av Flex-kjøretøy som har eksistert så lenge, forteller historiene sine om hvordan de holder dem varme i vintergarasjer. Ford Flex trenger bare mindre reparasjoner for å nå 200 000-milsmerket.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter